Tελευταία ταινία που είδατε
+36
HALKISTIS
tim
GEOHERO
alex743
evagelia_sentai
gtsiombos
rainbow_326
gregory_arta
chrys
Costascss
LunaWoD
Obiwan88
don mpertas
shogohanz
plousmike
falconara90
Vergil13
grvaggelis
tsou13
lapo
MCygo13
thomas92
kostas-y2k
Skyranger
DRAGONGOD
lelouch
Red Forever
antonito91
ninetales
gantonis
XameR_GT
Red Spammer
g.antonis
BnsGoldRanger
Zeo45
Green Rider
40 απαντήσεις
Απ: Tελευταία ταινία που είδατε
Κυρ Αυγ 14, 2011 1:12 am
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Ενταξει σιγουρα ειναι καλυτερη απο τα 2 πρωτα prequels.Εχει ομως θεματα.Στο τελος η μαχη Vaider vs Kenobi ηταν για γελια.Τα φωτοσπαθα μοιαζουν ψευτικα και δεν τα χειριζοντουσαν με επιδεξιοτητα.Επισης πολλα που ακουγονται δεν συμφωνουν με την prequel τριλογια αλλα δεν φταιει η ταινια για αυτο.Ο Τσουμπακα φοβερος, πολυ αστειος χαρακτηρας, οπως και ο Λουκ, Λέια.Μου αρεσε πιο πολυ ο Χαν Σολο και ο Γερο Κενομπι βεβαια.Γενικα για ταινια του 1977 με buget 11 εκατ. (παγκοσμιες εισπραξεις 700+εκατ.) η ταινια ηταν μπροστα απο την εποχη της.Εχει πολυ καλοδουλεμενο σεναριο.Θα της βαλω 9/10.
Ενταξει σιγουρα ειναι καλυτερη απο τα 2 πρωτα prequels.Εχει ομως θεματα.Στο τελος η μαχη Vaider vs Kenobi ηταν για γελια.Τα φωτοσπαθα μοιαζουν ψευτικα και δεν τα χειριζοντουσαν με επιδεξιοτητα.Επισης πολλα που ακουγονται δεν συμφωνουν με την prequel τριλογια αλλα δεν φταιει η ταινια για αυτο.Ο Τσουμπακα φοβερος, πολυ αστειος χαρακτηρας, οπως και ο Λουκ, Λέια.Μου αρεσε πιο πολυ ο Χαν Σολο και ο Γερο Κενομπι βεβαια.Γενικα για ταινια του 1977 με buget 11 εκατ. (παγκοσμιες εισπραξεις 700+εκατ.) η ταινια ηταν μπροστα απο την εποχη της.Εχει πολυ καλοδουλεμενο σεναριο.Θα της βαλω 9/10.
- BnsGoldRangerΔιαχειριστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 2953
Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2010
Τόπος : Θεσσαλονίκη,Καλαμαριά
Κυρ Αυγ 14, 2011 2:02 am
eida tn kokkino-skoufitsa se 8riler pou vgike ...mou aresei para polly h tainia kai polly wreo senario alla3an polla pragmata aposo 3eroume gia tn istoria tis vazw 9/10.
Κυρ Αυγ 14, 2011 2:13 am
Εγώ είδα αλλά δεν τελείωσα ακόμα το Transformers 3. Θα δω τη συνέχεια αύριο, αλλά σίγουρα από την 1,5 ώρα που είδα δεν μου άρεσε ιδιαίτερα. Ειδικά επειδή έβγαλαν την Megan Fox και μου έβαλαν αυτή τη ξενέρωτη...
Αλλά δεν φταίει μόνο αυτή, το σενάριο μπάζει και χάνεις τη μπάλα πολύ εύκολα αν το μυαλό σου δεν είναι εκεί για λίγο. Πολύ crash-boom-bang για το τίποτα...
Καλύτερα να μην βγει άλλη ταινία, είχα βαρεθεί από την 2η...
Αλλά δεν φταίει μόνο αυτή, το σενάριο μπάζει και χάνεις τη μπάλα πολύ εύκολα αν το μυαλό σου δεν είναι εκεί για λίγο. Πολύ crash-boom-bang για το τίποτα...
Καλύτερα να μην βγει άλλη ταινία, είχα βαρεθεί από την 2η...
Κυρ Αυγ 14, 2011 11:23 am
H νεα γκομενα του Σαμ παραειναι ομορφη για αυτον.Αυτη ειναι εντελως ερασιτεχνης,μονο ως μοντελο δουλευε εως πρότινος.
- MCygo13Συντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 2028
Ημερομηνία εγγραφής : 10/08/2011
Τόπος : Athena
Κυρ Αυγ 14, 2011 11:44 am
Harry Potter and The Deathly Hallows Part 2 10/10
Κυρ Αυγ 14, 2011 3:02 pm
jim αν εχεις το blade runner βαλτο μου.Δεν το εχω δει
Κυρ Αυγ 14, 2011 5:23 pm
Eίδα το υπόλοιπο των Transformers 3. Ανούσια ταινία γενικώς 5/10
Κυρ Αυγ 14, 2011 9:25 pm
Vanishing on the 7th street 7/10. Πολύ καλή ιδέα, καλή στην εκτέλεση αλλά δεν εξηγήθηκε τίποτα και ξενέρωσα...
Είναι σίγουρο πως ο σεναριογράφος πήρε την ιδέα από το Silent Hill: Shattered Memories
Είναι σίγουρο πως ο σεναριογράφος πήρε την ιδέα από το Silent Hill: Shattered Memories
- MCygo13Συντονιστής
Παρ Αυγ 19, 2011 6:42 pm
Eida kai to Transformers 3,arketa wraio 9\10
- MCygo13Συντονιστής
Παρ Αυγ 19, 2011 6:45 pm
A, kai to Yugioh Bonds Beyond Time,alla eprepe na einai pio megalh h monomaxia kai pio megalh diarkeia.
- MCygo13Συντονιστής
Παρ Αυγ 19, 2011 6:47 pm
Katevasa kai to pio neo Twilight,me tous neous vrukolakes.Wraio htan. 8\10
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης