Το 19ο επεισόδιο μου φάνηκε...
Πως σας φάνηκε το 19ο επεισόδιο?
Κυρ Ιουλ 24, 2011 12:35 pm
Ο JTC προτείνει στον Κρις να συμμαχήσει με τον Ξάβιακ με αντάλλαγμα να τον θερεπεύσουν. Ο Κρις δεν δέχεται και τον πολεμά. Παραλίγο να χάσει τη μάχη λόγω του προβλήματος υγείας που έχει όμως. Η Λέισι εξακολουθεί να μην πιστεύει μία από της λέει η Μάγια και ο Τρεντ για τους Κamen Riders μέχρι που οι Axe & Spear σκάνε μύτη στη βιβλιοθήκη για να πολεμήσουν τους άλλους. Εκεί παθαίνει την πλάκα της. Νωρίτερα ο Κιτ δεν ξαπόστειλε τον έναν από τους 2 και στην μετέπειτα μάχη το πληρώνει ακριβά όταν ο Κρις μπαίνει σαν ασπίδα μπροστά από τον Λεν και χάνεται για πάντα(?). Συγκλονιστικό επεισόδιοJTC makes Chris an offer to join Xaviax, but Chris refuses. Danny and Albert start a fight in the bookstore, and an all-out battle begins between Dragon Knight, Wing Knight, Sting, Axe, and Spear. When Strike joins in on the fight, the result is devastating.
- antonito91Συντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 2182
Ημερομηνία εγγραφής : 16/10/2010
Τόπος : Αthens
Απ: Πως σας φάνηκε το 19ο επεισόδιο?
Σαβ Οκτ 15, 2011 5:51 pm
Καλο το για παντα(?) θα βρουν ακρη οσο για το επεισοδιο ηταν πολυ καλο, επρεπε να τον στειλει τον κινεζο
- plousmikeΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 6311
Ημερομηνία εγγραφής : 29/11/2011
Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ!
Κυρ Φεβ 19, 2012 10:10 am
φοβερό επεισόδιο!!! καλά το ότι ο Κρις θα γινόταν Vented ήταν αναμενόμενο πιστεύω. αλλά νομίζω κι εγώ ότι θα βρεθεί τρόπος να τους επαναφέρουν όλους τους Riders.
Σαβ Ιουλ 14, 2012 10:56 pm
To καλυτερο ως τωρα χαλαρα!Περιμενα οτι θα vented καποια στιγμη ο κρις.Στο επεισοδιο αυτο
μου αρεσε γιατι εδειξε οτι δεν ειναι προδοτης!Εστω και να γιατρευε το ασθμα του ο strike με ανταλλαγμα την προδοσια του wing knight,ο κρις εδειξε οτι τους ειναι πιστος!
Δεν περιμενα το final vent του strike που πηγαινε για τον Λεν να το φαει θυσιαστηκα ο Κρις, του βγαζω το καπελο, ηρωας!Ελπιζω να τον ξαναδουμε
μου αρεσε γιατι εδειξε οτι δεν ειναι προδοτης!Εστω και να γιατρευε το ασθμα του ο strike με ανταλλαγμα την προδοσια του wing knight,ο κρις εδειξε οτι τους ειναι πιστος!
Δεν περιμενα το final vent του strike που πηγαινε για τον Λεν να το φαει θυσιαστηκα ο Κρις, του βγαζω το καπελο, ηρωας!Ελπιζω να τον ξαναδουμε
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης