Πως σας φάνηκε το 4ο επεισόδιο?
+2
ninetales
Green Rider
6 απαντήσεις
Κυρ Ιουλ 17, 2011 8:22 pm
Το καλύτερο επεισόδιο ως τώρα είναι γεγονός. Μαθαίνουμε γιατί υπάρχουν οι Kamen Riders και τι συμβαίνει όταν ένας Κamen Rider ηττάται. Εχούμε την πρώτη μονομαχίαLen and Kit hear the attack warning and go off to fight a monster. Meanwhile Maya tags along on an interview with a rival paranormal reporter who dismisses the mirror monster stories. Len and Kit find Richie and Len challenges him to a one on one fight.
- ninetalesΣυντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 997
Ημερομηνία εγγραφής : 01/11/2010
Τόπος : αθηνα
Απ: Πως σας φάνηκε το 4ο επεισόδιο?
Δευ Ιουλ 18, 2011 4:56 pm
εαν θυμασε καλα στο εργο ειπε οτι ειναι 12 kamen rider επισεις μου αρεσε πολλλη η μονομαχια του λεν με τον kamen rider που θελει πολλη τα λευτα
Δευ Ιουλ 18, 2011 6:53 pm
Ναι. Και μπορώ να πω πως μου αρέσει αυτό με τους 12 Kamen Riders. Eίναι εντελώς διαφορετικό από οτιδήποτε έχω δει ως τώρα από Power Rangers & Super Sentai. Oύτε καν οι VR Troopers και ο Masked Rider έχουν σχέση. Δεν είναι του στυλ τερατάκι, ενοχλεί τον κόσμο πάμε να το φάμε. Οσο για την μονομαχία ναi, 1 enemy down by Wing Knight
- antonito91Συντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 2182
Ημερομηνία εγγραφής : 16/10/2010
Τόπος : Αthens
Πεμ Οκτ 13, 2011 7:14 pm
11 ακομα και πραγματικα οσα ειπατε ειναι πολυ σωστα και ειδικα το οτι ξεφευγει απο το στυλ σενται-ρειντζερς ειναι πολυ μεγαλο+
- gantonisLegendary Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 4861
Ημερομηνία εγγραφής : 22/02/2010
Τετ Ιαν 04, 2012 5:52 pm
Εξαιρετικό κι αυτό. Ήδη πωρώθηκα! Απορώ τώρα πώς θα βγει ο ηττημένος ράιντερ από αυτή τη διάσταση. Επίσης, τι σχέση έχει ο κακός της υπόθεσης με τον μπαμπά αυτού του ράιντερ; Ήταν πάντα δικηγόρος του;
Τετ Ιαν 04, 2012 6:13 pm
παίζει σπουδαίο ρόλο ο πατέρας θα δεις παρακάτω
Τετ Ιαν 04, 2012 6:20 pm
O πατέρας του κακομαθημένου πλουσιόπαιδου; Μου κάνει εντύπωση! Ή εννοείς τον πατέρα του Κιτ;
Τετ Ιαν 04, 2012 7:57 pm
Α, οκ. Να ξέρω δηλαδή, να μην ανησυχώ που έχω απορίες όσον αφορά το σενάριο και στο τέλος μου μείνουν όπως στον Ντικέιντο κενά στην υπόθεση.
- plousmikeΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 6311
Ημερομηνία εγγραφής : 29/11/2011
Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ!
Κυρ Φεβ 12, 2012 9:44 am
εγώ παραξενεύτηκα με το γεγονός που λέει ότι όταν ένας Kamen Rider νικιέται, παγιδεύεται και χάνεται για πάντα! πολύ αλλόκοτο μου φάνηκε! πάντως πολύ ωραίο επεισόδιο και αυτό! (καμία σχέση με το Masked Rider!!)
Πεμ Μάης 10, 2012 10:31 pm
Το ειδα και εγω και εβαλα απλα πολυ καλο.Οντως μαθαμε πολλα για την υπαρξη των riders.Πολυ πλακα που ο Κιτ μολις εμαθε τι θα παθει αν χασει αμεσως ειπε στον Λεν πως παραιτηται απο kamen rider
Βεβαια αφου ειχε συμβολαιο δεν γινεται πλεον τπτ.Στο τελος ο 4ο νεος rider μας προηδεασε για το τι θα επακολουθησει.
Βεβαια αφου ειχε συμβολαιο δεν γινεται πλεον τπτ.Στο τελος ο 4ο νεος rider μας προηδεασε για το τι θα επακολουθησει.
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης