Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Το επεισοδιο ηταν...
Απ: Πως σας φανηκε το 17ο επεισοδιο;
Δευ Ιουν 13, 2011 11:48 am
Ο Τακερου(red mask) πεφτει θυμα μιας δολοπλοκιας και ολοι ακομη και οι φιλοι του τον νομιζουν ληστη.Τελικα ειναι απατη απο την υπογεια αυτοκρατορια του κυβου για να παγιδευσουν τον Τακερου.Τον παγιδευουν σε μια πολυδιαστατη πολυκατοικια(wtf? ) τελικα τον σωνουν οι υπολοιποι και ολα μελι γαλα παλι.
Τρι Ιουν 28, 2011 8:05 pm
Πολύ καλό επεισόδιο. Και γαμώ τα σχέδια αυτό με τις παράλληλες διαστάσεις. Λατρεύω κάτι τέτοια. Ο Τακέρου κορυφή για άλλη μία φορά
Τρι Ιουν 28, 2011 11:00 pm
Τωρα που το σκεφτομαι,η σεζον ασχολειται πιο πολυ με αυτον.
Τετ Ιουν 29, 2011 12:23 am
Επι της 100 ποιο πολυ με Τακερου.Παρολαυτα και οι αλλοι θα εχουν τις στιγμες τους.
Τετ Ιουν 29, 2011 12:26 am
Ελπίζω και η Momoko να έχει κανένα επεισόδιο της προκοπής γιατί ως τώρα είναι παντελώς αδιάφορη. Mε τον Ακίρα κάτι έκαναν σε ένα επεισόδιο. Η Χαρούκα είχε 2 καλά ως τώρα. Ναι έχεις δίκιο σε γενικές γραμμές ασχολούνται περισσότερο με τον Τακέρου τα επεισόδια. Ο Κέντα μου αρέσει στο νήμα πιο πολύ ως τώρα
Τετ Ιουν 29, 2011 12:28 am
Ναι Τακερου και Κεντα ειναι 2 πολυ καλοι χαρακτηρες.Απο τους κακους ποιος σου αρεσει ποιο πολυ;Ο οκεραμπα;
Τετ Ιουν 29, 2011 12:34 am
Τα σπάνε άγρια οι
- Prince Igam
- Commander Baraba
- Princess Ial
- Imperial Ninja Oyobu
Tους άλλους δεν τους πάω καθόλου (Zeba, Anagmas)
- Prince Igam
- Commander Baraba
- Princess Ial
- Imperial Ninja Oyobu
Tους άλλους δεν τους πάω καθόλου (Zeba, Anagmas)
Τετ Ιουν 29, 2011 12:36 am
Καλά το Okelampa έχει τρελό γέλιο, ειδικά τα σχόλια του μεταφραστή του Cscentral. π.χ. λέει "Δεν είμαι Pokemon" "Γιατί δεν πυροβολάτε εμένα πρώτα"
Τετ Ιουν 29, 2011 12:38 am
Σπαστικο κουραδοτερας.Θα το σφαξουν στο προτελευταιο επεισοδιο.Η princes Ial πως τα σπαει;Παγομενη θα ειναι μεχρι τελοςAnagmas
Αν λες απο εμφανιση και οχι μονο... συμφωνο.
Εχεις παρατητισει κατι μεταξυ Igam/Ial?
Τετ Ιουν 29, 2011 12:40 am
Kαλα δεν ειδες τιποτα.Σε αλλα λεει"Η σειρα πρεπει να γινει power rangers",σε αλλο επεισοδιο λεει να μην γινει!Σε ενα αλλο μας παρουσιαζεται η μανα του Baraba που την κανει η Machiko Soga και λεει ο Οκεραμπα "Η μανα του Baraba ειναι η Rita Repulsa"
Τετ Ιουν 29, 2011 12:49 am
Η Ιal μου αρέσει για τις μεταμφιέσεις της, φοβερές παγίδες κάνειxamergt έγραψε:Η princes Ial πως τα σπαει;Παγομενη θα ειναι μεχρι τελος
Αν λες απο εμφανιση και οχι μονο... συμφωνο.
Εχεις παρατητισει κατι μεταξυ Igam/Ial?
Η Ial υπαακούει το πρίγκιπα της, τι άλλο να παρατηρήσω?
Υπάρχει ειδύλειο?
Τετ Ιουν 29, 2011 12:54 am
Aυτοι οι 2 παιζονται απο την ιδια γυναικα ηθοποιο.
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης