Το επεισοδιο ηταν...
Πως σας φανηκε το 18ο επεισοδιο;
Τρι Ιουν 28, 2011 11:35 pm
Πραγματικα εξαιρετικο επεισοδιο και θα πω το καλυτερο μεχρι τωρα.Οι φιλοι μας ετοιμαζονται για ενα πικνικ.Ομως καποιος καλει τον Auyase να τον μεταφερει με το αμαξι του σε ενα επιστημονικο κεντρο.Αμεσως ενα τερας της londaz family και συγκεκριμενα σταλμενο απο τον Gien σφραγιζει ολοκληρο το κτηριο και πιανει αιχμαλωτους οσους ειναι μεσα,μαζι και τον Auyase.Το τερας θελει να παρει καποιον κρυσταλλο που τον θελει ο Gien για ενα(σε μετεπειτα επεισοδιο) γιγαντιο καταστροφικο ρομποτ του.Οι κρυσταλλοι τετοιου τυπου στα ελληνικα τους ελεγαν τραϊζιριουμ.Στα του επεισοδιου.Ο Auyase επικοινωνει με τους αλλους για βοηθεια και αυτοι ερχονται.Ο Τatsuya που ειναι ο μονος που ξερει για το προβλημα υγειας του Auyase φοβαται μην παθει κατι ο Auyase και δεν προλαβει να τους ανοιξει μια συρωμενη πορτα για να εισχωρησουν.Η πορτα ανοιγει αλλα ο Auyase αφαντος.Η καρδια του Tatsuya εχει παει στην κουλουρι
Και βλεπω και εγω σε μια σκηνη το μπουφαν του Auyase στο πατωμα και εμοιαζε να ηταν νεκρος!
Ευτυχως ο σκηνοθετης μας επαιζε.Τελικα ηταν καλα και μπορεσαν να νικησουν το τερας τρομοκρατη
Παρολαυτα ομως τον κρυσταλλο τον πηρε ο Gien(το κιτρινο ρομποτ).Ο Τatsuya θελει να πει το μυστικο του Auyase και στους αλλους αλλα αυτος δεν τον αφηνει και συνεχιζουν να το ξερουν μονο αυτοι.Μετα το επεισοδιο κλεινει οπου ολοι τρωνε κατι σαν ιαπωνικα σουβλακια
Και βλεπω και εγω σε μια σκηνη το μπουφαν του Auyase στο πατωμα και εμοιαζε να ηταν νεκρος!
Ευτυχως ο σκηνοθετης μας επαιζε.Τελικα ηταν καλα και μπορεσαν να νικησουν το τερας τρομοκρατη
Παρολαυτα ομως τον κρυσταλλο τον πηρε ο Gien(το κιτρινο ρομποτ).Ο Τatsuya θελει να πει το μυστικο του Auyase και στους αλλους αλλα αυτος δεν τον αφηνει και συνεχιζουν να το ξερουν μονο αυτοι.Μετα το επεισοδιο κλεινει οπου ολοι τρωνε κατι σαν ιαπωνικα σουβλακια
Απ: Πως σας φανηκε το 18ο επεισοδιο;
Τετ Ιουν 29, 2011 12:17 am
Θα συμφωνήσω απόλυτα. Αυτό το επεισόδιο είχε σκηνοθεσία και σενάριο για όσκαρ
- antonito91Συντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 2182
Ημερομηνία εγγραφής : 16/10/2010
Τόπος : Αthens
Πεμ Ιουν 30, 2011 11:04 pm
Εχω βαρεθει να γραφω φοβερο απιθανο κτλ μια ακομη φορα η σειρα ειναι καταπληκτικη
Τετ Φεβ 20, 2013 10:34 pm
το καλυτερο ως τωρα!Ξερω γιατι θελουν τον κρυσταλλο η Londarz family,δηλαδη καταλαβα απο το επεισοδιο.Αναρωτιεμαι τι θα γινει με την αρρωστια που εχει ο Ayase.Μαλλον νομιζω θα θεραπευτει.
- MCygo13Συντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 2028
Ημερομηνία εγγραφής : 10/08/2011
Τόπος : Athena
Τρι Ιουλ 07, 2015 4:11 am
Τρομερό επεισόδιο,νομίζω αποκτώ μεγαλύτερο ενδιαφέρων για την σειρά
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης