Σελίδα 3 από 3 • 1, 2, 3
Απ: Power Rangers Vs Super Sentai
Σαβ Αυγ 20, 2011 6:13 pm
^ Καλό...[Αν πράγματι δεν την θυμάσαι,είναι γνωστή για το Megaman,Street Fighter,Devil May Cry και Resident Evil].
- gantonisLegendary Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 4861
Ημερομηνία εγγραφής : 22/02/2010
Σαβ Αυγ 20, 2011 8:07 pm
Έχει ασχοληθεί τίποτα με ράιντερς, Ούλτραμαν ή κάτι τέτοιο; Ή μου έρχεται στο μυαλό από τίποτα εξώφυλλα βιντεοπαιχνιδιών; Προφανώς, το δεύτερο, έτσι;
Σαβ Αυγ 20, 2011 8:43 pm
ΤΟ δεύτερο τελείως.Η capcom ποτέ δεν τα έπιασε στα χέρια της.Μόνο η Eighting,Banpresto και η Namco Bandai.
- gantonisLegendary Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 4861
Ημερομηνία εγγραφής : 22/02/2010
Κυρ Αυγ 21, 2011 11:19 am
Α, οκ!
(Είμαι λίγο άσχετος, τι να κάνουμε... Μόνο Λάρα Κροφτ και Πρίγκηπα της Περσία παίζω κυρίως! )
(Είμαι λίγο άσχετος, τι να κάνουμε... Μόνο Λάρα Κροφτ και Πρίγκηπα της Περσία παίζω κυρίως! )
Δευ Αυγ 22, 2011 8:37 pm
Μείωσα τον αριθμό των χτυπημάτων στα strings από 8 σε 4 και το Super Crush από 16 σε 8.Το παιχνίδι θα ήταν τελείως ανισσόροπο με μηχανισμούς τέτοιους και τόσο τεράστια strings.Τώρα πια όχι μόνο θα είναι πιο ευχάριστο αλλά εύχομαι η δημιουργικότητα των παιχτών να φτάσει σε τέτοιο σημείο που θα κάνουν πρωταθλήματα για το πιο στυλάτο και δημιουργικό combo...όπως εδώ :
Τρι Νοε 15, 2011 5:46 pm
Ανανέωσα επιτέλους.Τώρα βρήκα ακριβώς πως θα είναι τα movesets και έφτιαξα του Jason πρώτα και θα βρώ σιγά-σιγά και τα άλλα.
Σελίδα 3 από 3 • 1, 2, 3
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης