Πως σας φάνηκε το 16ο επεισόδιο?
Πώς σας φάνηκε το 16ο επεισόδιο;
Τετ Ιουν 15, 2011 11:54 am
Al cools off, but Ferbus gets sick. Can our hero cool things off?
Καλό επεισόδιο. Πολύ ενδιαφέρον το θέμα της με τον καύσωνα που δημιουργήθηκε από τον Count Dregon
- antonito91Συντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 2182
Ημερομηνία εγγραφής : 16/10/2010
Τόπος : Αthens
Απ: Πώς σας φάνηκε το 16ο επεισόδιο;
Πεμ Ιουν 23, 2011 2:36 pm
Περιβαλοντικο επεισοδιο!! κλασικα μυνηματα μεσα απο σειρα Saban
Δευ Ιαν 16, 2012 10:10 pm
Πολυ σωστη παρατηρηση Αντωνη, που δεν την προσεξα.Και εμενα μου αρεσε πολυ,ειχε και καλη μαχη με το τερας ο Ντεξ.Πραγματικα λυπηθηκα τον φερμπους ειναι τοσο γλυκος που δεν θες να παθει κακο λες και ειναι αληθινος ανθρωπος.adonito91 έγραψε:κλασικα μυνηματα μεσα απο σειρα Saban
Παιδια στο κοστουμι του νανος λογικα δεν ειναι?
Δευ Ιαν 16, 2012 10:38 pm
πιστεύω πως η σειρά με τα περισσότερα μηνύματα είναι μακράν οι vr troopers πάντως. Πάντα κάτι λέει Ο Ράιαν στο τέλος του επεισοδίου προς τα παιδιά. Μου λείπουν πολύ κάτι τέτοια
Δευ Ιαν 16, 2012 10:44 pm
Εγω απο vr θυμαμαι αυτο που ειπες.Στο τελος που καθοταν στη μηχανη του και μοιρολογουσε τον χαμενο πατερα του.Μπα δεν τη θεωρω τι σειρα με τα περισσοτερα μηνυματα παντος ειδους.Η σειρα masked rider μου κανει για τετοια σειρα.Τετοια πολυεθνικη οικογενεια δυσκολα βλεπεις
Παντος αν τη φαγαν τα reviews εγινε απο το κακο μπαλωμα του black rx.Και απο οτι καταλαβα ο count dregon εχει kamen rider counterpart,δεν ειναι original δημιουργια...
Παντος αν τη φαγαν τα reviews εγινε απο το κακο μπαλωμα του black rx.Και απο οτι καταλαβα ο count dregon εχει kamen rider counterpart,δεν ειναι original δημιουργια...
Δευ Ιαν 16, 2012 11:24 pm
δεν μοιρολογούσε τον πατέρα του ακριβώς. Ελεγέ π.χ. α ρε πατέρα θυμάμαι που μου έλεγες να προσέχουμε το περιβάλλον, τα ζώα και αλλά τέτοια
Και τα 92 επεισόδια είχαν ένα μήνυμα για το πως να είμαστε καλύτεροι άνθρωποι.
Και τα 92 επεισόδια είχαν ένα μήνυμα για το πως να είμαστε καλύτεροι άνθρωποι.
Δευ Ιαν 16, 2012 11:33 pm
Δεν ειπα σε ολα αλλα σε καποια τον αναπολουσε σαν να ελεγε"αχ και να σουν εδω".Ε και αυτα οι πιο ψαγμενοι τα κατανοουν,του masked rider κανει μπαμ
Δευ Ιαν 16, 2012 11:50 pm
το θέμα είναι ότι αυτό δεν γίνεται πια τελός πάντων...
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης