Πως σας φανηκε το 3ο επεισοδιο;
+2
Green Rider
XameR_GT
6 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Το επεισοδιο ηταν...
Πως σας φανηκε το 3ο επεισοδιο;
Τρι Αυγ 16, 2011 11:32 pm
Ο Lion-O μαζι με την Τσιταρα και τον Tugra ,ενω πρεπει να αναζητησουν το βιβλιο των οιωνων για να αποκτησουν την απαραιτητη γνωση για να νικησουν τον Μαμρα, ο Lion-O γινεται αλαζονας,υπεροπτης και θελει μονο εκδικηση για το θανατο του πατερα του και τους διαταζει να πανε απευθειας στο λιμερι του Μαμρα, αφου περασουν την αμοθαλασσα.Ενω περπατανε καπως αποτομα μπαινουν στην ομαδα οι wildKit & Kat.Ενω φτανουν στην αμοθαλασσα τους συλλαμβανουν κατι σαν πειρατες-ψαρια.Ε ο Liono θα κανει μια συμμαχια με τον καπετανιο για να νικησουν ενα τερας σαν το κρακεν(πειρατες της καραιβικης).Το τερας αυτο εχει το αρκετα ευηχο ονομα Ραμλακ.Εν τελει θα το νικησουν με παραπλευρες απωλειες.Οι wildkit & Kat θα γινουν επισημα μελη στην ομαδα.Ο Liono γινεται πιο συνετος και αποφασιζει πως θα αναζητησουν το βιβλιο των οιωνων(η αρχικη τους αποστολη).
Το επεισοδιο μου αρεσε,δεν θα πω εξαιρετικο, απλα πολυ καλο.Γενικα μου αρεσει η Hd ποιοτητα στα καρτουν "σημερα".Και το art style ειναι φοβερο.Αδικα την εθαβα παλια τη σειρα.
Το επεισοδιο μου αρεσε,δεν θα πω εξαιρετικο, απλα πολυ καλο.Γενικα μου αρεσει η Hd ποιοτητα στα καρτουν "σημερα".Και το art style ειναι φοβερο.Αδικα την εθαβα παλια τη σειρα.
Απ: Πως σας φανηκε το 3ο επεισοδιο;
Πεμ Αυγ 18, 2011 4:18 pm
Συγνωμη αλλα θα ψηφισει και κανας αλλος;
power 24 εσυ τα εχεις δει.Ψηφησε τοτε.
Αμα δημιουργουμε κατηγοριες και δεν συμμετεχετε χανουν το νοημα τους.
power 24 εσυ τα εχεις δει.Ψηφησε τοτε.
Αμα δημιουργουμε κατηγοριες και δεν συμμετεχετε χανουν το νοημα τους.
Πεμ Αυγ 18, 2011 5:09 pm
Εγώ δεν το έχω δει ακόμα πάντως, γιατί δεν μπορώ να βρω πως θα τα κάνω avi με ενσωματωμένους τους υπότιτλους. Mkv & ass subs είναι ότι τραγικός συνδυασμός. Δεν θέλω να κάθομαι στον υπολογιστή να τα βλέπω...
Πεμ Αυγ 18, 2011 7:25 pm
Καλα αμα ξεκινησεις στο pc ,δεν καταλαβαινεις ποτε τελειωνουν τα 20 λεπτα.
- gantonisLegendary Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 4861
Ημερομηνία εγγραφής : 22/02/2010
Πεμ Αυγ 18, 2011 11:10 pm
Δεν τους παρακολουθώ, δε συμπαθώ γενικά τα reboots...
Παρ Αυγ 19, 2011 12:21 am
Eχώ δει τα πρώτα 2, θα δω και τα άλλα στο pc αλλά θέλω να τα κάνω avi όλα για να μην πιάνουν πολύ χώροxamergt έγραψε:Καλα αμα ξεκινησεις στο pc ,δεν καταλαβαινεις ποτε τελειωνουν τα 20 λεπτα.
Παρ Αυγ 19, 2011 1:35 am
Πες δεν σου αρεσει η σειρα.Μην την συγκρινεις με την παλια παντως, την αδικεις ετσι.Gadonis έγραψε:Δεν τους παρακολουθώ, δε συμπαθώ γενικά τα reboots...
Παρ Αυγ 19, 2011 12:07 pm
Δεν ξεκίνησα να τη βλέπω, μόνο το τρέιλερ έχω δει και τα σχέδια των χαρακτήρων, οπότε δεν μπορώ να πω ότι δε μου αρέσει. Απλώς το μυαλό μου πάει κατευθείαν στην παλιά και όσο κι αν προσπαθώ, δεν τα καταφέρνω να κάτσω να το δω. Ίσως αν ποτέ στο μέλλον το βάλει το Άλτερ ή το Σταρ να δοκιμάσω να κάτσω και να το δω...
- antonito91Συντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 2182
Ημερομηνία εγγραφής : 16/10/2010
Τόπος : Αthens
Παρ Αυγ 19, 2011 12:10 pm
Κ τα 4 πρωτα ειναι πολυ καλα αλλα πολυ ωραια αν και reboot πραγματικα πολυ καλη
Παρ Αυγ 19, 2011 12:11 pm
Δεν είναι στο στυλ και το μοτίβο της άλλης, σωστά;
Παρ Αυγ 19, 2011 5:05 pm
γενικα δεν μοιαει για "φθηνη" σειρα.Ειναι προσεγμενη.οι φωνες ολων μου αρεσουν.
Σαβ Αυγ 20, 2011 2:52 am
Το είδα και πωρώθηκα. Πολύ ωραία η ιστορία με τους πειρατές
Σαβ Αυγ 20, 2011 11:15 am
Από τα τόσα που ακούω από 'σας μου φαίνεται ότι θα το αρχίσω! Α, ο Λάιον-Ο είναι παιδάκι εδώ ή ενήλικας;
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης