Αποψη για το επεισοδιο
Πως σας φανηκε το 9ο επεισοδιο;
Τρι Απρ 12, 2011 7:09 pm
Επιλεξτε οτι σας εκφραζει και γραψτε καποιο σχολιο.
Απ: Πως σας φανηκε το 9ο επεισοδιο;
Τρι Απρ 12, 2011 7:12 pm
Ψηφισα το καλυτερο γιατι μου αρεσε περισσοτερο σε σχεση με ολα τα αλλα.Ο Deker"Cole" εφερε νεο ενδιαφερων για τη σειρα, η μαχη αυτου με τον κοκκινο και το αλλο τερας ηταν σουπερ.Ο Bulk & Spike συνδεονται ολο και πιο πολυ με τους Rangers και αυτο ειναι πολυ ωραιο.Αρχιζει και εχει ενδιαφερων η σειρα απο εδω και περα σιγουρα...
Τρι Απρ 12, 2011 8:59 pm
To καλύτερο ως τώρα με διαφορά. πώρωση με jaden, deker και πολύ γέλιο με bulk & spike. Δεν μπορώ να περιμένω για το επόμενο. Επιτέλους η σειρά τα σπάει
- gantonisLegendary Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 4861
Ημερομηνία εγγραφής : 22/02/2010
Τρι Απρ 12, 2011 11:12 pm
Το καλύτερο ως τώρα. Μου άρεσε που γύρισαν αρκετές δικές τους σκηνές. Βέβαια, η αντιγραφή συνεχίζεται ακάθεκτη και όποιος πρόκειται να δει Shinkenger πιστεύω θα βαρεθεί... Και απ' ό,τι είδα, κρατάνε τα μυστικά που αποκαλύπτονται στο τέλος των αντίστοιχων σχιστομάτιδων σαμουράι...
Τρι Ιαν 17, 2012 4:31 pm
εγώ πάλι γιατί έχω πάθει το ανάποδο? Διακρίνω ουσιαστικές διαφορές μεταξύ των 2 σειρών στην υπόθεση και γουστάρω πλέον και τις 2. Και σε άλλες έπεφτε αντιγραφή του κερατά, δεν είναι η πρωτη φορά.
Σαβ Φεβ 09, 2013 6:23 pm
Βαζω πολυ καλο.Φοβερη μαχη μεταξυ του Jayden,του Nτεκερ και του αλλου τερατος.Οι Bulk και Spike με εκαναν να γελασω.Ειδικα ο Spike που ερωτευτηξε την Mia,την ροζ ranger.
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Δευ Αυγ 21, 2017 10:17 pm
το καλύτερο ως τώρα, ήταν φοβερή μάχη. Πολύ καλός μου φαίνεται αυτός ο Ντεκερ...
- CeliaKornPower Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 218
Ημερομηνία εγγραφής : 01/10/2022
Τόπος : Ροδος
Δευ Οκτ 03, 2022 8:12 pm
Εξαιρετικο
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης