Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Kingdom Hearts
Δευ Ιουν 07, 2010 12:01 pm
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Οταν η Disney συναντά το Final Fantasy και όταν τα comics συναντούν τα manga μόνο ωραία πράγματα μπορούν να συμβούν
Οταν η Disney συναντά το Final Fantasy και όταν τα comics συναντούν τα manga μόνο ωραία πράγματα μπορούν να συμβούν
Απ: Kingdom Hearts
Δευ Ιουν 07, 2010 4:51 pm
τα έχω διαβάσει και μου άρεσαν πολύ. Θέλω να παίξω τα παιχνίδια τώρα
- BnsGoldRangerΔιαχειριστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 2953
Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2010
Τόπος : Θεσσαλονίκη,Καλαμαριά
Δευ Ιουν 07, 2010 10:26 pm
poli wreo to exei enas filos mou.
Δευ Ιουν 14, 2010 1:35 pm
Τα μάνγκα είναι υπέροχα,αλλά η εμπειρία και η διασκέδαση που σου προσφέρουν τα παιχνίδια δεν συγκρίνεται.
- g.antonisPower Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 343
Δευ Ιουν 14, 2010 3:58 pm
Final Fantasy; Αυτό δεν είναι που μαζεύονται όλοι οι ήρωες της Ντίσνευ;
Δευ Ιουν 14, 2010 5:04 pm
Είναι συγχώνευση αύτων των δύο για ένα πολλύ φαντασμαγορικό αποτέλεσμα.Οι ήρωες του FF έχουν μικρούς ρόλους,αλλά συνεχίζουν να είναι πρώτοι.Όσο για τους χαρακτήρες,είναι πολλύ καλοί ιδίως αυτοι που μπλέκονται με τον πρωταγωνιστή.
- g.antonisPower Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 343
Δευ Ιουν 14, 2010 6:42 pm
Aα...οκ.
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τρι Σεπ 12, 2017 9:19 pm
Φανταστικό είναι, διαβάζω το πρώτο manga....
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τρι Σεπ 12, 2017 9:32 pm
ΛΑΤΡΕΥΩ τα παιχνίδια. Από τότε που έπαιξα το πρώτο στο ps2 δεν έχω περάσει καλοκαίρι χωρίς kh. Δυστυχώς η square έπρεπε να βγάλει διαφορά μέρη μέχρι και σε τοστιέρες που λέει ο λόγος κάνοντας την ιστορία πολύ δύσκολη να την ακολουθήσει κάποιος. Δεν ήξερα ότι υπήρχε manga, θα κάτω να το διαβάσω.
Παρεμπιπτόντως μη χάσετε το επόμενο Kingdom hearts 2.99999999956 birth by nightmare final remix στο οποίο θα αναφέρουμε καινούργιες σημαντικές λεπτομέρειες που περιπλεκουν ακόμα περισσότερο, από ότι ήταν απαραίτητο, την ιστορία, διαθέσιμο μόνο για τα κομπιουτερακια τσέπης γιατί θέλουμε να κάνουμε κάθε φαν να πηδηξει από το γκρεμό. Επίσης ο Donald ακόμα δε θα χιλαρει.
Παρεμπιπτόντως μη χάσετε το επόμενο Kingdom hearts 2.99999999956 birth by nightmare final remix στο οποίο θα αναφέρουμε καινούργιες σημαντικές λεπτομέρειες που περιπλεκουν ακόμα περισσότερο, από ότι ήταν απαραίτητο, την ιστορία, διαθέσιμο μόνο για τα κομπιουτερακια τσέπης γιατί θέλουμε να κάνουμε κάθε φαν να πηδηξει από το γκρεμό. Επίσης ο Donald ακόμα δε θα χιλαρει.
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τρι Σεπ 12, 2017 9:41 pm
Εγώ δεν ήξερα πως υπήρχε παιχνίδι αλλά το manga πάντα έλεγα πως θα το διαβασω καποια στιγμή
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τρι Σεπ 12, 2017 9:42 pm
To παιχνίδι βγήκε πρώτα και από τότε ο θεός έχει βαλθεί να δοκιμάζει την υπομονή μου με κάθε sequel που βγαίνει.teliosmetonma έγραψε:Εγώ δεν ήξερα πως υπήρχε παιχνίδι αλλά το manga πάντα έλεγα πως θα το διαβασω καποια στιγμή
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τρι Σεπ 12, 2017 9:54 pm
Σχετικά με παιχνίδια, δεν θα ήταν ωραίο να συγκεντρωναμασταν στο φόρουμ και να είμασταν πολλοί από εδώ σε ενα παιχνίδι? Απλά δεν μπορώ να ξέρω τι παιχνίδια σας αρέσουν
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τρι Σεπ 12, 2017 9:57 pm
Εγώ γουστάρω, αν έχετε ps4/3/vita πάμε κάτι εκεί. Επίσης προσπαθώ να φτιάξω πσ, οπότε όταν τελειώσω (όταν έρθουν τα κομμάτια δλδ) πάμε και εκεί ότι θέλετε.teliosmetonma έγραψε:Σχετικά με παιχνίδια, δεν θα ήταν ωραίο να συγκεντρωναμασταν στο φόρουμ και να είμασταν πολλοί από εδώ σε ενα παιχνίδι? Απλά δεν μπορώ να ξέρω τι παιχνίδια σας αρέσουν
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης