τι κονσόλες έχετε;
+13
DRAGONGOD
MCygo13
Costascss
tim
gantonis
antonito91
XameR_GT
Red Forever
g.antonis
Zeo45
BnsGoldRanger
Green Rider
just reaper
17 απαντήσεις
Σελίδα 5 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Τι κονσόλες έχετε;
Απ: τι κονσόλες έχετε;
Πεμ Δεκ 03, 2015 12:13 am
Eπιμένω να διαφωνώ. Απλά σκέψου πως σε εξωτερικό σκληρό έχω καμιά τριακοσιαριά παιχνιδάρες του psp. Σε αντίθεση με το ds που με το ζόρι φτάνουν τα 100 καλά παιχνίδια. Πολύ γαμάτες κονσόλες και οι 2 δεν λέω απλά το psp υπερτερεί και σε ποσότητα και σε ποιότητα τίτλων. Βάλε πως παίζει και του ps1 ντάξει παίζει χωρίς αντίπαλο. Ειδικα αν προσθέσεις και όλους τους emulators μιλάμε για την best handheld console ever. Επίσης παίζει να είμαι από τα λίγα άτομα που έχουν παίξει τόσα πολλά παιχνίδια σε αυτή τη κονσόλα. 200+ στο χαλαρό. Και ο Σόλωνας σίγουρα. Δεν παίζεις τυχαία τέτοιο αριθμό παιχνιδιών.XameR_GT έγραψε:Eγω διαφωνο παλι με εσας
Δεν μιλαμε για δυναμη hardware,το ξερουμε οτι το psp υπερτερει,για software λεμε.Και εκει το ds πουλα πιο πολυ και νομιζω εχει πιο πολλα games.Αν διαφωνειτε φερτε πιστηρια!
Αξίζει να πάρεις και τις 2 με χίλια πάντως. Ειδικά επειδή έχουν τελείως διαφορετικά παιχνίδια. Διαπιστώνω πως δεν έχω ενημέρωσει τι έχω καιρό τώρα. Ας πω και γω
Από ζωντανές
PS2
PSP
Gameboy (παντόφλα)
Gameboy Color
Nintendo DS Lite
Atari Jaguar
Atari Jaguar CD
Xbox 360
Από πεθαμένες
PS1
Atari 2600
Πεμ Δεκ 17, 2015 7:18 pm
PS1 All time classic μαζί με τα FIFA και τις F1 εκείνης της εποχής....ΛΙΩΣΙΜΟΟΟΟ
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Σαβ Δεκ 19, 2015 10:33 am
+++ ps4redlegend έγραψε:Απο ζωντανές εχω
ps2
ps3
psp
ps vita
ds
wii
Τα χριστουγεννα μάλλον θα παρω ps4 και μετα θα μαζέψω για wii u
αυτα τα λιγα, εντωμεταξύ ακόμα παραπονιέμαι