Το 16ο επεισόδιο ήταν...
Πως σας φάνηκε το 15ο επεισόδιο?
Σαβ Αυγ 13, 2011 7:59 pm
Ενά ρομπότ φεύγει από ένα εργοστήριο το οποίο το έφτιαξαν το οποίο είναι πραγματικά σαν άνθρωπος με δικά του αισθήματα. Οι Volt το κυνηγάνε για να πάρουν ένα ορυκτό που έχει το οποίο του δίνει δύναμη και μάλιστα δίνει ενέργεια αιώνια. Ο Tζο τυχαία περνούσε εκεί γύρω (όλως τυχαίως) κάνοντας skateboard και το βοηθά να ξεφύγει και γίνονται κολλητοί φίλοι. Δυστυχώς η χαρά τους δεν κρατά για πολύ
- plousmikeΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 6311
Ημερομηνία εγγραφής : 29/11/2011
Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ!
Απ: Πως σας φάνηκε το 15ο επεισόδιο?
Πεμ Ιαν 12, 2012 4:21 pm
Έβαλα Εξαιρετικό...δεν ξέρω για πιο λόγο, αλλά μου άρεσε πάρα πολύ το επεισόδιο. Οι Liveman γενικά είναι πάρα πολύ καλοί σαν σεζόν! Πολύ μου αρέσουν. Θα ήθελα οπωσδήποτε να τους δω σε κάνα remake... Το σενάριο φοβερό, οι χαρακτήρες πολύ καλοί, οι εχθροί το ίδιο, τα ζορντς έτσι κι έτσι (αλλά για την εποχή τους πάρα πολύ καλά), γενικά έχω μείνει πάρα πολύ ικανοποιημένος από την σεζόν... Μακάρι να το κάνουν ramake με full hd ανάλυση. Ακόμα και η μουσική είναι θεϊκή σε αυτή τη σεζόν. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όσους δεν την έχουν δει να την ξεκινήσουν άμεσα!
Πεμ Ιαν 12, 2012 4:24 pm
χαίρομαι που συμφωνούμε σε αυτό
αρά θα γουστάρεις με χίλια με maskman, jetman, dairanger επίσης
αρά θα γουστάρεις με χίλια με maskman, jetman, dairanger επίσης
- plousmikeΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 6311
Ημερομηνία εγγραφής : 29/11/2011
Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ!
Πεμ Ιαν 12, 2012 4:26 pm
ε ναι φίλε η αλήθεια να λέγεται. μπορεί να είναι παλιά και να με ψιλοενοχλεί η εποχή, αλλά αδιαμφισβήτητα είναι από τις πιο ωραίες σεζόν που έχω δει μέχρι στιγμής.
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης