Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Tsibato.info
Πεμ Ιουν 02, 2011 11:43 am
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] το ανακαλυψα απο την αδερφη μου οταν ημουν στην αθηνα.Εχει σε torents καρτουνς ,σειρες με ελληνικους υποτιτλους και ταινιες καθως και ανιμε.Το κακο ειναι οτι δεν μπορω να κανω sign up γιατι πρεπει καποιος να μου στειλει invitation.Ειναι καποιος μελος να μου στειλει;
το e-mail μου:xamergt@gmail.com
το e-mail μου:xamergt@gmail.com
- antonito91Συντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 2182
Ημερομηνία εγγραφής : 16/10/2010
Τόπος : Αthens
Απ: Tsibato.info
Πεμ Ιουν 02, 2011 4:19 pm
Αν γίνεις βάλε με στη λίστα για invitatio..... η αδερφή σου δεν είναι???
Πεμ Ιουν 02, 2011 10:48 pm
Eιναι αλλα λεει δεν μπορει να μου στειλει,δεν ξερει και μλς,ασε που δεν θυμαται και τον κωδικο της μιας και μπαινει αυτοματα.Ατυχος
Παρ Ιουν 03, 2011 12:00 am
Δυστυχώς δεν είμαι ούτε γω μέλος, ούτε ξέρω κάποιον να είναι
- just reaperΣυντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 641
Ημερομηνία εγγραφής : 23/05/2010
Παρ Αυγ 05, 2011 9:25 am
Αφου μπορείς να δεις το username , αφου είναι συνδεδεμενη μονίμως και μετά να πατήσεις forgot pasword για να στο στείλουν
Παρ Αυγ 05, 2011 11:35 am
Δεν λειτουργουν τετοια κολπα.Εγω εγγραφη τελικα εδω και καιρο.Εχω 6 προσκλησεις οποιος θελει ας μου στειλει το mail του ωστε να του στειλω προσκληση να εγγραφη στο site.
Παρ Αυγ 05, 2011 1:11 pm
bale me kai mena
email : [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
email : [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Παρ Αυγ 05, 2011 5:40 pm
Ναι jim σου χα στειλει.Απο το site αυτο κατεβαζω συχνα ταινιες.Ειδηκα τα movie packs τους τα σπανε.
Γιωργο δεν μπορω να στειλω πλεον,μου βγαζει ερρορ και λεει πρεπει να ειμαι power user και πανω για να μπορω να στειλω προσκλησεις.παλιοτερα μπορουσα ομως.Δεν ξερω μπορει να αλλαξαν κανονες.Jim εσυ μπορεις να τοτ στειλεις;
Γιωργο δεν μπορω να στειλω πλεον,μου βγαζει ερρορ και λεει πρεπει να ειμαι power user και πανω για να μπορω να στειλω προσκλησεις.παλιοτερα μπορουσα ομως.Δεν ξερω μπορει να αλλαξαν κανονες.Jim εσυ μπορεις να τοτ στειλεις;
Παρ Αυγ 05, 2011 6:58 pm
opios theli mia fora exw ena invite gia to hackers-gr.net
alla mia mono opote opios theli as mou to pi
alla mia mono opote opios theli as mou to pi
Παρ Αυγ 05, 2011 11:38 pm
Πανω πανω που λεει το nickname σου γραφει invites και εχει εναν αριθμο διπλα. 1πχ=μια προσκληση και πατας στον αριθμο
Παρ Αυγ 05, 2011 11:56 pm
Ακυρό δεν μπορώ να στείλω πρόσκληση. Θέλει να ανεβάζω κιόλας. Δεν κάνω τέτοια
Σαβ Αυγ 06, 2011 12:02 am
ισως μας θελει να ποσταρουμε,εγω τσιμπαω και δεν λεω "ευχαριστω"
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης