Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Πρόβλημα με Ubuntu Linux
Δευ Ιουν 27, 2011 3:09 pm
Εκανά update στη νέα έκδοση αλλά κάτι έχει γίνει λάθος και δεν μπαίνει καθόλου μέσα στο λειτουργικό σύστημα. Πάντως σε παλαιότερη έκδοση μπορώ να μπω. Πως μπορώ να ξαναεγκαταστήσω τη νέα έκδοση ή να την διαγράψω τελείως?
- gantonisLegendary Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 4861
Ημερομηνία εγγραφής : 22/02/2010
Απ: Πρόβλημα με Ubuntu Linux
Δευ Ιουν 27, 2011 4:02 pm
Δεν ξέρω, πάντως θα σου πρότεινα να μη χρησιμοποιήσεις τη νέα έκδοση. Είναι εντελώς διαφορετική και πολύ δυσχρηστη...
Δευ Ιουν 27, 2011 4:26 pm
Λες να μην την σηκώνει καν ο υπολογιστής και γι'αυτό να μην μπορώ να μπω?
Δευ Ιουν 27, 2011 4:38 pm
Δενέχω ιδέα...
Δευ Ιουν 27, 2011 4:41 pm
Πάντως, αν είναι δυνατόν, το χαλάσαν πάρα πολύ....
Είναι κατάσταση αυτή;
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Είναι κατάσταση αυτή;
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Δευ Ιουν 27, 2011 5:44 pm
Πόπο άλλαξαν πολύ
Γαμώτο πως θα τα φτιάξω, με πώρωσες τώρα
Γαμώτο πως θα τα φτιάξω, με πώρωσες τώρα
Δευ Ιουν 27, 2011 7:15 pm
Εμένα δε μου αρέσει καθόλου το καινούργιο... είναι δύσχρηστο και εκνευριστικό...
Τετ Ιουν 29, 2011 12:07 am
A καλά δεν την παλεύει μία η νέα έκδοση. Δεν μπορώ καν να την εγκαταστήσω, σταματάει να κάνει κάτι ο υπολογιστής στο 90%. Δοκίμασα εγκατάσταση και μέσα από τα windows αλλά δεν κάνει μετά confirm το installation. Τα κουλά όμως δεν σταματάνε εδώ...
Βρήκα το cd με την παλίότερη έκδοση 10.10 που μου δούλευε. Εφτιαξα τα εξής partitions, διόρθώστε με αν έκανα λάθος
/home 8 giga - ext4 (εδώ γίνεται το install των ubuntu?)
/ 30 giga ext3
swap 2gb (αφού έχω 1 giga ram)
Σωστά ή λάθος?
Ε τα ίδια μου έκανε μετά στην εγκατάσταση πάλι στο 90% έμεινε
Mήπως είναι λάθος τα partitions?
Των XP δεν πειράζω φυσικά, είναι ntfs όπως το είχα εξαρχής (δεν πρόκειται να κάνω φορμάτ, οπότε τα αφήνω στην ησυχία τους)
Ε αφού δεν έβγαινε άκρη τα έσβησα τα partitions έκανα resize το partition των xp (τα πήρε όλα) και μετά με το cd των windows μπήκα στο setup τους πάτησα R (repair) και έγραψα την εντολή fixmbr. Ετσι έφυγαν τελείως τα linux από την εκκίνηση.
Οκ έχουμε και συνέχεια...
Μετά είπα ας δοκιμάσω να βάλω τα παλιά μέσω windows αυτόματα χωρίς να πειράξω partitions και μπήκαν κανονικά
Το κορυφαίο είναι ότι κάνεις uninstall αν δεν τα θες μέσα από τα windows και στην εκκίνηση του pc έχει πρώτα τα xp και από κάτω τα ubuntu αν θέλω να μπω. Δηλαδή το ανάποδο από τα να πέρναγα με τον άλλο τρόπο (εκτός windows)
Θα δοκιμάσω να τα αφήσω να κάνουν update από μόνα τους, αλλά κάτι μου λέει πως η νέα έκδοση είναι ελλατωματική. Τι λέτε να περιμένω την νέα έκδοση?
lol σας έστειλα με όσα είπα?
Βρήκα το cd με την παλίότερη έκδοση 10.10 που μου δούλευε. Εφτιαξα τα εξής partitions, διόρθώστε με αν έκανα λάθος
/home 8 giga - ext4 (εδώ γίνεται το install των ubuntu?)
/ 30 giga ext3
swap 2gb (αφού έχω 1 giga ram)
Σωστά ή λάθος?
Ε τα ίδια μου έκανε μετά στην εγκατάσταση πάλι στο 90% έμεινε
Mήπως είναι λάθος τα partitions?
Των XP δεν πειράζω φυσικά, είναι ntfs όπως το είχα εξαρχής (δεν πρόκειται να κάνω φορμάτ, οπότε τα αφήνω στην ησυχία τους)
Ε αφού δεν έβγαινε άκρη τα έσβησα τα partitions έκανα resize το partition των xp (τα πήρε όλα) και μετά με το cd των windows μπήκα στο setup τους πάτησα R (repair) και έγραψα την εντολή fixmbr. Ετσι έφυγαν τελείως τα linux από την εκκίνηση.
Οκ έχουμε και συνέχεια...
Μετά είπα ας δοκιμάσω να βάλω τα παλιά μέσω windows αυτόματα χωρίς να πειράξω partitions και μπήκαν κανονικά
Το κορυφαίο είναι ότι κάνεις uninstall αν δεν τα θες μέσα από τα windows και στην εκκίνηση του pc έχει πρώτα τα xp και από κάτω τα ubuntu αν θέλω να μπω. Δηλαδή το ανάποδο από τα να πέρναγα με τον άλλο τρόπο (εκτός windows)
Θα δοκιμάσω να τα αφήσω να κάνουν update από μόνα τους, αλλά κάτι μου λέει πως η νέα έκδοση είναι ελλατωματική. Τι λέτε να περιμένω την νέα έκδοση?
lol σας έστειλα με όσα είπα?
Τετ Ιουν 29, 2011 12:35 am
εγω δεν εεχω καν linux.Στο ιεκ μονο ενα παιχνιδι με μπιλιες μου αρεσε στο λειτουργικο αυτο
Τετ Ιουν 29, 2011 12:40 am
Εγώ τα έβαλα αν γίνει καμιά στραβή στα windows. Για σερφάρισμα είναι ωραία. Παιχνίδια και διάφορες εφαρμογές είναι ταλαιπωρία να τα κάνεις να δουλέψουν και δεν πολυασχολούμαι
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης