Genji-Dawn of the samurai
Τετ Μάης 26, 2010 12:05 pm
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Σενάριο 10(Καταπληκτικό.Αν υπήρχε σε anime θα έκανε πάταγο)
Γραφικά 9(Ομορφα σχεδιασμένοι και οι χαρακτήρες και τα περιβάλλοντα)
Ηχος 10(Θα νομίζετε ότι είστε στην Ιαπωνία)
Xειρισμός 8(Θα σας πάρει λίγοκαιρό να καταλάβετε πώς κάνετε bullet-time επιθέσεις)
Gameplay 10(Θα πωρωθείτε.Πολύ ευχάριστο hack & slash. Matrix με σαμουράι.Τέλειος συνδιασμός)
Αντοχή 8(Αν είστε φαν του bullet time & των πολεμικών τεχνών θα ξαναπαίξετε πολλές φορές αυτό το τόσο διασκεδαστικό παιχνίδι)
Γενικά 9.1(Eνα από τα καλύτερα action παιχνίδια του PS2)
Σενάριο 10(Καταπληκτικό.Αν υπήρχε σε anime θα έκανε πάταγο)
Γραφικά 9(Ομορφα σχεδιασμένοι και οι χαρακτήρες και τα περιβάλλοντα)
Ηχος 10(Θα νομίζετε ότι είστε στην Ιαπωνία)
Xειρισμός 8(Θα σας πάρει λίγοκαιρό να καταλάβετε πώς κάνετε bullet-time επιθέσεις)
Gameplay 10(Θα πωρωθείτε.Πολύ ευχάριστο hack & slash. Matrix με σαμουράι.Τέλειος συνδιασμός)
Αντοχή 8(Αν είστε φαν του bullet time & των πολεμικών τεχνών θα ξαναπαίξετε πολλές φορές αυτό το τόσο διασκεδαστικό παιχνίδι)
Γενικά 9.1(Eνα από τα καλύτερα action παιχνίδια του PS2)
Απ: Genji-Dawn of the samurai
Δευ Οκτ 04, 2010 11:38 pm
Ειναι κλωνος του onimusha και γνωμη μου οχι τοσο καλο οσο το onimusha.
Δευ Οκτ 04, 2010 11:53 pm
Δεν το έχω παίξει για να ξέρω αυτό που λες, αλλά το άλλο είχε bullet time μάχες σε στυλ μάτριξ?
Τρι Οκτ 05, 2010 12:13 am
Bullet time οχι αλλα χανεις μιας και τα 4 onimusha που εχουν βγει ειναι σαν resident evil games τουλαχιστον τα 3 πρωτα στο χειρισμο σε περιβαλλον αρχαια ιαπωνια με σαμουραι .Δες το πρωτο παιχνιδι που ειναι το πιο καλο.
Τρι Οκτ 05, 2010 12:59 am
Πρωτα τα onimusha warlords(1) μετα το οnimusha 2 samurais destini αν και απο αυτα οποιο θες παιξε πρωτο μιας και εχουν αλλους ηρωες.Το τριτο εχει τον ηρωα του πρωτου οποτε ειναι sequel και παιξτο μετα το πρωτο,εχει 2 παικτες ο ενας απο αυτους ειναι ο jean reno!Το 4 ειναι το χειροτερο απο ιστορια.Εγω εχω τα 3,4 αλλα επαιζε ο ξαδερφος μου το ενα και μου αρεσε.και το 2 εχει καλες κριτικες τα αλλα 3,4 οχι τοσο.παντως παρε στανταρ 1,2.
- CostascssΣυντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 3818
Ημερομηνία εγγραφής : 28/09/2010
Τόπος : Αθήνα
Κυρ Μάης 27, 2012 8:24 pm
Εγώ δεν νομίζω ότι έχει καμιά σχέση με τα Onimusha, τα onimusha είναι κορυφαία από όλες τις απόψεις.
Συμφωνώ ότι είναι φοβερό παιχνίδι που σε τραβάει να το ξαναπαίξεις. Τώρα το review είναι καλό αλλά το 10 για το σενάριο είναι πολύ, βεβαια έχει το συν ότι βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα (πάνω-κάτω).
Συμφωνώ ότι είναι φοβερό παιχνίδι που σε τραβάει να το ξαναπαίξεις. Τώρα το review είναι καλό αλλά το 10 για το σενάριο είναι πολύ, βεβαια έχει το συν ότι βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα (πάνω-κάτω).
Κυρ Μάης 27, 2012 10:31 pm
εχοντάς παίξει και τα 2 πλέον θεωρώ πως είναι πολύ καλύτερο παιχνίδι αυτό εδώ. Χαλαρά το ξανάπαιζα για 3η φορά!
- CostascssΣυντονιστής
Κυρ Μάης 27, 2012 10:32 pm
Έχεις παίξει το Onimusha 4?
Κυρ Μάης 27, 2012 10:38 pm
Οντως το 4 ωραιο αλλα δυσκολο.Θυμαμαι ειχε πολλες επιλογες οπλως και ενα ηταν πολυ βαρυ που με το ζορι εκανε επιθεσεις
Νομιζω jim πρεπει να αφεθεις στο onimusha 1 να δεις τη χαρη του.
Νομιζω jim πρεπει να αφεθεις στο onimusha 1 να δεις τη χαρη του.
- CostascssΣυντονιστής
Κυρ Μάης 27, 2012 10:45 pm
Το 4 μου φαίνεται εύκολο αλλά τεράστιο.
Το 1 έχει δύσκολο χειρισμό (Resi).
Το 1 έχει δύσκολο χειρισμό (Resi).
Κυρ Μάης 27, 2012 10:47 pm
τα 1,2 θελω να παρω.το 1 το εχω δει απο κοντα βεβαια.
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης