Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Θα μεταγλωτιστούν στα γιαπωνέζικα!
Κυρ Μάης 01, 2011 11:29 am
Ναι καλά ακούσατε [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Η τελευταία φορά που το έκαναν αυτό ήταν για τους Lost Galaxy
Οι Dekaranger θα ντουμπλάρουν τις φωνές των SPD με εξαίρεση της Kat, της οποίας τη φωνή θα ντουμπλάρει η Rie Tanaka.
Θα ξεκινήσουν να προβάλλονται τον Αύγουστο στην Ιαπωνία
Η τελευταία φορά που το έκαναν αυτό ήταν για τους Lost Galaxy
Οι Dekaranger θα ντουμπλάρουν τις φωνές των SPD με εξαίρεση της Kat, της οποίας τη φωνή θα ντουμπλάρει η Rie Tanaka.
Θα ξεκινήσουν να προβάλλονται τον Αύγουστο στην Ιαπωνία
- gantonisLegendary Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 4861
Ημερομηνία εγγραφής : 22/02/2010
Απ: Θα μεταγλωτιστούν στα γιαπωνέζικα!
Κυρ Μάης 01, 2011 12:39 pm
Μη χειρότερα!
Κυρ Μάης 01, 2011 10:27 pm
Πολύ λίγο!
- power24redΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 415
Ημερομηνία εγγραφής : 17/02/2010
Τρι Ιουλ 05, 2011 1:10 pm
συγνώμη είχαν τα αυθεντικά και θα πάνε στα ιμιτασιόν και μάλιστα 5 χρόννια μετά τουλαχίστον διαλέξαν μια απ της πολύ καλές season
Τρι Ιουλ 05, 2011 2:00 pm
Eγω θα θελα να δω mmpr στα ιαπωνικα.Ενα κλιπ με τις φρασεις μεταμορφωσεις ηταν επικο
Τρι Ιουλ 05, 2011 8:15 pm
Kαλά λες πρέπει να τα βρούμε και αυτά
Τετ Ιουλ 06, 2011 12:21 am
Τετ Ιουλ 06, 2011 12:42 am
Πώρωση τα γιαπωνέζικα τι να λέμε
Οσο για τους SPD δεν μου προκαλεί καμία εντύπωσει που θα κάνουν αυτή με γιαπωνέζικο ήχο. Για μένα είναι η καλύτερη της disney μαζί με τους RPM
Οσο για τους SPD δεν μου προκαλεί καμία εντύπωσει που θα κάνουν αυτή με γιαπωνέζικο ήχο. Για μένα είναι η καλύτερη της disney μαζί με τους RPM
Τετ Ιουλ 06, 2011 12:46 am
Συμφωνώ με αυτό. Όμως, πάρα πολλοί λένε ότι οι spd ήταν σκέτη αποτυχία, ενώ οι dekaranger πάρα πολύ καλύτεροι...
Τετ Ιουλ 06, 2011 12:56 am
Μάλλον δεν βλέπουν καλά...
Συνδυασμός star wars,x-men, φοβερή ανάλυση των χαρακτήρων και πολύ ωραίοι κακοί. Από τις λίγες σεζόν που τα έσπαγαν όλοι οι rangers! Αμά δω βέβαια τους dekaranger θα έχω σφαιρική άποψη, αλλά είναι από τις λίγες σεζόν που θα ξανάβλεπα. Απ'ότι ξέρω οι Dekaranger δεν έχουν καμία σχέση με τους SPD εξού και το γιατί τους κάνουν στα γιαπωνέζικα. Oπότε σίγουρα θα ακολουθήσουν και οι rpm
Συνδυασμός star wars,x-men, φοβερή ανάλυση των χαρακτήρων και πολύ ωραίοι κακοί. Από τις λίγες σεζόν που τα έσπαγαν όλοι οι rangers! Αμά δω βέβαια τους dekaranger θα έχω σφαιρική άποψη, αλλά είναι από τις λίγες σεζόν που θα ξανάβλεπα. Απ'ότι ξέρω οι Dekaranger δεν έχουν καμία σχέση με τους SPD εξού και το γιατί τους κάνουν στα γιαπωνέζικα. Oπότε σίγουρα θα ακολουθήσουν και οι rpm
Τετ Ιουλ 06, 2011 1:02 am
Ναι, οι Dekaranger είναι ένας ειδικός κλάδος της αστυνομίας στο παρόν και κύριος κακός είναι ο «Μπάτμαν»!
- kostikas11Power Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 211
Ημερομηνία εγγραφής : 04/10/2013
Δευ Μάης 05, 2014 9:47 pm
Μεχρι και στην ιαπωνια φτασανε οι power rangers αχχαχαχααχαχ δεν το περιμενα , και το lost galaxy ητανε καλη σειρα , εκει να τους παραδεχτω.
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τρι Μαρ 24, 2015 10:11 pm
Έγινε τελικά αυτο, υπάρχουν επεισόδια διαθέσιμαμε ιυπότιτλους κάπου; Άνετα θα την έβλεπα ξανά έτσι, από lost galaxy υπάρχει τπτ;
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης