Πως σας φανηκε το 4ο επεισοδιο?
+2
Green Rider
antonito91
6 απαντήσεις
Πως σας φανηκε το επεισοδιο?
- antonito91Συντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 2182
Ημερομηνία εγγραφής : 16/10/2010
Τόπος : Αthens
Πως σας φανηκε το 4ο επεισοδιο?
Κυρ Ιουν 19, 2011 5:54 am
Πειτε την αποψη σας
- antonito91Συντονιστής
Απ: Πως σας φανηκε το 4ο επεισοδιο?
Κυρ Ιουν 19, 2011 6:01 am
Ηρθε η ωρα για τα μεγαλα μεσα μονο που η Kaori δεν δειχνει ετοιμη να βοηθησει, απογοητευμενη φευγει απο την ομαδα για να ζησει οπως παλια, η επιθεση ενος Vyram, ενας γαμος και η ανάγκη των φίλων θα φερει την Kaori πισω ειναι ομως έτοιμη να πιλοταρει......?
Κυρ Ιουν 19, 2011 1:29 pm
Πολύ καλό και αυτό. Μου άρεσε η αντίθεση τρόπου ζωής των χαρακτήρων
- antonito91Συντονιστής
Κυρ Ιουν 19, 2011 2:48 pm
Το μονο που με χαλασε ειναι οτι κοβεται το επεισοδιο σε πολυ καλο σημειο και σε αφηνει λιγο......περιεργο να το πω?
- gantonisLegendary Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 4861
Ημερομηνία εγγραφής : 22/02/2010
Κυρ Ιουν 19, 2011 5:16 pm
Χε, χε,χε! Άλλο ένα πολύ καλό! Μου αρέσει που τον χωρίζει μέσα στην εκκλησία!
Η Καορί στο καροτσάκι ήταν στο επόμενο, έτσι;
Η Καορί στο καροτσάκι ήταν στο επόμενο, έτσι;
Κυρ Ιουν 19, 2011 5:35 pm
Επειδή και πάλι δεν θυμάμαι, έπειτα από 2 χρόνια βέβαια...για θυμήστε μου για τον γάμο
- gantonisLegendary Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 4861
Ημερομηνία εγγραφής : 22/02/2010
Κυρ Ιουν 19, 2011 5:40 pm
Εκεί που της λέει ένας ότι αυτοί είναι ανώτεροι άνθρωποι μέσα στην εκκλησία την ώρα του γάμου, αυτή τον αποκαλεί εγωιστή κόπανο και τον κλωτσά στα γκουχ γκουχ και φεύγει κλέβοντας μια μοτοσυκλέτα από έναν και πάει να πολεμήσει με τους άλλους.
Κυρ Ιουν 19, 2011 5:42 pm
Ελά ρε, δες rpm κάνει κάτι παρόμοιo η Summer
Δευ Ιουλ 25, 2011 11:32 pm
Πραγματικα η νυφη το σκασε
η καορι δυσκολευεται με το αεροπλανο της και ενας καβγας με τον Ριο την αναγκαζει να τους αφησει και να παντρευτει ενα πλουσιο φιλο της απο τα παλια.Ευτυχως αλλαζει γνωμη και ξανασμιγει με την ομαδα.Στο τελος η Καορι ενω μαχεται με ενα τερας λυποθυμα στο αεροπλανο της.Αρκετα καλο επεισοδιο.
η καορι δυσκολευεται με το αεροπλανο της και ενας καβγας με τον Ριο την αναγκαζει να τους αφησει και να παντρευτει ενα πλουσιο φιλο της απο τα παλια.Ευτυχως αλλαζει γνωμη και ξανασμιγει με την ομαδα.Στο τελος η Καορι ενω μαχεται με ενα τερας λυποθυμα στο αεροπλανο της.Αρκετα καλο επεισοδιο.
- plousmikeΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 6311
Ημερομηνία εγγραφής : 29/11/2011
Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ!
Σαβ Σεπ 08, 2012 7:03 pm
πολύ καλό επεισόδιο. έριξα πολύ γέλιο με την "κακομαθημένη" Καόρι!
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Σαβ Νοε 30, 2013 6:11 pm
Σε σχέση με τα άλλα το βρήκα λίγο αδιάφορο εντωμεταξύ ποτε πρόλαβαν να ετοιμάσουν τον γάμο τόσο γρήγορα ούτε που κατάλαβα επίσης μου έμεινε η απορία τη θρησκεία έχουν οι γιαπωνέζοι ?
- MCygo13Συντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 2028
Ημερομηνία εγγραφής : 10/08/2011
Τόπος : Athena
Παρ Ιουλ 24, 2015 2:01 am
Τέρμα κακομαθημένη η Kaori,του δωσε και κατάλαβε του αλλουνού πάντως
4 επεισόδια τώρα όμως έχω την απορία,γιατί δεν μεταμορφώνονται αφού δεν μπορούν αλλιώς να πολεμήσουν?Γιατί να ναι σον κ ντε και οι 5 μαζί?Δεν καταλαβαίνω τι φάση...
Πολύ καλό επεισόδιο πάντως,και πλάκα στην πλάκα αερομαχίες,διάφορα πουλιά κλπ θα ήταν ωραίο πρότζεκτ για προσεχείς ομάδες Sentai,ειδικά με την εξέλιξη της τεχνολογίας τις αερομαχίες θα τις έκαναν υπερθέαμα...
4 επεισόδια τώρα όμως έχω την απορία,γιατί δεν μεταμορφώνονται αφού δεν μπορούν αλλιώς να πολεμήσουν?Γιατί να ναι σον κ ντε και οι 5 μαζί?Δεν καταλαβαίνω τι φάση...
Πολύ καλό επεισόδιο πάντως,και πλάκα στην πλάκα αερομαχίες,διάφορα πουλιά κλπ θα ήταν ωραίο πρότζεκτ για προσεχείς ομάδες Sentai,ειδικά με την εξέλιξη της τεχνολογίας τις αερομαχίες θα τις έκαναν υπερθέαμα...
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης