Πανελλαδικες 2011 τελος!
Τετ Μάης 25, 2011 2:22 pm
Τελειωσα σημερα και με την οικονομια.Δεν ειμαι ευχαριστημενος ομως.Εβαλαν παλουκια και στα 2 μαθηματικα και φυσικη.Στο 1 απο τα 2 μαθηματικα ισως εχω πιασει τη βαση στο αλλο ομως κανα 7 θα επιασα.Επισης και σε αλλα μαθηματα εχω κανει επιπολαια λαθη.Τελος παντων οτι βρεξει ας κατεβασει!
Ενδιαφερομαι για τει μηχανολογιας και θελω οποιος ξερει την σχολη αυτη να μου πει, ειναι καλη και γενικα αμα τελειωσεις θα βρεις δουλεια;
Ενδιαφερομαι για τει μηχανολογιας και θελω οποιος ξερει την σχολη αυτη να μου πει, ειναι καλη και γενικα αμα τελειωσεις θα βρεις δουλεια;
Απ: Πανελλαδικες 2011 τελος!
Τετ Μάης 25, 2011 4:22 pm
Ξέρω ότι έχει στο ΤΕΙ Κοζάνης, που σπούδαζα. Θα περάσεις γαμάτα αν πας εκεί. Κατά τ'αλλα δεν έχω ιδέα, είμαι άνεργος 2 χρόνια έχοντας τελειώσει Μηχανικός Γεωτεχνολογίας & Περιβάλλοντος εκεί, οπότε μην δηλώσεις με τίποτα τη σχολή μου. Αν γύρναγα τον χρόνο πίσω ή θα πήγαινα σε ΙΕΚ για υπολογιστές ή θα έδεινα και οικονομία για περάσω σε κάτι με οικονομικά που βρίσκεις δουλειά σχετικά εύκολα σε λογιστικό γραφείο ή σε τράπεζα
- antonito91Συντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 2182
Ημερομηνία εγγραφής : 16/10/2010
Τόπος : Αthens
Τετ Μάης 25, 2011 7:39 pm
Γενικά όπως είναι τώρα τα πράγματα δύσκολα βρίσκεις δουλειά οπουδήποτε, αλλά σκέψου οτι τώρα ας πούμε υπάρχει έλειψη καθηγητών δημοτικού και όσοι αποφοιτούν αποροφώνται αμέσως σε 4-5 χρόνια π ενδεχωμένως θα τελειώσεις δεν ξέρεις ποιες θα είναι οι απαιτήσεις
Τετ Μάης 25, 2011 11:05 pm
Το βασικό ερώτημα που πρέπει να απαντήσεις στον εαυτό σου είναι τι δουλειές σίγουρες υπάρχουν στον τόπο μένεις
Τετ Μάης 25, 2011 11:47 pm
Στην εποχη που ζουμε εχουν ανθιση τα φωτοβολταικα και εκει ζητανε ηλεκτρολογους και μηχανολογους, επιπλεον εχουμε και "μεταλλια" που ζητανε νεα παιδια για δουλεια.
- antonito91Συντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 2182
Ημερομηνία εγγραφής : 16/10/2010
Τόπος : Αthens
Τετ Μάης 25, 2011 11:59 pm
οπότε έχει λογική να θέλεις μηχανολογία με όχι μόνο μια ειδίκευση τουλάχιστον
Πεμ Μάης 26, 2011 1:52 am
Μεταλλία? Ε τότε η σχολή μου σε ενδιαφέρει. Με αυτά ασχολούμαστε. Τι εξορύσετε?
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης