- Blue RangerPower Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 234
Ημερομηνία εγγραφής : 20/08/2011
Τόπος : Μυτιληνη
Πως μπορω να κατεβασω με Greekdll Downloader ή JDownloader?
Τρι Αυγ 23, 2011 7:09 pm
μηπος μπορει καποιος να μου πει σας παρακαλω
Απ: Πως μπορω να κατεβασω με Greekdll Downloader ή JDownloader?
Τετ Αυγ 24, 2011 12:37 pm
aplos. kanis to link tou rs h' mu h' otidipote alo ena copy , kai to programa ( afou toxis aniksi ) tha sou emfanisi ena parathiro me to link kai tha sou zita pou na to apothikefsi kai esei patas mono start/ekinisi ktlp . boris na markaris polapla link me ti mia kai meta na kanis copy , akomi kai ama periexei sto markarisme kai ales leksi/protasis , tha to ana gnorisi pio einai to link kai tha sou petaksi ksana to kouti gia to katebasma .
Τετ Αυγ 24, 2011 12:41 pm
twra pou to thimithika , ama thelis na katebasis san premuium apo mu kai rs kai alla sait , kai exeis idi fisika logariasmo kai exeis plirosi ekei gia premium , to te pas sta plugin pouxi to greekddl kai adi apo rapidshare , kapaki apo kato exei , premiumrapidshare . to tsekaris ekeino kai epitopou ksetsekarete to sketo rs . molis tha bgis kai ksekinisis na katebasis tha sou zitisi na balis username/pasworde gia to ekastote rs h' mu h' ktlp . to basis kai boris na katebasis pola link me ti mia me full taxitita .
episis gia ta posa link boris na katebasis me ti mia , pas stis rithmisis/setup kai sou exei epilogi apo 1 mexri 7 , an thimame sosata . tsekaris to 1 ama eise free h' kai 7 eme eisai premium kai exeis kai kali taxitita .
oti alo thees edw eimaste na sou poume
episis gia ta posa link boris na katebasis me ti mia , pas stis rithmisis/setup kai sou exei epilogi apo 1 mexri 7 , an thimame sosata . tsekaris to 1 ama eise free h' kai 7 eme eisai premium kai exeis kai kali taxitita .
oti alo thees edw eimaste na sou poume
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Πεμ Σεπ 07, 2017 2:52 pm
Τα πάντα κάνεις τελικά με το JDownloader
Πεμ Σεπ 07, 2017 3:45 pm
ψψψ greekdll τι είπες τώρα. Ε ρε χρόνια
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Πεμ Σεπ 07, 2017 3:46 pm
Ποιος κατεβάζει πια από κει?
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης