Eλληνικα επεισοδια
+6
antonito91
John-Ranger
gantonis
Green Rider
Red Forever
XameR_GT
10 απαντήσεις
Απ: Eλληνικα επεισοδια
Σαβ Ιουν 04, 2011 10:33 pm
Eτσι οπως τα λες.Μικρος θεοποιεις γενικα τις μεταγλωτισης των αγαπημενων σου καρτουν/power rangers.Τωρα μεγαλος εντοπιζω ελαττωματα αλλα και παλι μου αρεσουν καποιες μεταγλωτισεις.Των L.Rescue πχ.
Σαβ Ιουν 04, 2011 10:34 pm
Επίσης το υπερβολικό replay βλάπτει. Αποθεωποιείς τις σειρές. Παράδειγμα? MMPR Remastered.
Κυρ Ιουν 05, 2011 1:04 am
Aνεβηκαν απο 17-23
Το upload 20-23 μπακει μου πηρε 5 ωρες,αλλη φορα θα ανεβαζω μονο μεχρι 3 επεισοδια
Το upload 20-23 μπακει μου πηρε 5 ωρες,αλλη φορα θα ανεβαζω μονο μεχρι 3 επεισοδια
- antonito91Συντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 2182
Ημερομηνία εγγραφής : 16/10/2010
Τόπος : Αthens
Κυρ Ιουν 05, 2011 11:48 am
Μια χαρα δουλειά κάνεις!
Τρι Ιουν 07, 2011 7:17 pm
Διεγραψα πανω απο τα μισα μου βιντεο(μονο 20 μου εμειναν)λογω προηδοποιησης παραβιασης πνευματικων δικαιωματων
Τρι Ιουν 07, 2011 7:30 pm
afth h blakia na mhn ipirxe kai ola thatan teleia . diladi th foboude oti tha doun/katebasoun ta bideo apo to youtoub kai giafto den tha to doun sto antena ? diladi eleos ma eleos .
kai na pis pos ta dixni kai h tileorasi taftoxrona na pis pai sto kalo . alla twra .
kai na pis pos ta dixni kai h tileorasi taftoxrona na pis pai sto kalo . alla twra .
Τρι Ιουν 07, 2011 8:24 pm
Το περίμενα. Το είπαν και στο Rangercrew σήμερα. Τα έσβησαν όλα τα επεισόδια από όλες τις σεζόν...έλεος. Στο δίάολο για youtube πια δηλαδή. Ούτε επεισόδια αφήνει, ούτε mp3, ούτε remixes δικά μας, ε μα πια...xamergt έγραψε:Διεγραψα πανω απο τα μισα μου βιντεο(μονο 20 μου εμειναν)λογω προηδοποιησης παραβιασης πνευματικων δικαιωματων
Τρι Ιουν 07, 2011 8:45 pm
malon den ta diegrapsan tote apo padou , mono apo tis listes tou youtoub .
ixa petixi mia fora ena bideo , opou gia na to dis eprepe na exeis to sigekrimeno link alios den to emfanize sto search
ixa petixi mia fora ena bideo , opou gia na to dis eprepe na exeis to sigekrimeno link alios den to emfanize sto search
Τρι Ιουν 07, 2011 11:40 pm
Οντώς ισχύει αυτό. Και τα 2 δικά μου ρεμίξ που διέγραψα από το youtube παίζουν, δες π.χ.
Τετ Ιουν 08, 2011 12:21 am
Kαλεσα ολους τους φανς μου
εδω να εγγραφουν και να τα βλεπουν απο το σαιτ.Οποτε μπορω να ανεβαζω να τα μεταφερω εδω και αν πρεπει να τα διαγραψω στο youtube στο φορουμ αντιστοιχα θα ειναι ανεπαφα
εδω να εγγραφουν και να τα βλεπουν απο το σαιτ.Οποτε μπορω να ανεβαζω να τα μεταφερω εδω και αν πρεπει να τα διαγραψω στο youtube στο φορουμ αντιστοιχα θα ειναι ανεπαφα
Πεμ Ιουν 09, 2011 1:02 am
Eφαγα ξενερα
Επειδη εσβησα πολλα βιντεο μου και φαινεται τωρα οτι εχω ανεβαση μονο 20 μου μειωθηκαν τα δικαιωματα και δεν μπορω να ανεβαζω βιντεο 1 ωρας.Οποτε αναγκαζομαι να ανεβαζω 1 επεισοδιο τη φορα.Τελικα επρεπε να τα αφησω να υπαρχουν και ας μην επαιζαν.
Επειδη εσβησα πολλα βιντεο μου και φαινεται τωρα οτι εχω ανεβαση μονο 20 μου μειωθηκαν τα δικαιωματα και δεν μπορω να ανεβαζω βιντεο 1 ωρας.Οποτε αναγκαζομαι να ανεβαζω 1 επεισοδιο τη φορα.Τελικα επρεπε να τα αφησω να υπαρχουν και ας μην επαιζαν.
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης