Πως σας φανηκε το 2ο επεισοδιο;
+2
Green Rider
XameR_GT
6 απαντήσεις
Το επεισοδιο ηταν...
Απ: Πως σας φανηκε το 2ο επεισοδιο;
Δευ Ιουν 20, 2011 9:19 pm
Το ειδα και συνεχιζω να εχω τη γνωμη πως δεν με εχει ενθουσιασει ακομα.Βαρετη διαλογοι και αποψης που καταρριπτονται.Τα σχολια του κοκκινου για να δωσει κουραγιο στην ομαδα εγω δεν τα "επιασα".Πολυ περιεργο που τον δεχτηκαν πολυ γρηγορα στην ομαδα, η Jen δεχτηκε τον Wes μετα απο αρκετα επεισοδια.Οι μαχες με τα zords ηταν πολυ ωραιες αλλα πως λες ρε φιλε, δεν πρεπει να σκοτωθει κανενας αθωος ανθρωπος για να μην αλλαξει η ιστορια οταν το τερας ή το Zord που πιλοταρεις καταστρεφει πολυκατοικιες;Παροτι ειπα καλο ,καλυτερα να ελεγα μετριο.
Δευ Ιουν 20, 2011 9:42 pm
Mετά το 10ο επεισόδιο η σειρά αλλάζει απίστευτα
- gantonisLegendary Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 4861
Ημερομηνία εγγραφής : 22/02/2010
Δευ Ιουν 20, 2011 9:43 pm
Α, εγώ εκεί τους παράτησα. Μέτριο και αυτό.
- antonito91Συντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 2182
Ημερομηνία εγγραφής : 16/10/2010
Τόπος : Αthens
Δευ Ιουν 20, 2011 9:46 pm
Η αληθεια ειναι πως στη αρχη ειναι υποτονικα αλλα πραγματικα αν οχι απ το 10ο στο 15ο δν θα μπορεις να σταματησεις να βλεπεις
Δευ Ιουν 20, 2011 9:49 pm
Βασικά εγώ, φαντάζομαι και εσείς είσασταν στη φάση σύγκρισης με τους timeforce στα πρώτα επεισόδια. Ε από το 10ο επεισόδιο και πέρα αυτό παύει να υπάρχει
- gantonisLegendary Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 4861
Ημερομηνία εγγραφής : 22/02/2010
Δευ Ιουν 20, 2011 9:55 pm
Δεν είχα δει time force μέχρι τότε, μετά τους ξεκίνησα. Αλλά, ωστόσο, ναι, ήξερα τι γίνονταν σε αυτους, οπότε γι' αυτό μάλλον.
Δευ Ιουν 20, 2011 10:08 pm
Aυθορμυτα μπαινεις στο τριπακι της συγκρισης.
- antonito91Συντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 2182
Ημερομηνία εγγραφής : 16/10/2010
Τόπος : Αthens
Δευ Ιουν 20, 2011 10:09 pm
Πραγματι αλλα αξιζει χιλια % να καθησεις να τη δεις
Δευ Ιουν 20, 2011 10:24 pm
Απλά πήγαινε στην συζήτηση για τη σεζόν και δες τι έλεγα στην αρχή και τι μετάxamergt έγραψε:Aυθορμυτα μπαινεις στο τριπακι της συγκρισης.
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Τετ Φεβ 13, 2013 6:28 pm
Μετριο.Το πρωτο ηταν πολυ καλυτερο.Πολυ γρηγορα και ευκολα σκοτωσαν το τερας πριν γινει γιγαντας και μετα η μαχη με το megazord την βρηκα βαρετη.Ο κιτρινος ranger που φαινεται χαζος και ο πρασινος δεν μπορω να το βλεπω.Ο μπλε μιλαει ελαχιστη στο επεισοδιο.Σαν να εχει καποιο κρυμμενο μυστικο.Ο κοκκινος βαζει στοιχηματα με τον πατερα του και κρυφακουει οταν οι αλλοι κανουν μια συζητηση.Η ροζ ranger πολυ ευκολα τον δεχτηκε στην ομαδα.Παντως μου αρεσαν τα λογια που ειπε ο κοκκινος για να ενθαρρυνει την ομαδα.
- MCygo13Συντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 2028
Ημερομηνία εγγραφής : 10/08/2011
Τόπος : Athena
Τρι Νοε 04, 2014 4:14 pm
Στην αρχή που ο κόκκινος μαλώνει με τον πατέρα του είναι σαν σκηνή από σαπουνόπερα...
Η ροζ σαν πολύ εύκολα δεν τον δέχτηκε? χΔ Στους time force θυμάμαι έκανε πείσματα η Τζεν...
Η μάχη με τα μεγκαζορντ τίποτα το ιδιαίτερο,μέτρο θα έλεγα
Η ροζ σαν πολύ εύκολα δεν τον δέχτηκε? χΔ Στους time force θυμάμαι έκανε πείσματα η Τζεν...
Η μάχη με τα μεγκαζορντ τίποτα το ιδιαίτερο,μέτρο θα έλεγα
Τρι Φεβ 17, 2015 11:38 pm
Μετριο προς καλο. Νομιζω τα 2 κακα του επεισοδιου ηταν οτι η yuuri πολυ ευκολα δεχτηκε τον Tatsuya στην ομαδα και η ευκολη και γρηγορα μαχη με το τερας και το megazord
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης