Η ταινία μου φάνηκε...
Kamen Rider OOO & W Featuring Skull: Movie War Core
Σαβ Αυγ 06, 2011 2:11 am
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Για να ξέρετε η ταινία αυτή κινείται σε διαφορετικό σύμπαν από την σειρά Κamen Rider OOO. Aν δείτε μέχρι το 20ο επεισόδιο θα το διαπιστώσετε και οι ίδιοι. Για τον Kamen Rider W δεν γνωρίζω δεν έχω δει τη σεζόν. Τώρα ας πω τις εντυπώσεις μου για την ταινία. Η ταινία χωρίζεται σε τρία μέρη και έχει διάρκεια 1,5 ώρας. Μαθαίνουμε στην ταινία την ιστορία του Kamen Rider Skull, το πείραμα που έκανε η Kugami εταιρεία μετά και τέλος τα teamups Καmen Rider OOO με Kamen Rider W και Κamen Rider Birth με Kamen Rider Accel. Oλά αυτά ενώ φαινόνταν σαν να μην έχουν καμία σχέση εν τέλει είχαν και συνδέθηκαν φανταστικά. Πραγματικά καταπληκτική σκηνοθεσία. Να προσθέσω πως δεν χρειάζεται να έχετε δει καμία από τις 2 σεζόν για να δείτε την ταινία, καθώς τα πράγματα έχουν αλλιώς στον Κamen Rider OOO.
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] by [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Για να ξέρετε η ταινία αυτή κινείται σε διαφορετικό σύμπαν από την σειρά Κamen Rider OOO. Aν δείτε μέχρι το 20ο επεισόδιο θα το διαπιστώσετε και οι ίδιοι. Για τον Kamen Rider W δεν γνωρίζω δεν έχω δει τη σεζόν. Τώρα ας πω τις εντυπώσεις μου για την ταινία. Η ταινία χωρίζεται σε τρία μέρη και έχει διάρκεια 1,5 ώρας. Μαθαίνουμε στην ταινία την ιστορία του Kamen Rider Skull, το πείραμα που έκανε η Kugami εταιρεία μετά και τέλος τα teamups Καmen Rider OOO με Kamen Rider W και Κamen Rider Birth με Kamen Rider Accel. Oλά αυτά ενώ φαινόνταν σαν να μην έχουν καμία σχέση εν τέλει είχαν και συνδέθηκαν φανταστικά. Πραγματικά καταπληκτική σκηνοθεσία. Να προσθέσω πως δεν χρειάζεται να έχετε δει καμία από τις 2 σεζόν για να δείτε την ταινία, καθώς τα πράγματα έχουν αλλιώς στον Κamen Rider OOO.
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] by [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
- plousmikeΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 6311
Ημερομηνία εγγραφής : 29/11/2011
Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ!
Απ: Kamen Rider OOO & W Featuring Skull: Movie War Core
Σαβ Ιαν 14, 2012 7:20 am
έχει χρονική τοποθέτηση, είτε στον W, είτε στον ΟΟΟ? ή είναι τελείως άκυρη και μπορούμε να την δούμε όποτε να 'ναι?
- gantonisLegendary Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 4861
Ημερομηνία εγγραφής : 22/02/2010
Σαβ Ιαν 14, 2012 9:53 am
Όλα τα γεγονότα της ταινίας εχουν χρονική τοποθέτηση Μιχάλη. Και αυτό που λέει ο Δημήτρης με τα σύμπαντα δεν πρέπει να ισχύει. Το κομμάτι με τον W διαδραματίζεται αμέσως μετά το φινάλε του W. Για τον ΟΟΟ δεν ξέρω.
Σαβ Ιαν 14, 2012 1:04 pm
για τον ΟΟΟ ισχύει, είπα δεν ξέρω για τον W.
- plousmikeΣυντονιστής
Κυρ Ιαν 15, 2012 6:12 pm
δλδ την βλέπουμε όποτε θέλουμε, ακόμα και μετά από τον ΟΟΟ, στο τέλος δλδ. Κάτι άλλο, έχει άλλες ταινίες για τον ΟΟΟ, και ποιά είναι πάλι η χρονική τοποθέτηση σε αυτές? (Sorry ρε παιδιά που σας τα κάνω τετράγωνα με τα timelines αλλά πραγματικά μου αρέσει να βλέπω κάθε πράγμα στην ώρα του σε μία σεζόν.) Βασικά σκέφτηκα να κάνουμε ένα θέμα με τις χρονικές περιόδους σε κάθε σεζόν γιατί ειδικά σε sentai και rider παίζει σημαντικό ρόλο. τι λέτε κι εσείς?
Κυρ Ιαν 15, 2012 6:50 pm
το let's go kamen riders δεν έχει και πολύ σημασία πότε θα την δεις και αυτή είναι ξέκαρφη. Μετά το red combo είσαι ΟΚ γι'αυτήν εδώ απλώς διαφέρει από τη σειρά στο ότι ο ΟΟΟ έχει όλα τα μετάλλεια κάτι που δεν ισχύει
- plousmikeΣυντονιστής
Κυρ Ιαν 15, 2012 6:52 pm
Ok thanks Jim. Btw το έκανα το θεματάκι στον Decade και το έβαλα σαν Ανακοίνωση, δες το άμα είναι και μου λες, το κρατάμε ή το διαγράφουμε.
- Kamen Rider × Kamen Rider Wizard & Fourze: Movie Wars ULTIMATUM - Ολές οι πληροφορίες μέχρι τώρα
- Kamen Rider × Kamen Rider Gaim & Wizard: The Fateful Sengoku Movie Battle
- Kamen Rider OOO Wonderful: The Shogun and the 21 Core Medals
- Kamen Rider × Kamen Rider Drive & Gaim: Movie War Full Throttle
- Kamen Rider × Kamen Rider Wizard & Fourze: Movie War Ultimatum
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης