Συν/πλην της κάθε σεζόν
+2
Red Forever
gantonis
6 απαντήσεις
Σελίδα 3 από 3 • 1, 2, 3
Απ: Συν/πλην της κάθε σεζόν
Κυρ Ιαν 22, 2012 5:21 pm
βέβαια έχει το rangercrew αλλά είναι πολύ χρονοβόρα διαδικασία να τα πάρεις από κεί
- gantonisLegendary Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 4861
Ημερομηνία εγγραφής : 22/02/2010
Κυρ Ιαν 22, 2012 6:47 pm
Δημήτρη αν είδες δεν έχω γράψει τίποτα σχετικά με τη σεζόν αυτή... Μετά τα δέκα πρώτα επεισόδια σταμάτησα να τη βλέπω.Green Ranger έγραψε:ας είναι του καθενός σε δικό του ποστ δεν με πειράζει. Ούτε με ενοχλεί η άποψη σου. Εχείς δει τη σειρά και έχεις κάθε δικαίωμα να πεις ότι θες. Ο άλλος όμως για πολλοστή φορά κράζει κάτι χωρίς καν να το έχει δει. Ε όχι...απαράδεκτο...
Τώρα καταλαβαίνεις γιατί προτιμώ ο καθένας να έχει το δικό του ποστ;
Δευ Ιαν 23, 2012 1:25 pm
μα έχεις γραμμένη την άποψη του Δημήτρη. Σόρι δεν κατάλαβα ένα είχες κάνει τις 2 απόψεις? Παίρνω πίσω όσα είπα τότε. Αφαίρεσε τες και ο καθένας το δικό του ποστ θα γράφει
Δευ Ιαν 23, 2012 2:10 pm
Εγω την εγραψα στο ποστ του Αντωνη γιατι νομιζα ολοι εκει θα γραφουμε.Μικρο το κακο θα τα κανω edit οταν δεν βαριεμαι και θα τα φτιαξω και εγω
edit: εφτιαξα και εγω ποστ πανω πανω!!
edit: εφτιαξα και εγω ποστ πανω πανω!!
- gantonisLegendary Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 4861
Ημερομηνία εγγραφής : 22/02/2010
Τρι Ιαν 24, 2012 1:11 am
Green Ranger έγραψε:μα έχεις γραμμένη την άποψη του Δημήτρη. Σόρι δεν κατάλαβα ένα είχες κάνει τις 2 απόψεις? Παίρνω πίσω όσα είπα τότε. Αφαίρεσε τες και ο καθένας το δικό του ποστ θα γράφει
Δεν έχω γράψει τίποτα για timeranger.
Δημήτρη το κατάλαβα, μην ανησυχείς. Απλά γίνεται ένα τέτοιο μπέρδεμα όταν είναι όλα μαζί.
Κυρ Ιουλ 15, 2012 8:40 pm
Eνημέρωσα για megaranger,gingaman και akibaranger
Δευ Μαρ 25, 2013 4:33 pm
Θα γραψω κι εγω την αποψη μου αλλα εχω δει μονο timeranger.
chrys97
Mirai Sentai Timeranger
ΣΥΝ: Εξαιρετικο στορυ και σεναριο.Πολυ ωραιο τελος και συγκηνιυικο.Ολοι οι rangers ηταν πολυ ωραιοι δυσκολευτηκα να διαλεξω ποιος ηταν ο αγαπημενος μου.Πρωτη φορα ο 6ος ranger να εχει στολη με το ιδιο χρωμα καποιου αλλου ranger.O V-rex και ο time-shadow ηταν εξαιρετικοι.Για πρωτη φορα ο 6ος ranger δεν μπηκε στην ομαδα.(αυτο ειναι και θετικο και αρνητικο κατα καποιο τροπο).Και το τραγουδι πολυ καλο.
ΠΛΗΝ: Ο Ναοτο ουσιαστικα ποτε δεν μπηκε στην ομαδα.Καποια επεισοδια οχι και τοσο καλα.Η Lila ηταν σπαστικη
chrys97
Mirai Sentai Timeranger
ΣΥΝ: Εξαιρετικο στορυ και σεναριο.Πολυ ωραιο τελος και συγκηνιυικο.Ολοι οι rangers ηταν πολυ ωραιοι δυσκολευτηκα να διαλεξω ποιος ηταν ο αγαπημενος μου.Πρωτη φορα ο 6ος ranger να εχει στολη με το ιδιο χρωμα καποιου αλλου ranger.O V-rex και ο time-shadow ηταν εξαιρετικοι.Για πρωτη φορα ο 6ος ranger δεν μπηκε στην ομαδα.(αυτο ειναι και θετικο και αρνητικο κατα καποιο τροπο).Και το τραγουδι πολυ καλο.
ΠΛΗΝ: Ο Ναοτο ουσιαστικα ποτε δεν μπηκε στην ομαδα.Καποια επεισοδια οχι και τοσο καλα.Η Lila ηταν σπαστικη
Σελίδα 3 από 3 • 1, 2, 3
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης