yu gi oh online
+8
falconara90
Costascss
MCygo13
antonito91
kostas-y2k
lapo
Green Rider
DRAGONGOD
12 απαντήσεις
- CostascssΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 3818
Ημερομηνία εγγραφής : 28/09/2010
Απ: yu gi oh online
Κυρ Μαρ 18, 2012 3:44 pm
Γιατί να απαγορευτούν αφού είναι δίκαιες κάρτες... Τι μα****ες είναι αύτας που κάνουν?!falconara90 έγραψε:το Lightning Vortex δεν έχει απαγορευτεί. είσαι σίγουρος ότι χρησιμοποιήσες το monster reborn? είναι κι αυτή από τις απαγορευμένες μαζί με το black hole.
Αφού χρησιμοποιώ στο online και το Black Hole και το Monster Reborn συνεχεια?... Αν θες το γράφω σε video και στο δείχνω.
Όχιxamergt έγραψε:Kωστα πληρωσες για να γραφτεις στο site αυτο?
Ναι αλλά θα μπω το απόγευμαxamergt έγραψε:Παιδια εφτιαξα και εγω "μονομαχο"
"xamer89Gr" λεγομαι εκει.Κατεβαζω το παιχνιδι τωρα.Οταν κατεβει το εγκαταστω και πρεπει να φτιαξω τραπουλα και μετα μονομαχω?Επισης Κωστα μπορουμε πχ να παιζουμε mach εμεις οι δυο μεταξυ μας?Οχι τυχαια ομως.
Κυρ Μαρ 18, 2012 4:11 pm
Πως φτιαχνω τραπουλα?Εγκατεστησα το παιχνιδι και ειμαι στο βασικο μενου!
- CostascssΣυντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 3818
Τόπος : Αθήνα
Κυρ Μαρ 18, 2012 4:22 pm
Δες τα video που έβαλε ο Green πιο πάνω, θα σε βοηθήσουν. Τώρα μπαίνω στο Yugioh
Edit: xamergt σου έστειλα friend request
Edit: xamergt σου έστειλα friend request
Κυρ Μαρ 18, 2012 5:22 pm
Παιδες παιξαμε εναν mch με τον Κωστα!Ωραιο ηταν βεβαια εχανα αλλα ειχε χρονικο οριο η μαχη και ελειξε!
- CostascssΣυντονιστής
Κυρ Μαρ 18, 2012 5:36 pm
Ισοπαλία ήμασταν. Και δεν μου έρχονταν καλές κάρτεςxamergt έγραψε:Παιδες παιξαμε εναν mch με τον Κωστα!Ωραιο ηταν βεβαια εχανα αλλα ειχε χρονικο οριο η μαχη και ελειξε!
Ξέχασα να σου πω ότι αν θες μπορώ να σου δανείσω για μερικές ώρες ή για μερικές μέρες κάρτες ή και ολόκληρες τράπουλες. Βέβαια δυστυχώς και εγώ δεν έχω πολλές ακόμα.
- falconara90Boηθός Διαχειριστή
Αριθμός μηνυμάτων : 2456
Ημερομηνία εγγραφής : 23/11/2011
Τόπος : VG Universe
Κυρ Μαρ 18, 2012 5:45 pm
Κώστα, σε πιστεύω για τις κάρτες, απλά ξέρω ότι η Konami έχει μια λίστα με απαγορευμένες και περιορισμένες κάρτες, στην οποία λίστα κάθε χρόνο προσθέτει κι άλλες. εγώ είμαι υπερ αυτού του μέτρου. ξέρω ότι εδώ και χρόνια οι black hole και monster reborn είναι απαγορευμένες εδώ και χρόνια. δε ξέρω αν τις επιτρέπουν στο online παιχνίδι, πάντως σε επίσημους αγώνες απαγορεύονται.
- CostascssΣυντονιστής
Κυρ Μαρ 18, 2012 5:50 pm
Γιατι ομως? Παλιά απαγορεύονταν πάλι κάρτες αλλά κάρτες όπως τους θεούς ή το Reset Button και τέτοιες, αλλά η Black Hole ας πούμε σκοτώνει και τα δικά σου τέρατα.....
- CostascssΣυντονιστής
Κυρ Μαρ 18, 2012 8:40 pm
Πως προκαλείται σε μονομαχία:
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
a) Ακολουθείτε τα βήματα 1 και 2 με την σειρά και έπειτα διαλέγετε έναν παίκτη από την λίστα με τους "παίκτες που αναζητούν μια μάχη" (3) και μετά πατάτε invint το a Duel.
b) Πατώντας στο 4 φτιάχνετε ένα duel με τις ρυθμίσεις που θέλετε και μπαίνετε στη λίστα με τους "παίκτες που αναζητούν μια μάχη".
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
a) Ακολουθείτε τα βήματα 1 και 2 με την σειρά και έπειτα διαλέγετε έναν παίκτη από την λίστα με τους "παίκτες που αναζητούν μια μάχη" (3) και μετά πατάτε invint το a Duel.
b) Πατώντας στο 4 φτιάχνετε ένα duel με τις ρυθμίσεις που θέλετε και μπαίνετε στη λίστα με τους "παίκτες που αναζητούν μια μάχη".
Κυρ Μαρ 18, 2012 9:04 pm
Tα καταλαβα αλλα γιατι μου εχει χρονο μεχρι να τελειωσω τη μονομαχια?Επαιξα με εναν ιταλο lvl 3 αυτος και τον νικαγα, μια κινηση μου ειχε μεινει για να χασει και επειδη τελειωσε το χρονομετρο μου λεει οτι εχασα
ΣΥγνωμη αλλα αυτο ειναι αδικο
Δεν γινεται να μην εχει χρονομετρα?
Κυρ Μαρ 18, 2012 9:35 pm
Μολις νικησα εναν ουκρανο
Ηταν στα τελευταια του και εγραφε "he discontinued", δλδ παραδοθηκε ή αποσυνδεθηκε απο το παιχνιδι γενικα?Παντος το χρεωθηκα ως νικη και ειμαι lvl 2
Παιδες ειναι αρκετα εθιστικο και το προτεινω, το προτειμω απο wow και τετοια.Jim αν σου κολλαει παιζει να μην εχεις ισχυρο pc!
Ηταν στα τελευταια του και εγραφε "he discontinued", δλδ παραδοθηκε ή αποσυνδεθηκε απο το παιχνιδι γενικα?Παντος το χρεωθηκα ως νικη και ειμαι lvl 2
Παιδες ειναι αρκετα εθιστικο και το προτεινω, το προτειμω απο wow και τετοια.Jim αν σου κολλαει παιζει να μην εχεις ισχυρο pc!
- MCygo13Συντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 2028
Ημερομηνία εγγραφής : 10/08/2011
Τόπος : Athena
Κυρ Μαρ 18, 2012 10:33 pm
Θα το βάλω στα υπόψιν μου και αν βρω χρόνο θα φτιάξω το άλλο Σαββατοκύριακο.
Κυρ Μαρ 18, 2012 10:59 pm
Παραπανω με αυτα που ελεγες νομιζα οτι ειχες φτιαξει λογαριασμο
- CostascssΣυντονιστής
Κυρ Μαρ 18, 2012 11:43 pm
Αν φτιάξεις το δικό σου παιχνίδι (4) μπορείς να βγάλεις τον χρόνο.xamergt έγραψε:Tα καταλαβα αλλα γιατι μου εχει χρονο μεχρι να τελειωσω τη μονομαχια?Επαιξα με εναν ιταλο lvl 3 αυτος και τον νικαγα, μια κινηση μου ειχε μεινει για να χασει και επειδη τελειωσε το χρονομετρο μου λεει οτι εχασα
Άδικο δεν είναι γιατί είναι σπαστικό να παίζεις με κάποιον και στον γύρο του να πηγαίνει να για καφέ και να περιμένει να τα παρατήσεις από την βαρεμάρα (άρα να νικήσει). Επίσης είναι ωραίο γιατί "προκαλείς" τις ικανότητες σου. Εγώ έχω παίξει τόσο πολύ από μικρός που ούτε κοιτάζω πια τις κάρτες απλά πατάω κουμπιά , όταν το παιχνίδι μας ήταν αργό ήταν επειδή άφηνα την αδελφή μου στο πόδι μου
Σημαίνει ότι έκλεισε το παράθυρο του game, άρα μπορεί να τα παράτησε ή να έχει πρόβλημα στη σύνδεση. Μπορείς να τα παρατήσεις και πατώντας πάνω στο Deck σου (σαν το anime) αλλά γράφει τότε "Your opponent surrender".xamergt έγραψε:Μολις νικησα εναν ουκρανο
Κυρ Μαρ 18, 2012 11:47 pm
Εχω σαν σκορ 2 νικες 5 ηττες.Το τελευταιο mach κριθηκε απο ενα λαθος που εκανα.Ειχα 2 τερατα σε αμυνα και αυτον ενα δυνατοτερο απο τα δικα μου.Στο ενα τερας που θα το νικουσε του ειχα στημενη καρτα που εδινε 700 ποντους αμυνας σε τερας αρα θα εσωζα το τερας αυτο και θα ειχα τα δυο τερατα μου ωστε στον επομενο γυρο να καλεσω το σκοτεινο μαγο.Απο βιασινυ εδωσα τους 700 ποντους στο τερας που δεν θα δεχοταν την επιθεση
Οποτε απο εκει και περα ειχε κριθει το mach.BP points πως κερδιζω?μονο με αγορα απο sms που ειπες;Επισης ξαναπες που στελνουμε το μνμ γιατι το ξεχασα
Οποτε απο εκει και περα ειχε κριθει το mach.BP points πως κερδιζω?μονο με αγορα απο sms που ειπες;Επισης ξαναπες που στελνουμε το μνμ γιατι το ξεχασα
- CostascssΣυντονιστής
Δευ Μαρ 19, 2012 12:05 am
BOOSTER στο 54547 (/sms) για Ελλαδα:
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης