Review: Kamen Rider Dragon Knight
+4
gantonis
Green Rider
ninetales
Red Forever
8 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 3 • 1, 2, 3
Απ: Review: Kamen Rider Dragon Knight
Τετ Μάης 09, 2012 12:37 am
ναι όντως είναι καλύτερη σειρά γιατί είναι φουλ σοβαρή. Καλά το Rider vs Rider είναι το κάτι άλλο. Ανυπομονώ να δω Ryuki
- falconara90Boηθός Διαχειριστή
Αριθμός μηνυμάτων : 2456
Ημερομηνία εγγραφής : 23/11/2011
Τόπος : VG Universe
Τετ Μάης 09, 2012 5:19 pm
τις προάλλες μπήκα imdb για να δω βαθμολογία για το Dragon Knight και είχε 5.6. έλεος δηλαδή, τη στιγμή που ορισμένες σεζόν των rangers που ομολογουμένως είναι μέτριες, τους βάζουν υψηλή βαθμολογία, στο Dragon Knight του βάζουν λίγο πάνω από τη βάση.
Τετ Μάης 09, 2012 5:58 pm
ντάξει απαράδεκτα πράγματα. Αδυνατώ να καταλάβω γιατί έχει φάει τόσο πόλεμο λάσπης αυτή η σειρά
Τετ Μάης 09, 2012 6:02 pm
Ναι ειδα ως τωρα 3 επεισοδια και ειναι μια χαρα ποιοτικοτατη, οντως λασπη
Σαβ Μάης 19, 2012 2:34 pm
falconara90 έγραψε:τις προάλλες μπήκα imdb για να δω βαθμολογία για το Dragon Knight και είχε 5.6. έλεος δηλαδή, τη στιγμή που ορισμένες σεζόν των rangers που ομολογουμένως είναι μέτριες, τους βάζουν υψηλή βαθμολογία, στο Dragon Knight του βάζουν λίγο πάνω από τη βάση.
Το ξέρω,σχολιάζω αργά,αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ.Το IMDB,όπως και η IGN είναι απαράδεκτες και αξίζουν να φάνε λάσπη στα μούτρα.Πέραν από κάποια νέα[που ακόμα και για αυτό δεν είναι πια ικανές οι παραπάνω μιας και έχουν σαν την wiki και το κάθε γκαργκάλι πάει και γράφει ότι του κατέβει μόνο και μόνο για να το φτιάξουν οι υπεύθυνοι λίγες ώρες αργότερα...ή ποτέ] δεν είναι χρήσιμες για κάτι άλλο και καλό είναι να αποφεύγονται.Τα τελευταία χρόνια,το μόνο που έχουν προκαλέσει τα δύο αυτά σάιτ είναι πόνο και άχρηστους πολέμους μεταξύ φαν καθώς και σάιτ που κακούς τους μιμούνται.
Σαβ Μάης 19, 2012 3:14 pm
Ειδα ως το 13 και η σειρα αν πηρε 5 οχι λασπη απλα χολη βγαζουν προς αυτην.Ειναι μια πολυ καλη σειρα που αδικως κοπηκε στο τελος της σεζον!
Σαβ Μάης 19, 2012 3:24 pm
^Η σειρά ολοκληρώθηκε,απλά τα έδειξαν τα δύο τελευταία επεισόδια στο ίντερνετ.
Πεμ Ιουν 21, 2012 2:36 pm
αλλαξά τη βαθμολογία μου βάζοντας δεκάρια σε όλα γιατί είναι παράδειγμα προς μίμηση για το πως πρέπει να είναι οι αμερικάνικες toku σειρές. Ισώς η κορυφαία american toku σειρά όλων των εποχών, ειδικά επειδή πήρε απλά τις στολές του άλλου αριστουργήματος Kamen Rider Ryuki και πήγε και έκανε μια ολοκαίνουργια και εξίσου πωρωτική σειρά. Ευγέ Adness!!!!
Μακάρι να είχαν όλες οι σεζόν των rangers τόσους αυτοσχεδιασμούς χαρακτήρων και σεναρίων
Μακάρι να είχαν όλες οι σεζόν των rangers τόσους αυτοσχεδιασμούς χαρακτήρων και σεναρίων
- plousmikeΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 6311
Ημερομηνία εγγραφής : 29/11/2011
Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ!
Πεμ Ιουν 21, 2012 3:36 pm
μου φαίνεται κι εγώ θα πρέπει να τα κάνω 10άρια. εφόσον σκέφτομαι να την ξαναδώ!
Πεμ Ιουν 21, 2012 7:58 pm
μία από τα ίδια, ειδικά με την πώρωση που έχω με τον Ryuki. Καλύτερα δες πρώτα Ryuki και μετά
- plousmikeΣυντονιστής
Πεμ Ιουν 21, 2012 8:26 pm
το σκέφτομαι ο επόμενος rider που να δω να είναι ryuki.
- plousmikeΣυντονιστής
Πεμ Ιουν 21, 2012 8:32 pm
ωραία! τέτοια λέγε μου!
Πεμ Ιουν 21, 2012 8:38 pm
τελείως διαφορετικοί χαρακτήρες και υπόθεση. Αυτό τα λέει όλα!
Δευ Ιουλ 30, 2012 4:54 pm
Review time και εγω
Σενάριο 10 / 10 : Παραλληλος κοσμος πισω απο καθρευτες?Σουπερ ηρωες που πρεπει να σωσουν την γη αλλα και τον κοσμο(ventara) πισω απο τους καθρευτες?Τετοια να μου λετε!
Το σεναριο ας μην το ψηρησω ηταν τελειο!Η σειρα δεν ειναι παιδικη , για prime time θα εσπαιρνε στον αντ1
Χαρακτήρες & Ηθοποιοί 10/10 :
Εξαιρετικοι ολοι , πλην ο χλεμπουρας ο μαυρος που ηταν αρχικα πρασινος rider και ο rider terk τον vendare αν και αυτος ποιος τον θυμαται?
Len,Maya,Kita,Adam,Eubylon,Xaviax,James και τοσοι αλλοι χαρακτηρες επικοι!Ηθοποιοι εξαιρετικοι
Ολοι ειχαν και γαμω τους χαρακτηρες κανενας(εκτος επο εναν) για πεταμα.Οι Τζο brothers μου την εσπαγαν αλλα τους συμπαθησα μετα.
Στολές 10/10 :
Πανεμορφες αν οχι ολες οι πιο πολλες!Ξεχωριζω wing knight,onyxmstrike,terk,advent master!
Πολυ ωραιες στολες
Μουσική 8/10 :
Θα ειμαι λιγο αυστηρος, δεν με τρελανε το op song ,καποια ακουσματα στα επεισοδια κατι ελεγαν.
Σκηνές μάχης[Μεταμορφώσεις] 10/10 :
Επος οι πιο πολλες αν οχι ολες.Πολυ ωραιο το ενωμα του υλικου απο ριουκι, σχεδον δεν το καταλαβαινεις πουθενα!Απολαυστικες οι μαχες!Οι μεταμορφωσεις ολα τα λεφτα
Γενική Βαθμολογία 9,6/10 :Aπο τις καλυτερες σειρες γενικος που εχω δει οχι μονο απο τοκου!Αξιζει ρε παιδια ελληνικο υποτιτλισμο να εξαπλωθει η σειρα, το αξιζει
To opening
Σενάριο 10 / 10 : Παραλληλος κοσμος πισω απο καθρευτες?Σουπερ ηρωες που πρεπει να σωσουν την γη αλλα και τον κοσμο(ventara) πισω απο τους καθρευτες?Τετοια να μου λετε!
Το σεναριο ας μην το ψηρησω ηταν τελειο!Η σειρα δεν ειναι παιδικη , για prime time θα εσπαιρνε στον αντ1
Χαρακτήρες & Ηθοποιοί 10/10 :
Εξαιρετικοι ολοι , πλην ο χλεμπουρας ο μαυρος που ηταν αρχικα πρασινος rider και ο rider terk τον vendare αν και αυτος ποιος τον θυμαται?
Len,Maya,Kita,Adam,Eubylon,Xaviax,James και τοσοι αλλοι χαρακτηρες επικοι!Ηθοποιοι εξαιρετικοι
Ολοι ειχαν και γαμω τους χαρακτηρες κανενας(εκτος επο εναν) για πεταμα.Οι Τζο brothers μου την εσπαγαν αλλα τους συμπαθησα μετα.
Στολές 10/10 :
Πανεμορφες αν οχι ολες οι πιο πολλες!Ξεχωριζω wing knight,onyxmstrike,terk,advent master!
Πολυ ωραιες στολες
Μουσική 8/10 :
Θα ειμαι λιγο αυστηρος, δεν με τρελανε το op song ,καποια ακουσματα στα επεισοδια κατι ελεγαν.
Σκηνές μάχης[Μεταμορφώσεις] 10/10 :
Επος οι πιο πολλες αν οχι ολες.Πολυ ωραιο το ενωμα του υλικου απο ριουκι, σχεδον δεν το καταλαβαινεις πουθενα!Απολαυστικες οι μαχες!Οι μεταμορφωσεις ολα τα λεφτα
Γενική Βαθμολογία 9,6/10 :Aπο τις καλυτερες σειρες γενικος που εχω δει οχι μονο απο τοκου!Αξιζει ρε παιδια ελληνικο υποτιτλισμο να εξαπλωθει η σειρα, το αξιζει
To opening
Σελίδα 2 από 3 • 1, 2, 3
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης