ψηφήστε
- power24redΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 415
Ημερομηνία εγγραφής : 17/02/2010
πως σας φάνηκε το 21 επεισοδίο
Δευ Ιουλ 18, 2011 2:45 am
Πόσο θεά μπορεί να είναι η Λούκα προσκυνώ στο σημερινό μου άρεσε παρά πολύ το στυλάκι της :!:
Και ο Μαρβερούς τα σπάσε
ο Γκάι αν δεν μας δείξει την γκέι του πλευρά θα σκάσει
ο Ντόκ αδιάφορος
Αχλιμ αδιάφορη
Ο Μπλέ πήρε πάνω του τα τέσσερα μέλη της ομάδας μιας και ο αρχηγός έλειπε και όχι ο 6ος Τυχαίο; δεν νομίζω
τουλάχιστον οι σεναριογράφοι βλέπουν ποίοι τραβάνε και τους δίνουν περισσότερες σκηνές τυχαίο που τραβάνε αυτοί που μου αρέσουν δεν νομίζω!!!
Και ο Μαρβερούς τα σπάσε
ο Γκάι αν δεν μας δείξει την γκέι του πλευρά θα σκάσει
ο Ντόκ αδιάφορος
Αχλιμ αδιάφορη
Ο Μπλέ πήρε πάνω του τα τέσσερα μέλη της ομάδας μιας και ο αρχηγός έλειπε και όχι ο 6ος Τυχαίο; δεν νομίζω
τουλάχιστον οι σεναριογράφοι βλέπουν ποίοι τραβάνε και τους δίνουν περισσότερες σκηνές τυχαίο που τραβάνε αυτοί που μου αρέσουν δεν νομίζω!!!
Απ: πως σας φάνηκε το 21 επεισοδίο
Δευ Ιουλ 18, 2011 6:35 pm
Επιτέλους επιστρέψαμε στα πολύ καλά επεισόδια. Αυτή τη φορά ο Gai δεν με ενόχλησε αντίθετα με έκανε να γελάσω με τη χαζομάρα που κουβαλάει. Καταπληκτικό boukenger tribute. Ετή φωτός διαφορά από operation overdrive φάνηκε να είναι, χωρίς καν να έχω δει boukenger. Oπώς πάντα Marvelous, Joe, Luka τα έσπασαν άγρια.
- plousmikeΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 6311
Ημερομηνία εγγραφής : 29/11/2011
Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ!
Δευ Ιαν 16, 2012 11:21 pm
συμφωνώ σε όλα όσα έχουν προαναφερθεί. πολύ καλό επεισόδιο! Θέλω να βρω γιγαντοαφίσα του Joe!!! O τύπος είναι Θεός!!!
Δευ Ιαν 16, 2012 11:51 pm
και πράγματι οι boukenger και γαμώ τις σεζόν, καμία σχέση με την μλκ τους overdrive το λέω και επίσημα...
- bond tailΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 1765
Ημερομηνία εγγραφής : 24/08/2012
Τόπος : gallifrey
Παρ Φεβ 07, 2014 10:05 pm
Οχι θα το αντεξω δεν θα δω boukenger πριν απο αυτη τη season επισης ειναι περιεργο η και οι 2 season ειναι επετιακες μεταξη τους ??
- RaphPower Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 115
Ημερομηνία εγγραφής : 31/08/2015
Δευ Σεπ 21, 2015 2:36 pm
Μέτριο
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης