Dragonranger ή Green Ranger?
+2
BnsGoldRanger
Green Rider
6 απαντήσεις
Βurai vs Tommy
Dragonranger ή Green Ranger?
Δευ Μάης 24, 2010 12:02 am
Προσωπικά μου αρέσουν και οι 2. Απίστευτη η ιστορία του Burai στους Zyuranger,δεν θα την ξεχάσω ποτέ. Evil green ranger=απόλαυση είτε είναι ο Τομμυ είτε ο Burai [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
- BnsGoldRangerΔιαχειριστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 2953
Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2010
Τόπος : Θεσσαλονίκη,Καλαμαριά
Απ: Dragonranger ή Green Ranger?
Δευ Μάης 24, 2010 4:42 pm
egw tou dragonranger dn tn 3ero.exei idio skiniko??
Δευ Μάης 24, 2010 6:07 pm
ποιο δραματική ιστορία φίλε. Δες Zyuranger να χαζέψεις! Γίνεται κάτι απίστευτο που δεν μπορώ να σου πω γιατί θα χαλάσει η έκπληξη!
Τετ Σεπ 01, 2010 5:09 pm
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Η υπογραφή μου μιλάει από μόνη της!
Πάντως βλέποντας και άλλα επεισόδια των Zyuranger προτιμώ τελικά τον Τόμμυ γιατί ο Βurai ήταν νεκρός εξαρχής, απλά η Κλωθώ τον κράταγε ζωντανό να τους βοηθήσει. Μόλις έσβησε το κερί πέθανε οριστικά. Με ενόχλησε που δεν ήταν μαζί με την άλλη ομάδα παρά μόνο στις μάχες. Οσο πιο πολύ έβγαινε από το δωμάτιο που ήταν τόσο πιο γρήγορα καίνονταν το κερί και η ζωή του τελείωνε. Με τον Τόμμυ αυτό δεν συνέβη. Ολοι θυμάστε πως έχασε τις δυνάμεις του(όχι τη ζωή του) και πως πήγαινε μαζί τους σχολείο, τα είχε με την Κίμπερλυ και πολάμαγε ακόμα και χωρίς δυνάμεις. Μπράβο στη Σάμπαν, πολύ καλύτερα τα έκανε
Πάντως βλέποντας και άλλα επεισόδια των Zyuranger προτιμώ τελικά τον Τόμμυ γιατί ο Βurai ήταν νεκρός εξαρχής, απλά η Κλωθώ τον κράταγε ζωντανό να τους βοηθήσει. Μόλις έσβησε το κερί πέθανε οριστικά. Με ενόχλησε που δεν ήταν μαζί με την άλλη ομάδα παρά μόνο στις μάχες. Οσο πιο πολύ έβγαινε από το δωμάτιο που ήταν τόσο πιο γρήγορα καίνονταν το κερί και η ζωή του τελείωνε. Με τον Τόμμυ αυτό δεν συνέβη. Ολοι θυμάστε πως έχασε τις δυνάμεις του(όχι τη ζωή του) και πως πήγαινε μαζί τους σχολείο, τα είχε με την Κίμπερλυ και πολάμαγε ακόμα και χωρίς δυνάμεις. Μπράβο στη Σάμπαν, πολύ καλύτερα τα έκανε
- gantonisLegendary Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 4861
Ημερομηνία εγγραφής : 22/02/2010
Πεμ Σεπ 02, 2010 1:13 pm
Και έκανε και πολύ περρισότερα επεισόδια!
- gantonisLegendary Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 4861
Ημερομηνία εγγραφής : 22/02/2010
Πεμ Σεπ 02, 2010 10:53 pm
(Για πρώτο κύκλο μιλώ)
- bond tailΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 1765
Ημερομηνία εγγραφής : 24/08/2012
Τόπος : gallifrey
Κυρ Μαρ 24, 2013 9:08 pm
burai φυσικα τη ερωτιση ειναι αυτη
Δευ Μαρ 25, 2013 1:03 am
evil καλύτερος Burai
good καλύτερος Τόμμυ
αυτή είναι η άποψη μου. Ειδικά τον Τόμμυ τον είδαμε πολύ περισσότερο και μπορούσε να είναι με τους άλλους κάτι που ο Μπουράι δεν μπορούσε λόγω της κατάστασης του. Ξενέρα μεγάλη αυτό το πράγμα με τον Μπουράι
good καλύτερος Τόμμυ
αυτή είναι η άποψη μου. Ειδικά τον Τόμμυ τον είδαμε πολύ περισσότερο και μπορούσε να είναι με τους άλλους κάτι που ο Μπουράι δεν μπορούσε λόγω της κατάστασης του. Ξενέρα μεγάλη αυτό το πράγμα με τον Μπουράι
- bruce wayne tasosPower Ranger
Αριθμός μηνυμάτων : 265
Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2015
Τόπος : αμφισσα
Κυρ Μάης 03, 2015 7:21 pm
Tommy δεν τον αλλαζω με τιποτα.
Δευ Μάης 04, 2015 1:45 am
Ζyuranger έχεις δει? Γενικώς παρακαλώ όσοι δεν έχουν δει να μην ψηφίζουν.
- bruce wayne tasosPower Ranger
Αριθμός μηνυμάτων : 265
Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2015
Τόπος : αμφισσα
Δευ Μάης 04, 2015 11:21 am
την εχω δει την σεζον ειναι η 16 μετα τους jetman μονο που δεν μου αρεσε καθολου ο Burai
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης