The Amazing Spider-Man (2012)
+15
powerranger
GEOHERO
chrys
rainbow_326
antonito91
falconara90
plousmike
kostas-y2k
shogohanz
lapo
Red Forever
Green Rider
lelouch
XameR_GT
gantonis
19 απαντήσεις
Σελίδα 3 από 4 • 1, 2, 3, 4
- shogohanzPower Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 110
Ημερομηνία εγγραφής : 21/12/2011
Απ: The Amazing Spider-Man (2012)
Τρι Φεβ 07, 2012 10:14 pm
Με πρόλαβες man !!!! Τα σπάει !!!! τρελό trailer !!!! Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τα προηγούμενα 3 ( αν κ το 1ο μόνο παίρνει όλα τα εύσημα .. ) , θα είναι μια τέλεια αρχή του spiderman που θυμίζει πολύ τα comics κ είναι πιο πιστό, κ ελπίζω οτι θα είναι η ταινία ακόμα καλύτερη από το trailer ...
- kostas-y2kPower Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 116
Ημερομηνία εγγραφής : 02/04/2010
Τρι Φεβ 07, 2012 10:33 pm
gamato fainete to trailer
Τετ Απρ 11, 2012 11:50 pm
Eξακολουθεί να μην μου αρέσει καθόλου το είναι reboot και ο νέος πρωταγωνιστής φαίνεται άθλιος...
- plousmikeΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 6311
Ημερομηνία εγγραφής : 29/11/2011
Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ!
Πεμ Απρ 12, 2012 4:26 am
εμένα δε με χάλασε μιας και από ότι έβλεπα δεν τραβούσε για παραπάνω ο προηγούμενος spiderman, και τους βλέπω τώρα ότι έχουν αρχίσει να το παίρνουν πιο ζεστά το θέμα, ειδικά με όλα αυτά που ξέρουμε μέχρι στιγμής...captain america, thor, hulk, iron man λογικά τον κόβω να μπαίνει κάποια στιγμή κι αυτός στο κόλπο!
- falconara90Boηθός Διαχειριστή
Αριθμός μηνυμάτων : 2456
Ημερομηνία εγγραφής : 23/11/2011
Τόπος : VG Universe
Πεμ Απρ 12, 2012 10:44 am
ο νέος spider-man δεν έχει καμία ανάμειξη στο Avengers που βγαίνει σε λίγες μέρες. επίσης, ο spider-man δεν συγκαταλέγεται στην επίσημη λίστα ταινιών που θα οδηγήσει στο Avengers 2, οπότε το βλέπω λιγάκι χλωμό να τον δούμε ως Εκδικητή.
Πεμ Απρ 12, 2012 10:45 am
γιατί δεν τραβούσε? Στο 3 τον σκηνοθέτη τον πίεσε η εταιρεία να βάλει περισσότερους κακούς, αυτός δεν ήθελε. Αλλιώς και το 3 θα ήταν κορυφήplousmike έγραψε:εμένα δε με χάλασε μιας και από ότι έβλεπα δεν τραβούσε για παραπάνω ο προηγούμενος spiderman
Πεμ Απρ 12, 2012 11:00 am
στην όλη ιστορία με το Spider-man του Raimi φταίει η εταιρία. στο πρώτο του άφησαν σχετικές ελευθερίες στον Raimi και βγήκε αρκετά καλό. στο δεύτερο του έδωσαν ακόμα μεγαλύτερες ελευθερίες και βγήκε τέλειο. στο τρίτο άρχισαν τις επεμβάσεις και βγήκε χάλια (μάλλον ο σκηνοθέτης τα πήρε στο κρανίο και άρχισε τις καφρίλες). για το τέταρτο τα πράγματα έχουν ως εξής: όλοι οι πρωταγωνιστές υπογράφουν συμβόλαιο για άλλες τρεις ταινίες, ο Raimi θέλει να βάλει ως κακό τον Vulture και έχει δώσει το ρόλο στον Jon Malcovitch. η εταιρία θέλει και έναν δεύτερο villain και ο Raimi έρχεται σε αντιπαράθεση με την παραγωγή για το ποιά θα είναι (θέλανε γυναίκα). ο μεν έλεγε black cat, και οι δε ήθελαν μια θυληκή vulture. ούτε λίγο ούτε πολύ, η κατάληξη ήταν ο σκηνοθέτης να αποχωρίσει (και καλά έκανε) και η συνέχεια του francise να ναυαγίσει. κρίμα πάντως γιατί είχα μεγάλες προσδοκίες. είχαν στηθεί τα γεγονότα για carnage, lizard (ο οποίος θα γινόταν γαμάτος στα χέρια του Raimi), και οι φήμες λένε για τον Bruce Campbell στο ρόλο του Mysterio. τι να πει κανείς... ας ελπίσουμε στην επόμενη ταινία να δούμε τον Scorpion και να μην το τσακίσουν κι αυτόν.
- plousmikeΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 6311
Ημερομηνία εγγραφής : 29/11/2011
Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ!
Πεμ Απρ 12, 2012 11:13 am
το ξέρω ότι δεν έχει σύνδεση με τους avengers σε αυτήν την ταινία, αλλά πιθανολογώ να έχει στο μέλλον.
προσωπικά μόνο στην πρώτη ταινία μου άρεσε ο Τόμπυ πραγματικά. Μετά δεν τον βρήκα ιδιαίτερα ενδιαφέρον. Πιο πολύ μου άρεσαν οι εχθροί παρά ο spiderman. Anyway γούστα είναι αυτά. Πάντως εγώ γούσταρα που τον ξανάκαναν τον spiderman.
προσωπικά μόνο στην πρώτη ταινία μου άρεσε ο Τόμπυ πραγματικά. Μετά δεν τον βρήκα ιδιαίτερα ενδιαφέρον. Πιο πολύ μου άρεσαν οι εχθροί παρά ο spiderman. Anyway γούστα είναι αυτά. Πάντως εγώ γούσταρα που τον ξανάκαναν τον spiderman.
Πεμ Απρ 12, 2012 1:32 pm
για τον Tobey McGuire, πολλοί νιώθουν έτσι, μαζί και 'γω. είναι αλήθεια ότι οι κακοί στις ταινίες έκαναν περισσότερη αίσθηση από το πρωταγωνιστή. για το καινούργιο francise ταινιών είμαι επιφυλακτικός. μπορεί να είναι καλό, μπορεί και να μην είναι. άλλωστε ο σκηνοθέτης, μέχρι πρότεινως, έκανε βίντεο κλιπ για το MTV, πόσες προσδοκίες να έχω απ' αυτόν?
Παρ Απρ 20, 2012 7:59 pm
Ο Μαγκουαιρ δεν ειναι καλος ηθοποιος.Ο James Franko(Harry Ozborn) ειναι πολυ καλυτερος ηθοποιος.Η 3η ταινια οντως ηταν η χειροτερη , μονο ο σαντμαν ηταν υπεραρκετος.
- antonito91Συντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 2182
Ημερομηνία εγγραφής : 16/10/2010
Τόπος : Αthens
Παρ Μάης 11, 2012 4:51 am
Υπομονη και βλεπουμε παντως τα τρειλερ π εχω δει δν με τρελενουν ιδιαιτερα
- rainbow_326Συντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 296
Ημερομηνία εγγραφής : 18/02/2010
Τρι Μάης 29, 2012 6:07 pm
Απλά ταινιάρα!! Την περιμένω πως και πως!!
- lapoBoηθός Διαχειριστή
- Αριθμός μηνυμάτων : 1461
Ημερομηνία εγγραφής : 03/03/2010
Τόπος : Θεσσαλονικη
Παρ Ιουλ 13, 2012 1:29 pm
καλησπερα , πηγα ειδα την ταινια χθες στο σινεμα σε κανονικη προβολη , οχι σε 3d. πανικος στην αιθουσα , δεν πιστευα οτι θα ηταν γεματη η αιθουσα, εγω καθισα στην 2η σειρα απο την οθονη, γεματη δηλαδη ηταν, μονο η πρωτη σειρα δεν ειχε κοσμο. νομιζα οτι θα πανε ολοι στην 3d εκδοση, αλλα εκανα λαθος.
Στα της ταινιας, ενα εχω να πω, οτι ειναι πολυ καλυτερη απο τις αλλες 3, εμεινα αφωνος, ειχε και τρειλερ για τον batman. η στολη εξισου καλυτερη. οι ηθοποιοι το ιδιο. βεβαια υπαρχει και αλλαγη το πως γινεται ο spiderman, δηλαδη εδω ο θειος του δεν πεθαινει οπως ξεραμε αλλα αλλιως. ειχε και λιγο γελιο παντως.
Στα της ταινιας, ενα εχω να πω, οτι ειναι πολυ καλυτερη απο τις αλλες 3, εμεινα αφωνος, ειχε και τρειλερ για τον batman. η στολη εξισου καλυτερη. οι ηθοποιοι το ιδιο. βεβαια υπαρχει και αλλαγη το πως γινεται ο spiderman, δηλαδη εδω ο θειος του δεν πεθαινει οπως ξεραμε αλλα αλλιως. ειχε και λιγο γελιο παντως.
- gantonisLegendary Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 4861
Ημερομηνία εγγραφής : 22/02/2010
Παρ Ιουλ 13, 2012 2:59 pm
A, ξεκίνησε να προβάλλεται; Και εγώ στην κανονική προβολή έλεγα να πάω, δε συμφέρει οικονονμικά η 3D, κι ούτε είναι κάτι το εντυπωσιακό (αφού το Hugo που λέγανε ότι είναι με κορυφαία τρισδιάστατα εφέ κ.λ.π., χαζομάρα ήταν, και το 3D δεν ήταν καθόλου όπως το παρουσιάζαν). Μέχρι πότε θα είναι στις αίθουσες; Θα το έχουν άραγε τα Village;
- lapoBoηθός Διαχειριστή
- Αριθμός μηνυμάτων : 1461
Ημερομηνία εγγραφής : 03/03/2010
Τόπος : Θεσσαλονικη
Παρ Ιουλ 13, 2012 3:06 pm
ναι ρε συ σε ολους τους κινηματογραφους ειναι
- chrysBanned
- Αριθμός μηνυμάτων : 2644
Ημερομηνία εγγραφής : 20/09/2010
Τόπος : Κύπρος
Παρ Ιουλ 13, 2012 3:37 pm
Θελω να παω να την δω αλλα στην Κυπρο σημερα ειναι η πρωτη μερα προβολης και δεν νομιζω να βρω θεση.Αρα σιγουρα μεσα στην επομενη βδομαδα θα πρεπει να την δω.
Σελίδα 3 από 4 • 1, 2, 3, 4
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης