Το 26ο επεισόδιο ήταν...
Πως σας φάνηκε το 26ο επεισόδιο?
Δευ Ιουλ 25, 2011 11:12 pm
Xaviax equips the Kamen Rider Wrath armor so he can fight his enemies hand to hand. Wrath and Strike make their attack against Wing Knight and Siren. While visiting his father in the hospital, Kit is kidnapped by mysterious agents known only as the No Men.
Εχοντάς ξεμείνει με μόνο έναν Κamen Rider στα χέρια του ο Ξάβιακ αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του, μπαίνοντας στο σώμα του Kamen Rider Wrath. Μαζί με τον Strike κάνουν ντου στη βιβλιοθήκη που είναι η Μάγια και ο Τρεντ και την κάνουν...καλοκαιρινή. Ο Κιτ πάει να δει τον πατέρα του για να του πει την απόφαση του αλλά τον απαγάγουν αυτοί οι περίεργοι πράκτορες που δεν είναι τελικά του FBI...
- antonito91Συντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 2182
Ημερομηνία εγγραφής : 16/10/2010
Τόπος : Αthens
Απ: Πως σας φάνηκε το 26ο επεισόδιο?
Τρι Οκτ 18, 2011 3:20 pm
Φοβερος ο Wrath χρυση ζωνιτσα διπλα σπαθια, αυτος θα ηθελα να ειμαι!!!
- plousmikeΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 6311
Ημερομηνία εγγραφής : 29/11/2011
Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ!
Κυρ Φεβ 19, 2012 10:01 pm
εγώ πάλι γουστάρω απίστευτα Wing Knight και Strike!! Απίστευτοι και οι δύο. Φοβερό επεισόδιο, με πολλές ανατροπές!
Τρι Ιουλ 17, 2012 5:59 pm
Bαζω απλα καλο.Δεν μου αρεσαν
*Γιατι ο Ξαβιαξ να γινει χρηστης του -vesel οπως λεει- kamen rider wrath?
Αφου εχει μια σουπερ ντουπερ πανισχυρη μεταμορφωση!
*Αδιαφορω ολο αυτο το θεμα με την κυβερνηση και τετοια, σαν prizon break μου θυμισε
Γιατι η μαγια μεταμφιεστηκε σαν Λεισι?Αφου ειχαν καμερες μεσα στο μαγαζι και εβλεπαν τι κανει συνεπως δεν θα ειχε αποτελεσμα η μεταμφιεση.Περιεργως αυτη η κακια απο την κυβερνηση οταν την ειδε μεταμφιεσμενη απο καμερα ειπε "να η Λεισι φευγει"!Συγνωμη αλλα η μαγια ειναι λευκη και η Λεισι μαυρη τοσο γκαβομαρα κοπελια
Πολλες ατελιες εδω.
Οι μαχες και ο wrath epic
*Γιατι ο Ξαβιαξ να γινει χρηστης του -vesel οπως λεει- kamen rider wrath?
Αφου εχει μια σουπερ ντουπερ πανισχυρη μεταμορφωση!
*Αδιαφορω ολο αυτο το θεμα με την κυβερνηση και τετοια, σαν prizon break μου θυμισε
Γιατι η μαγια μεταμφιεστηκε σαν Λεισι?Αφου ειχαν καμερες μεσα στο μαγαζι και εβλεπαν τι κανει συνεπως δεν θα ειχε αποτελεσμα η μεταμφιεση.Περιεργως αυτη η κακια απο την κυβερνηση οταν την ειδε μεταμφιεσμενη απο καμερα ειπε "να η Λεισι φευγει"!Συγνωμη αλλα η μαγια ειναι λευκη και η Λεισι μαυρη τοσο γκαβομαρα κοπελια
Πολλες ατελιες εδω.
Οι μαχες και ο wrath epic
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης