Kamen Rider The Next
4 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΝΗΚΕ ΑΥΤΗ Η ΤΑΙΝΙΑ;
- gantonisLegendary Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 4861
Ημερομηνία εγγραφής : 22/02/2010
Kamen Rider The Next
Πεμ Ιουλ 21, 2011 12:27 am
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Σενάριο: 7 - Ωραία η ιστορία με την τραγουδίστρια, αρκετές όμως απορίες όσον αφορά το σενάριο και τη σχέση της ταινίας με την προηγούμενη. Για να μη βάλω 6.
Χαρακτήρες: 9 - Δε φαίνεται να έχει κάτι ενδιαφέρον ο ν3...
Στολές: 9 - Εντάξει, καλές.
Κακοί: 10 - Πολύ πιο κακοί απ' ό,τι στο προηγούμενο φιλμ, πολύ βία, γυμνό, αποκεφαλισμός, νανο-ρομπότς... τα πάντα όλα!
Μέσος όρος: 8,7 Μέτρια ταινία γενικά, αλλά ωραία, ειδικά για τους λάτρεις του τρόμου!
Σενάριο: 7 - Ωραία η ιστορία με την τραγουδίστρια, αρκετές όμως απορίες όσον αφορά το σενάριο και τη σχέση της ταινίας με την προηγούμενη. Για να μη βάλω 6.
Χαρακτήρες: 9 - Δε φαίνεται να έχει κάτι ενδιαφέρον ο ν3...
Στολές: 9 - Εντάξει, καλές.
Κακοί: 10 - Πολύ πιο κακοί απ' ό,τι στο προηγούμενο φιλμ, πολύ βία, γυμνό, αποκεφαλισμός, νανο-ρομπότς... τα πάντα όλα!
Μέσος όρος: 8,7 Μέτρια ταινία γενικά, αλλά ωραία, ειδικά για τους λάτρεις του τρόμου!
Απ: Kamen Rider The Next
Παρ Αυγ 19, 2011 2:05 pm
Σόλωνα δεν κάνεις και εσύ ένα review; Το δικό μου υστερεί σε πολλά...
Παρ Αυγ 19, 2011 3:33 pm
Θα κάνω,αλλά δυστυχώς,πάνω κάτω όλοι ξέρουμε πως θα βγει...κρίμα γιατί είχε ωραίες ιδέες.
Σαβ Αυγ 27, 2011 9:18 pm
Ρε 'σεις, στο τέλος ο Χόνγκο τα έφτιαξε με την Κοτόμι;
Κυρ Αυγ 28, 2011 12:18 am
Όχι ακριβώς,αλλά η Κοτόμι είναι φανερά στο τέλος πολλύ τσιμπημένη μαζί του.
Κυρ Αυγ 28, 2011 12:39 pm
Nα φανταστώ πως η Άσουκα έχει χωρίσει με τον Χόνγκο, έτσι; Γιατί αλλιώς να μην εμφανιστεί καθόλου στην ταινία, ή έστω να γίνει μια αναφορά σ' αυτήν; Καημένε Ιτσιμόντζι...
Α, τι πιστεύετε εσείς; Έδεσε ο συνδυασμός Σόκερ/ράιντερς/τόκου με το στυλ ταινίας τρόμου αυτήν τη φορά, όπως στον Σιν;
Α, τι πιστεύετε εσείς; Έδεσε ο συνδυασμός Σόκερ/ράιντερς/τόκου με το στυλ ταινίας τρόμου αυτήν τη φορά, όπως στον Σιν;
Κυρ Αυγ 28, 2011 2:13 pm
Ναι,είναι χωρισμένοι και ο Χόνγκο έχει χάσει και την δουλειά του στο πανεπιστήμιο.Σε αντίθεση με τον Σιν,αυτό ήταν τελειώς άκυρο...ήταν το απόλυτο sub plot,ουτέ καν επηρέασε την υπόθεση.
Κυρ Αυγ 28, 2011 4:42 pm
Βλάκα Χόνγκο... και πήρες το κορίτσι από τον Ιτσιμόντζι και τον οδήγησες στο να περάσει τα τελευταία του χρόνια με γυναίκες που κοιτούσαν μόνο τη χλυδή...
Το σενάριο το έγραψε ο ίδιος που έγραψε το The First; Ο σκηνοθέτης ήταν ο ίδιος και στα δύο; Δεν ξέρω, μου φαίνεται πολύ περίεργο το ότι ήταν τόσο... μέτρια η ταινία, σε αντίθεση με την προηγούμενη...
Το σενάριο το έγραψε ο ίδιος που έγραψε το The First; Ο σκηνοθέτης ήταν ο ίδιος και στα δύο; Δεν ξέρω, μου φαίνεται πολύ περίεργο το ότι ήταν τόσο... μέτρια η ταινία, σε αντίθεση με την προηγούμενη...
Κυρ Σεπ 11, 2011 4:17 pm
Eίδα και την 2η ταινία λοιπόν και μου άρεσε πολύ, δεν καταλαβαίνω γιατί δεν σου άρεσε τόσο Αντώνη
ΣΕΝΑΡΙΟ: 10
Η ιστορία είχε λίγο από Juon/The Ring τις 2 πολύ διάσημες ταινίες τρόμου της Ιαπωνίας. Είδαμε πως συνέχισαν την ζωή τους οι 2 riders από την 1η ταινία και ειδικά με τον 1ο που ήταν δάσκαλος, πως έγινε φίλος με συμμαθήτρια που είχε φίλη μια που έγινε τραγουδίστρια κτλπ. Γενικώς δηλαδή άψογη σύνδεση με την πρώτη ταινία και ακόμα πιο ενδιαφέρον ένταξη του Kamen Rider V3 στο όλο στόρι.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ: 10
Ολοί πάρα πολύ ενδιαφέροντες. Περισσότερο γούσταρα τον πρώτο Rider που έγινε δάσκαλος και την φίλη του τη συμμαθήτρια
ΣΤΟΛΗ ΗΡΩΑ: 8
Ωραίες αυτές που είχαμε δει στην πρώτη ταινία, ωραία και του V3
ΜΟΥΣΙΚΗ: 9
Ωραία η μπαλάντα και φοβερό το r&b κομμάτι στο τέλος
ΣΚΗΝΕΣ ΜΑΧΗΣ: 10
Κατευθίαν μου έρχονται στο μυαλό οι μάχες πάνω στις μηχανές και τα τελευταία λεπτά της ταινίας
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: 10
Πολύ καλύτερη από τη πρώτη κατά τη γνώμη μου, γιατί δεν χανόσουν όπως στην πρώτη ταινία. Τα εφέ εντυπωσιακά και πάλι, ακόμα καλύτερα κιόλας
ΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ: 9.5
Εξαιρετική συνέχεια της πρώτης ταινίας
ΣΕΝΑΡΙΟ: 10
Η ιστορία είχε λίγο από Juon/The Ring τις 2 πολύ διάσημες ταινίες τρόμου της Ιαπωνίας. Είδαμε πως συνέχισαν την ζωή τους οι 2 riders από την 1η ταινία και ειδικά με τον 1ο που ήταν δάσκαλος, πως έγινε φίλος με συμμαθήτρια που είχε φίλη μια που έγινε τραγουδίστρια κτλπ. Γενικώς δηλαδή άψογη σύνδεση με την πρώτη ταινία και ακόμα πιο ενδιαφέρον ένταξη του Kamen Rider V3 στο όλο στόρι.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ: 10
Ολοί πάρα πολύ ενδιαφέροντες. Περισσότερο γούσταρα τον πρώτο Rider που έγινε δάσκαλος και την φίλη του τη συμμαθήτρια
ΣΤΟΛΗ ΗΡΩΑ: 8
Ωραίες αυτές που είχαμε δει στην πρώτη ταινία, ωραία και του V3
ΜΟΥΣΙΚΗ: 9
Ωραία η μπαλάντα και φοβερό το r&b κομμάτι στο τέλος
ΣΚΗΝΕΣ ΜΑΧΗΣ: 10
Κατευθίαν μου έρχονται στο μυαλό οι μάχες πάνω στις μηχανές και τα τελευταία λεπτά της ταινίας
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: 10
Πολύ καλύτερη από τη πρώτη κατά τη γνώμη μου, γιατί δεν χανόσουν όπως στην πρώτη ταινία. Τα εφέ εντυπωσιακά και πάλι, ακόμα καλύτερα κιόλας
ΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ: 9.5
Εξαιρετική συνέχεια της πρώτης ταινίας
Κυρ Σεπ 11, 2011 4:21 pm
gantonis έγραψε:Α, τι πιστεύετε εσείς; Έδεσε ο συνδυασμός Σόκερ/ράιντερς/τόκου με το στυλ ταινίας τρόμου αυτήν τη φορά, όπως στον Σιν;
Φυσικά και έδεσε. Την κοπέλα την δολοφόνησαν και έγινε καταραμένη ψυχή. Οπώς ξαναείπα θύμισε juon/the ring
Eίχε πολύ μυστήριο το όλο θέμα, σε αντίθεση με τον Σιν που ήξερες γιατί τα κάνει όλα αυτά
Κυρ Σεπ 11, 2011 4:21 pm
Θέλω πολύ να κάνεις γιατί πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι σε πείραξε στην ταινία.Red Forever έγραψε:Θα κάνω,αλλά δυστυχώς,πάνω κάτω όλοι ξέρουμε πως θα βγει...κρίμα γιατί είχε ωραίες ιδέες.
Κυρ Σεπ 11, 2011 4:24 pm
gantonis έγραψε:Nα φανταστώ πως η Άσουκα έχει χωρίσει με τον Χόνγκο, έτσι; Γιατί αλλιώς να μην εμφανιστεί καθόλου στην ταινία, ή έστω να γίνει μια αναφορά σ' αυτήν; Καημένε Ιτσιμόντζι...
Μα στην πρώτη δεν τους είδαμε ουσιαστικά να τα φτιάχνουν. Ναι μεν αυτός την αγαπούσε αλλά η άλλη αγαπούσε τον πρώην εαυτό του 2ου Rider. Πιθανόν να προτίμησε ο Χόνγκο να την αφήσει να ζήσει μια φυσιολογική ζωή και να μην ξανακινδυνεύσει κοντά του
Κυρ Σεπ 11, 2011 5:14 pm
gantonis έγραψε:Βλάκα Χόνγκο... και πήρες το κορίτσι από τον Ιτσιμόντζι και τον οδήγησες στο να περάσει τα τελευταία του χρόνια με γυναίκες που κοιτούσαν μόνο τη χλυδή...
To συνεργείο,πέραν του σεναριογράφου ήτααν το ίδιο...οπότε,ναι...ή μλκ του σκηνοθέτη,ή ο σεναριογράφος με εντολή από τους παραγωγούς έβαλε τα δικά του.
Όσο για τις γυναίκες,αυτές ήταν bar women ή καλύτερα Cabare girls[Kabajou].Στα πολλύ κλασσάτα μπαρ στην Ιαπωνία,που τα λένε και καμπαρέ από τα γαλλικά,υπάρχουν γυναίκες που είναι κλασσάτες αλλά και μοδάτες και προσφέρουν συντροφία στο ποτό.Συνήθως μπορείς να πληρώσεις κάτι παραπάνω για ένα γλεντάκι,αλλά ποτέ δεν φτάνετε στην συνουσία,μιας και τα καμπαρέ δεν είναι στις περιοχές με τα ‘κόκκινα φανάρια‘.
Δευ Σεπ 19, 2011 5:06 pm
Δημήτρη καλή ήταν και αυτή, μα δε συγκρίνεται με την πρώτη. Εντάξει το μηστύριο και αυτά, μα εδώ το πράγμα πήγε πολύ στο μεταφυσικό. Συν ότι τελικά ήταν δύο οι αντικαταστάτριες της Τσιάρου, και αυτό σε μπέρδευε ακόμη περισσότερο. Μερικές σκηνές ήταν φρικιαστικές εντελώς, και υπήρχαν πολλά άλλα περίεργα στην ταινία. Γι' αυτό σε καμιά περίπτωση δε θα την έλεγα καλύτερη της πρώτης. Η πρώτη σε έβαζε να σκεφτείς, να καταλάβεις τους λόγους που οδηγούσαν κάποιον να αναδιαμορφωθεί οικειοθελώς στους Σόκερ, πέραν της σχιζοφρένειας και βέβαια, είχε πολλά μηνύματα να σου προσφέρει. Ενώ η δεύτερη απλώς έκανε τους αδένες μου να εκκρίνουν περισσότερη αδρεναλίνη. Και όσο για την Άσουκα στο πρώτο, διαφωνώ με αυτό που λες (που είναι μεν ορθό ως ένα σημείο), αλλά μην ξεχνάς ότι η Άσουκα από την πρώτη σκηνή της ταινίας στο εργαστήριο ήταν γοητευμένη μαζί του, παρ' ότι τα είχε φτιάξει με τον Ιτζιμόντζι. Επιπλέον, ερωτεύτηκε τον ράιντερ που ήταν τρυφερός απένταντί της και δεν την έβλεπε μόνο ως αντικείμενο του πόθου του. Μίσησε τον Χόνγκο επειδή νόμιζε πως σκότωσε τον Ιτσιμόντζι. Και τέλος, ο Ιτσιμόντζι της είχε πει και ψέματα σχετικά με την ταυτότητά του.
Δευ Σεπ 19, 2011 6:15 pm
Ο Ιτσιμόντζι δεν της είπε ποτέ ψέματα για την ταυτότητα του...ο "Yano Katsuhiko" έπαψε να υπάρχει από την στιγμή που πέθανε.Για αυτό και η Socker ‘δημιούργησε‘ τον "Ichimonji Hayato".Σε αντίθεση με τους περισσότερους Kaijin,ο Hayato ήταν ο μόνος νεκρός που αναστήσαν κάνοντας τον Kaijin.
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
- Kamen Rider × Kamen Rider Wizard & Fourze: Movie Wars ULTIMATUM - Ολές οι πληροφορίες μέχρι τώρα
- Kamen Rider × Kamen Rider Gaim & Wizard: The Fateful Sengoku Movie Battle
- Kamen Rider × Kamen Rider Ghost & Drive: Super Movie War Genesis
- Kamen Rider × Kamen Rider Drive & Gaim: Movie War Full Throttle
- Kamen Rider × Kamen Rider Wizard & Fourze: Movie War Ultimatum
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης