Το επεισοδιο ηταν...
Πως σας φανηκε το 5ο επεισοδιο;
Παρ Ιουλ 29, 2011 8:57 pm
Η Καορι τραυματιστηκε σοβαρα απο οτι φαινεται και εχει μεινει αναπηρη.Ολοι της λενε ομως οτι ειναι απλα ενα μετατραυματικο σοκ και οτι μπορει να περπαταει, ολα ειναι στο μυαλο της.Πραγματι μονο να βλεπει να απειληται απο μια καπελου Βαιραμ ο αγαπητικος της Ριου και αμεσως συνηρθε
Καλο επεισοδιο αλλα οχι το κατι αλλο.Παντως νομιζω ειχατε θιξει θεμα οτι η Καορι ειναι ωραια;Ας γελασω καθολου ωραια δεν ειναι,κουκλι ειναι η Ako Hayasaka/Blue Swallow.
Καλο επεισοδιο αλλα οχι το κατι αλλο.Παντως νομιζω ειχατε θιξει θεμα οτι η Καορι ειναι ωραια;Ας γελασω καθολου ωραια δεν ειναι,κουκλι ειναι η Ako Hayasaka/Blue Swallow.
Απ: Πως σας φανηκε το 5ο επεισοδιο;
Παρ Ιουλ 29, 2011 11:27 pm
Εδώ θα διαφωνήσω, εμένα η Καόρι μου άρεσε, η άλλη πολύ αγοροκόριτσο. Καλά περισσότερο η Μαρία βέβαια από όλες αλλά παίζε μπάλα. Καλό το επεισόδιο
Σαβ Ιουλ 30, 2011 1:34 am
Η Ακο αν παρατηρησεις μιλα περιεργα.Δηαλαδη λεει κατι και αμεσως κουνα καταφατικα το κεφαλι με νευμα.Καμια φορα ειναι ενοχλητικο.Για την Καορι γουστα ειναι αυτα.Εγω προτιμω αυτη
- Σπόιλερ:
- [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
- MCygo13Συντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 2028
Ημερομηνία εγγραφής : 10/08/2011
Τόπος : Athena
Παρ Ιουλ 24, 2015 4:43 pm
Αυτός ο τυπάς με τα μαύρα κ το πουράκι τι φάση,η νέμεσις του Gai είναι?
Ωραίο επεισόδιο,πολύ κλάψας η Kaori όμως...τα νεύρα μου έσπασε
Κι η ένωση των ρομπότ θύμισε λίγο Voltron btw...
Ωραίο επεισόδιο,πολύ κλάψας η Kaori όμως...τα νεύρα μου έσπασε
Κι η ένωση των ρομπότ θύμισε λίγο Voltron btw...
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης