Darksiders II
5 απαντήσεις
Darksiders II
Σαβ Ιουν 04, 2011 10:28 am
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Ωστέ ο παίχτης παίζει με τον Death,παράλληλα με το πρώτο παιχνίδι,σε έναν μεγαλύτερο κόσμο,με πολλά και ολοκληρωμένα upgrades για όπλα και πανοπλίες.
...Ώστε όλες οι φήμες και οι επιθυμίες των παιχτών του πρώτου βγαίνουν αληθινές,έ;
Ωστέ ο παίχτης παίζει με τον Death,παράλληλα με το πρώτο παιχνίδι,σε έναν μεγαλύτερο κόσμο,με πολλά και ολοκληρωμένα upgrades για όπλα και πανοπλίες.
...Ώστε όλες οι φήμες και οι επιθυμίες των παιχτών του πρώτου βγαίνουν αληθινές,έ;
Απ: Darksiders II
Σαβ Ιουν 04, 2011 3:34 pm
Έχει πάρει όλα τα καλά του Zelda : Ocarina of Time[είναι και το αγαπημένο παιχνίδι των δημιουργών],των διάφορων κόμικ που έχει δουλέψει ο δημιουργός,κάτι λίγο από Devil May Cry και μερικά Fatality και QTE από GOW.
Προσωπικά αυτή η σειρά[Darksiders],η νέα σειρά Batman[Αrkham Asylum,City],η νέα σειρά Spiderman[SD και Edge of Time],η σειρά Dead Space,η σειρά Dragon Age και το καινούργιο castlevania είναι ακριβώς αυτά που χρειαζόμαστε στον χώρο του ‘δυτικού gaming‘.
Προσωπικά αυτή η σειρά[Darksiders],η νέα σειρά Batman[Αrkham Asylum,City],η νέα σειρά Spiderman[SD και Edge of Time],η σειρά Dead Space,η σειρά Dragon Age και το καινούργιο castlevania είναι ακριβώς αυτά που χρειαζόμαστε στον χώρο του ‘δυτικού gaming‘.
Σαβ Ιουν 04, 2011 4:32 pm
Παιξε τους τιτλους του game boy color,advance στο psp και κατι θα καταλαβεις
Σαβ Ιουν 04, 2011 5:50 pm
Καλά σίγουρα θα γουστάρω. Απλώς έχω βάλει σκοπό να τερματήσω πρώτα τα final fantasy 1,2,4,5. Ούτως ή άλλως τα roms από όλα τα zelda είναι στην 2η κάρτα του psp, θα τα παίξω σίγουρα κάποια στιγμή.
Σαβ Ιουν 04, 2011 6:01 pm
Κυρίως από τα 3D Zelda παίρνουν στοιχεία,αλλά και του 2Dνα παίξεις,θα έχεις μια καλή ιδέα για τι μιλάω.
Τρι Φεβ 14, 2012 1:18 am
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Λοιπόν...πέρα από loot σύστημα που θα έχει πια το ΙΙ,θα έχει και το Devil Bringer του Nero από το Devil May Cry 4 και τα ακροβατικά του Prince of Persia...ΓΟΥΣΤΑΡΩ! Δείτε και το τρειλεράκι να πωρωθείτε.Ακούω καλοκαίρι μεριά θα βγεί.
Λοιπόν...πέρα από loot σύστημα που θα έχει πια το ΙΙ,θα έχει και το Devil Bringer του Nero από το Devil May Cry 4 και τα ακροβατικά του Prince of Persia...ΓΟΥΣΤΑΡΩ! Δείτε και το τρειλεράκι να πωρωθείτε.Ακούω καλοκαίρι μεριά θα βγεί.
Τρι Φεβ 14, 2012 11:48 am
Παιζω το 1 και εχω κανει προς το παρον μια μεγαλη παυση.Ειναι πολυ καλο, ειναι μια μιξη god of war,devil may cry,zelda σε ενα και τα κανει σωστα.Το 2 θα μου αρεσει μονο και μονο γισ τον death
- stefosPower Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 182
Ημερομηνία εγγραφής : 01/08/2012
Παρ Σεπ 25, 2015 5:44 pm
Είναι ένα από τα ποιο λατρευτά παιχνίδια που έχω παίξει ποτέ. Περιμένω το 3 τώρα. Άκουσα κάτι φήμες ότι θα βγει.
Παρ Σεπ 25, 2015 9:38 pm
εχω το 1 στο steam και το 2 στο xbox 360 πλέον. Κάποια στιγμή θα τα λιώσω
- stefosPower Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 182
Ημερομηνία εγγραφής : 01/08/2012
Σαβ Σεπ 26, 2015 3:54 pm
Αρχισε το. Ειναι πολλη καλο.
- andreas2leniNew Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 63
Ημερομηνία εγγραφής : 12/08/2014
Πεμ Οκτ 05, 2017 10:14 pm
δεν το έχω τελειώσει ακόμη, είμαι κάπου στη μέση φαντάζομαι και όντος είναι πολύ καλό
φέρνει λίγο από Zelda αν και τα puzzle έιναι πολύ ποιο απλά
αν και μου αρέσει πολύ το Darksiders, το Zelda είναι πολύ ανώτερο, μια από τις καλύτερες σειρές παιχνιδιών όλων των εποχών...
φέρνει λίγο από Zelda αν και τα puzzle έιναι πολύ ποιο απλά
αν και μου αρέσει πολύ το Darksiders, το Zelda είναι πολύ ανώτερο, μια από τις καλύτερες σειρές παιχνιδιών όλων των εποχών...
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης