Πως σας φάνηκε το 19ο επεισόδιο??
Πως σας φάνηκε το 19ο επεισόδιο?
Σαβ Ιουν 18, 2011 1:37 pm
The kids get ready for the big Battle of the Bands competition. Then, a monster is sent to wreak havoc on Leawood. Can the Masked Rider defeat Dregon's Insectivore and make it to the Battle of the Bands in time?
Πολύ καλό επεισόδιο, μου θύμησε ένα των VR Troopers. Και πάλι ζόμπι μέσω της μουσικής και χάος
- antonito91Συντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 2182
Ημερομηνία εγγραφής : 16/10/2010
Τόπος : Αthens
Απ: Πως σας φάνηκε το 19ο επεισόδιο?
Παρ Ιουν 24, 2011 9:56 pm
Εμενα πλαι δν με τρελανε δν ξερω.....
Πεμ Φεβ 02, 2012 9:06 pm
Mετριο, με το ζορι το ειδα.Μου τη σπαει που καποια επεισοδια εχουν αισχος ποιοτητα επισης, οπως αυτο.Γενικα τη σειρα τη βλεπω με ρυθμους χελωνας.Θα κατσω να δω κανα 3αρι σημερα γιατι με περιμενει το metalder.Παντος αν δεν κανει το μπαμ την παραταω, ειναι αυτος που ειπες jim με εναν σουπερ ηρωα ειναι βαρετα, βεβαια εξαρταται.
Πεμ Φεβ 02, 2012 10:25 pm
καλά δες ΟΟΟ,W,Decade,Fourze,Kuuga και τα ξαναλέμε
Eχώ πάθει την πλάκα μου με τον W
Eχώ πάθει την πλάκα μου με τον W
Πεμ Φεβ 02, 2012 10:29 pm
Γιατι υπαρχουν για κατεβασμα?
Λογω προβληματικης γραμμης ακομα και τορεντς μου κατεβαινουν χελωνα.Επισης αυτες που ειπες δεν τις αμφισβητω μιας και δεν ειναι 1ς.
Λογω προβληματικης γραμμης ακομα και τορεντς μου κατεβαινουν χελωνα.Επισης αυτες που ειπες δεν τις αμφισβητω μιας και δεν ειναι 1ς.
Πεμ Φεβ 02, 2012 10:35 pm
υπάρχουν σε torrents όλες
Και γω με του γείτονα τη γραμμή που είναι χαλιά κατεβάζω μην το ξεχνάμε
Αντέ να πληρωθώ να πάρω πίσω την 24αρα μου
Ντάξει ο masked rider δεν είναι και του πεταμού, υπάρχουν και πολυ χειρότερα. Εγώ πάντως γέλασα με την ψυχή μου βλέπωντας τη και ένιωσα λες και γύρισα στην εποχή των mmpr/vr
Και γω με του γείτονα τη γραμμή που είναι χαλιά κατεβάζω μην το ξεχνάμε
Αντέ να πληρωθώ να πάρω πίσω την 24αρα μου
Ντάξει ο masked rider δεν είναι και του πεταμού, υπάρχουν και πολυ χειρότερα. Εγώ πάντως γέλασα με την ψυχή μου βλέπωντας τη και ένιωσα λες και γύρισα στην εποχή των mmpr/vr
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης