Kamen Rider Double
3 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Kamen Rider Double
Τρι Μάης 25, 2010 7:46 pm
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Στην πόλη Futo όλα κυλούν ήρεμα εως ώτου η εταιρεία [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] αρχίζει να πουλάει [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] τα οποία λέγονται [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] Memories σε εγκληματίες και άλλους ενδιαφερόμενους. Με τη χρήση αυτών γίνονται πανίσχυρα τέρατα και αρχίζουν να διαπράτουν αδικήματα. Η αστυνομία είναι ανύμπορη να κάνει κάτι. Ομώς δεν είναι τόσο ρόδινα με τα Gaia Memories. Η χρήση τους απορροφά σιγά σιγά τη ζωή των χρηστών. Ο ντετέκτιβ Shotaro Hidari με τον Philip o oποίος έχει το πρώτο Gaia Memory,το οποίο το πήρε από το
δημιουργό του ο οποίος πέθανε μυστηριωδώς αποφασίζουν να ενώσουν τις δυνάμεις τους να γίνουν Kamen Riders και να προστατέψουν την πόλη από τους εγκληματίες.
Στην πόλη Futo όλα κυλούν ήρεμα εως ώτου η εταιρεία [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] αρχίζει να πουλάει [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] τα οποία λέγονται [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] Memories σε εγκληματίες και άλλους ενδιαφερόμενους. Με τη χρήση αυτών γίνονται πανίσχυρα τέρατα και αρχίζουν να διαπράτουν αδικήματα. Η αστυνομία είναι ανύμπορη να κάνει κάτι. Ομώς δεν είναι τόσο ρόδινα με τα Gaia Memories. Η χρήση τους απορροφά σιγά σιγά τη ζωή των χρηστών. Ο ντετέκτιβ Shotaro Hidari με τον Philip o oποίος έχει το πρώτο Gaia Memory,το οποίο το πήρε από το
δημιουργό του ο οποίος πέθανε μυστηριωδώς αποφασίζουν να ενώσουν τις δυνάμεις τους να γίνουν Kamen Riders και να προστατέψουν την πόλη από τους εγκληματίες.
Απ: Kamen Rider Double
Δευ Μαρ 14, 2011 12:41 am
Ολα σε HD & SD. Tα έχω και γω κατεβασμένα, οπότε θα στα βάλω στο σκληρό όταν μου το στείλεις. Μπορώ να πω από τις πιο ωραίες στολές του Double
Δευ Μαρ 14, 2011 11:35 am
Για πες απο kamen rider τι δεν εχεις ωστε να το κατεβασω.
Δευ Μαρ 14, 2011 12:10 pm
agito,kuuga,kamen rider (τον πρώτο),kamen rider x,stronger,skyrider,super-1,black,black rx,next, amazon & τις ταινίες
Απλά δεν είχα άλλο χώρο να τα βάλω
Απλά δεν είχα άλλο χώρο να τα βάλω
Τετ Μάης 25, 2011 1:41 pm
Oρίστε ένα παράδειγμα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Κάνε για όποιες άλλες σειρές γουστάρεις
Κάνε για όποιες άλλες σειρές γουστάρεις
- ninetalesΣυντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 997
Ημερομηνία εγγραφής : 01/11/2010
Τόπος : αθηνα
Πεμ Μάης 26, 2011 5:40 am
δηλαδη υπαρχουν και αλλα που δεν τα εχεις βαλει????
- ninetalesΣυντονιστής
Πεμ Μάης 26, 2011 5:58 am
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] Kamen Rider Dragon Knight Official Trailer λετε να παιχτει η εχει παιχτει????
Πεμ Μάης 26, 2011 11:12 am
???
Εχεί παιχτεί εδώ και 2 χρόνια [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] Τα έχουμε όλα στο εξωτερικό site
Τι εννοείς για το άλλο δεν θα τα έχω βάλει? Ολοι οι Κamen Rider είναι στο εξωτερικό site. Review του ζήτησα να γράψει επειδή δεν τα έχω δει
Εχεί παιχτεί εδώ και 2 χρόνια [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] Τα έχουμε όλα στο εξωτερικό site
Τι εννοείς για το άλλο δεν θα τα έχω βάλει? Ολοι οι Κamen Rider είναι στο εξωτερικό site. Review του ζήτησα να γράψει επειδή δεν τα έχω δει
- ninetalesΣυντονιστής
Πεμ Μάης 26, 2011 4:35 pm
η τενια αυτη ειναι στο φορουμ???
- ninetalesΣυντονιστής
Πεμ Μάης 26, 2011 4:43 pm
ειπαρχη η ειναι ολοκενουργια ακομα?????
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
- Kamen Rider W[Double] Review
- Kamen Rider × Kamen Rider Wizard & Fourze: Movie Wars ULTIMATUM - Ολές οι πληροφορίες μέχρι τώρα
- Kamen Rider × Kamen Rider Gaim & Wizard: The Fateful Sengoku Movie Battle
- Kamen Rider × Kamen Rider Ghost & Drive: Super Movie War Genesis
- Kamen Rider × Kamen Rider Drive & Gaim: Movie War Full Throttle
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης