35x11
- gantonisLegendary Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 4861
Ημερομηνία εγγραφής : 22/02/2010
Πώς σας φάνηκε το ενδέκατο επεισόδιο;
Κυρ Μάης 01, 2011 3:48 pm
Θα το δω σύντομα!
Απ: Πώς σας φάνηκε το ενδέκατο επεισόδιο;
Κυρ Μάης 01, 2011 5:51 pm
Το είδα raw, δεν μπορούσα να περιμένω έχως αύριο με υπότιτλους! Επίσης, διαπίστωσα πως άρχισα να καταλαβαίνω τα ιαπωνικά! Δε θα μου χρειαστούν τελικά οι υπότιτλοι!
Έχω μείνει άφωνος με όσα συνέβησαν! Ήταν το καλύτερο επεισόδιο ως τώρα με διαφορά. Αγωνία σε όλη τη διάρκειά του, φοβερές οι αποκαλύψεις που έγιναν σχετικά με το παρελθόν του Τζόε, το acting ήταν υπέροχο από όλους, γέλασα με τον Τάνμπα και την Καόρου, όπως κάνω κάθε φορά που τον βλέω να παθαίνει υστερία και αυτή να τον χτυπά με τη βεντάλια της στο κεφάλι! Επιτέλους, για πρώτη φορά είδαμε τον πρίγκιπα της αυτοκρατορίας Ζάνγκιακ στη Γη, μέσα σε μάχη με τους Gokaiger! Ο Μάρβελους πιστεύω θα αλλάξει χαρακτήρα μετά την περιποίηση προς αυτόν από τους κουρόκο και την Καόρου. Περιμένω με αγωνία και ανυπομονησία όλα τα επόμενα!
Έχω μείνει άφωνος με όσα συνέβησαν! Ήταν το καλύτερο επεισόδιο ως τώρα με διαφορά. Αγωνία σε όλη τη διάρκειά του, φοβερές οι αποκαλύψεις που έγιναν σχετικά με το παρελθόν του Τζόε, το acting ήταν υπέροχο από όλους, γέλασα με τον Τάνμπα και την Καόρου, όπως κάνω κάθε φορά που τον βλέω να παθαίνει υστερία και αυτή να τον χτυπά με τη βεντάλια της στο κεφάλι! Επιτέλους, για πρώτη φορά είδαμε τον πρίγκιπα της αυτοκρατορίας Ζάνγκιακ στη Γη, μέσα σε μάχη με τους Gokaiger! Ο Μάρβελους πιστεύω θα αλλάξει χαρακτήρα μετά την περιποίηση προς αυτόν από τους κουρόκο και την Καόρου. Περιμένω με αγωνία και ανυπομονησία όλα τα επόμενα!
Τρι Μάης 03, 2011 1:17 pm
Ψήφισα καταπληκτικό. Κατάλαβα πόσο μέρα με τη νύχτα είναι οι shinkenger με τους samurai. Τους είδαμε να γίνονται και zyuranger, τον Joe να βρίσκει τον παλιό του φίλο έτσι και μια φοβερή και τρομερή σαμουράι. Α ναι έφαγε και ξύλο ο πρίγκιπας. Εχώ αγωνία για το επόμενο. Επιβεβαίωσα σε αυτό το επεισόδιο ότι ο Joe είναι ο αγαπημένος μου Gokaiger
Τρι Μάης 03, 2011 1:40 pm
Επιτέλους, έρχεσαι στα λόγια μου!Green Ranger έγραψε:Κατάλαβα πόσο μέρα με τη νύχτα είναι οι shinkenger με τους samurai.
- plousmikeΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 6311
Ημερομηνία εγγραφής : 29/11/2011
Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ!
Σαβ Ιαν 14, 2012 2:40 pm
πολύ καλό επεισόδιο. SAMURAI SENTAI SHINKENGER!!!! Είμαι περίεργος να δω τη μορφή που θα πάρει η "γαλέρα" μόλις αποκτήσουν τις δυνάμεις των σινκέντζα!
- bond tailΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 1765
Ημερομηνία εγγραφής : 24/08/2012
Τόπος : gallifrey
Σαβ Φεβ 01, 2014 1:18 pm
Κταπληκτικο Δεν μπορω να εκφρασω ποσο χαιρομε που εφεραν την kaoru σε αυτο
- RaphPower Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 115
Ημερομηνία εγγραφής : 31/08/2015
Δευ Σεπ 21, 2015 2:42 pm