Fatal Fury 4
Παρ Απρ 15, 2011 10:27 pm
Θυμάστε το έτοιμο παιχνίδι που είχα βρει? Ε το τελειοποίησα. Εβαλα τους πάντες από
- Real Bout Fatal Fury
- King of Fighters
- Garou : Mark of the Wolves
80 χαρακτήρες, πιστές μεταφορές των αυθεντικών με τις σωστές πίστες ο καθένας και την μουσική του, μιλάμε για πώρωση
Μόλις το ολοκληρώσω θα σας δώσω link να το κατεβάσετε όσοι θέλετε. Απλά ρίξτε μια ματιά στην οθόνη επιλογής χαρακτήρα
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
- Real Bout Fatal Fury
- King of Fighters
- Garou : Mark of the Wolves
80 χαρακτήρες, πιστές μεταφορές των αυθεντικών με τις σωστές πίστες ο καθένας και την μουσική του, μιλάμε για πώρωση
Μόλις το ολοκληρώσω θα σας δώσω link να το κατεβάσετε όσοι θέλετε. Απλά ρίξτε μια ματιά στην οθόνη επιλογής χαρακτήρα
Απ: Fatal Fury 4
Σαβ Απρ 16, 2011 12:04 am
Mπορείτε να παίξετε 1 vs 1 ή 3 vs 3 σαν το King of Fighters
- lelouchPower Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 493
Ημερομηνία εγγραφής : 12/07/2010
Τόπος : athens
Σαβ Απρ 16, 2011 12:41 pm
erotisi tous xaraktires esi tous eftiakses gt ego akoma paleyo na ma8o pos ginete
kai pia ekdosi tou mugen xrisimopiises?
kai pia ekdosi tou mugen xrisimopiises?
Σαβ Απρ 16, 2011 4:07 pm
Oχί δεν τους έφτιαξα εγώ. Ενωσα 2 παιχνίδια έτοιμα σε 1. Είχε κάποιος κάνει το Garou Mark of the wolves και κάποιος άλλος είχε φτιάξει όλους από το Κing of Fighters. Πρόσθεσα εγώ όλους όσους δεν ήταν στο ρόστερ από το Real Bout Fatal Fury με ήχους και πίστες για τον καθένα και το ολοκλήρωσα. Ποια έκδοση είναι δεν ξέρω, αλλά είναι όλοι χαρακτήρες πολύ καλοί και πιστή μεταφορά των αυθεντικών. Οσο για να κάνεις δικό σου, με το fighter maker γίνεται. Θες και photoshop εννοείται και να δεις πολλά tutorial στο youtube. Δεν έχω κάτσει να φτιάξω κάποιον. Ισως το κάνω μιας και τώρα ξέρω από photoshop.
Σαβ Απρ 23, 2011 3:10 pm
Για windows το wimugen. Oχί την HD πάντως γιατί υπάρχει ασυμβατότητα χαρακτήρων και πίστεων και δεν ξέρω πως να τους μετατρέψω για τη νέα έκδοση δυστυχώςlelouch έγραψε:poia ekdosi tou mugen xrisimopiises?
Σαβ Οκτ 01, 2011 1:12 am
Aνανέωσα πλήρως το παιχνίδι με καλύτερες εκδόσεις όλων των χαρακτήρων, με τις πίστες τους κτλπ. Ορίστε η νέα οθόνη επιλογής χαρακτήρα
Περισσότεροι χαρακτήρες πλέον, οι πάντες από ΚΟF παρόντες και όπως βλέπετε έφτιαξα την οθόνη να χωρά περισσότερους χαρακτήρες. Επίσης όταν κάνεις combo το έβαλα να γράφει π.χ. 2 ΗΙΤ WOLF COMBO
Αμα θέλετε να κατεβάσετε το αρχικό παιχνίδι, μπορείτε μέσα από το βίντεο
Θα ανεβάσω και το δικό μου αν το θέλετε
Περισσότεροι χαρακτήρες πλέον, οι πάντες από ΚΟF παρόντες και όπως βλέπετε έφτιαξα την οθόνη να χωρά περισσότερους χαρακτήρες. Επίσης όταν κάνεις combo το έβαλα να γράφει π.χ. 2 ΗΙΤ WOLF COMBO
Αμα θέλετε να κατεβάσετε το αρχικό παιχνίδι, μπορείτε μέσα από το βίντεο
Θα ανεβάσω και το δικό μου αν το θέλετε
- staraniiaPower Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 100
Ημερομηνία εγγραφής : 01/07/2021
Πεμ Ιουλ 01, 2021 1:00 pm
ωραιο φαινεται!!!
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης