Πειρατεια ναι,οχι ή.. και τα δυο;
+5
tim
Red Forever
Green Rider
DRAGONGOD
XameR_GT
9 απαντήσεις
Σελίδα 3 από 3 • 1, 2, 3
- timSuper Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 519
Ημερομηνία εγγραφής : 20/02/2011
Απ: Πειρατεια ναι,οχι ή.. και τα δυο;
Τετ Νοε 21, 2012 4:50 pm
πιστευο πως η πειρατεια ειναι η μονη λυση το σημερον ημερα
- plousmikeΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 6311
Ημερομηνία εγγραφής : 29/11/2011
Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ!
Τετ Νοε 21, 2012 7:13 pm
εννοείται πειρατεία! και ειδικά για κονσόλες...δεν το συζητάω καν. δεν αξίζει κανένα παιχνίδι τόσα λεφτά. και πολύ λιγότερα να ήταν, πάλι πειρατεία θα έλεγα. η μόνη λύση θα ήταν να έβλεπα σε κάνα PS3 το ολοκαίνουργιο παιχνίδι να κάνει 10 ευρώ και τα πιο παλιά στα 5 ευρώ....τότε θα ήμουν κατά της πειρατείας. Όσο όμως έχουν τέτοιες τιμές που έχουν...πειρατεία και πάλι πειρατεία.
Τετ Νοε 21, 2012 7:29 pm
Εχει και τα πλεονεκτηματα αλλα και τα μειονεκτηματα της.
Τετ Νοε 21, 2012 9:45 pm
Maik ποσο θεωρεις λογικη τιμη για ενα game?Εγω και 30 θεωρω οτι κανει πολλα
- plousmikeΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 6311
Ημερομηνία εγγραφής : 29/11/2011
Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ!
Τετ Νοε 21, 2012 10:07 pm
είπα πιο πάνω. για ps3 αν είναι ολοκαίνουργιο, στα 10 ευρώ είναι καλά. αν είναι λίγο πιο παλιό τότε 5 ευρώ max. αν μιλάμε για pc...ακόμα πιο κάτω στην τιμή.
- siderislolPower Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 210
Ημερομηνία εγγραφής : 30/08/2014
Τόπος : Konoha
Παρ Σεπ 05, 2014 9:49 pm
ειμαι υπερ της πειρατιας εφοσον συνεχισουν ετσι οι εταιριες...θα επρεπε αφου βγει ενα παιχνιδι να στο κανουν free για καποιες ωρες ωστε να δεις πως ειναι και αν αξιζει να το παρεις!! εγω πχ δεν αγοραζω τπτ αν δεν κατεβασω κρακαρισμενο singleplayer και αρκετα reviews για multiplayer!!! αυτα οσο αναφερομαι στα παιχνιδια..τωρα για τα windows ουδεν σχολιο...προτιμω να τα κατεβασω τζαμπε παρα να δωσω 100 ευρω χωρις λογο...
Σαβ Σεπ 06, 2014 12:26 am
Τελευταία έχω γίνει κατά της πειρατείας παραδόξως. Και αυτό γιατί πωλούνται φθηνά τα καλά παιχνίδια σε steam & 360 που παίρνω όταν παίρνω. Το προτιμώ χίλιες φορές να αγοράζω κάτι φθηνά από το να το έχω πειρατικό. Αλλά κάτι 60-70άρια που δίνουν κάποιοι εγώ δεν το έκανα ποτέ και ούτε πρόκειται. Περιμένω να πέσει η τιμή ή το κατεβάζω αν πρόκειται για ποδοσφαιράκι. Ντάξει για psp & ds δεν το συζητώ. Εκεί σιγά μην αγοράσω παιχνίδια. Κατέβασμα πάντα
- CostascssΣυντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 3818
Ημερομηνία εγγραφής : 28/09/2010
Τόπος : Αθήνα
Σαβ Σεπ 06, 2014 3:14 am
Και εγώ. Στο Assassin's Creed IV Black Flag είχα πρόβλημα. Στο internet μου έλεγε ότι το pc μου το ίσως το σηκώνει ή ίσως όχι, αλλά ήθελα να το αγοράσω, έτσι έψαξα για Demo αλλά πλέων δεν βγάζουν demos, άρα δεν είχα επιλογή από το να το κατεβάσω πειρατικό, όμως βρήκα πολύ δύσκολα skipdraw (crack) που να δουλεύει.siderislol έγραψε:ειμαι υπερ της πειρατιας εφοσον συνεχισουν ετσι οι εταιριες...θα επρεπε αφου βγει ενα παιχνιδι να στο κανουν free για καποιες ωρες ωστε να δεις πως ειναι και αν αξιζει να το παρεις!! εγω πχ δεν αγοραζω τπτ αν δεν κατεβασω κρακαρισμενο singleplayer και αρκετα reviews για multiplayer!!! αυτα οσο αναφερομαι στα παιχνιδια..τωρα για τα windows ουδεν σχολιο...προτιμω να τα κατεβασω τζαμπε παρα να δωσω 100 ευρω χωρις λογο...
Για να μην τα πολυλογώ, τελικά το σήκωνε και το αγόρασα.
Σελίδα 3 από 3 • 1, 2, 3
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης