Ο Σερίφης του διαστήματος και οι αστρομαχητές
+18
Gravekeeper
johnny_salonica
rikuo1jko
chrys97
siston
Costascss
power24red
MCygo13
falconara90
plousmike
XameR_GT
Skyranger
ninetales
Ground_zero
lelouch
gantonis
BnsGoldRanger
Green Rider
22 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- SkyrangerSuper Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 610
Ημερομηνία εγγραφής : 13/02/2011
Απ: Ο Σερίφης του διαστήματος και οι αστρομαχητές
Τετ Μαρ 09, 2011 9:52 pm
Ποιος ειναι ο αγαπημενος σας αστρομαχητής?
Εμένα ο Fireball, κ μετα ο Colt, κ τρίτος ο Saber Rider (σερίφης) .
Εμένα ο Fireball, κ μετα ο Colt, κ τρίτος ο Saber Rider (σερίφης) .
- lelouchPower Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 493
Ημερομηνία εγγραφής : 12/07/2010
Τόπος : athens
Τετ Μαρ 09, 2011 10:05 pm
sta ellinika o keraynos
- SkyrangerSuper Ranger
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Τετ Μαρ 09, 2011 10:20 pm
Ναι, αυτον εννοουσα. Νομιζω εχει κ την καλυτερη στολη.
Τετ Μαρ 09, 2011 11:58 pm
Ο σερίφης μου άρεσε εμένα περισσότερο. Φοβερή στολή. Θα τα έσπαγε γενικών το cartoon/anime σαν live action σειρά
- SkyrangerSuper Ranger
Πεμ Μαρ 10, 2011 3:16 am
Aχ, Θεε μου! Αυτο ξαναπες το ! Παντα ονειρευομουν να γινει σειρα ή ταινια! Μακαρι καποτε να το θυμηθουν !!!!
Διαβασα οτι στην Αμερικη ποτε δεν εγινε πολυ δημοφιλες, δεν υπαρχει δικαιολογια, μονο οτι επισκιαστηκε απο τα άλλα ''μεγαθηρια'' κινουμενα σχεδια της εποχης. Αλλά κριμα, ηταν πολυ καλυτερο. Στην Ευρωπη ομως ειναι εξισου δημοφιλες. Αρα ισως υπαρχει ακομα πιθανοτητα για μια αναβιωση, μιας κ θα βgει το video game. Μοιαζει μακρινο όνειρο, αλλά οσο ζω θα ελπίζω!
Πριν απο καιρο ειχα βρει αυτο το fan made βιντεάκι στο Youtube, που προσπαθει να δειξει πως θα ηταν αν υπηρχε ταινια Saber Rider. Ειναι οτι να ναι, χρησιμοποιει σκηνες απο πολλες ταινιες επ. φαντασιας (μεχρι κ απ τους Power Rangers In Space!) κ εβαλε κ τη μουσικη του Saber Rider για να δειξει την αισθηση. Το μονο που λειπει ειναι ο Saber κ η ομαδα του! Ομως μου ανοιξε την ορεξη, κ αποδεικνυει οτι αν γινοταν καλη ταινια, θα ηταν απ τις καλυτερες ολων των εποχων !!!!!!! Απόλαυσε το !!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Διαβασα οτι στην Αμερικη ποτε δεν εγινε πολυ δημοφιλες, δεν υπαρχει δικαιολογια, μονο οτι επισκιαστηκε απο τα άλλα ''μεγαθηρια'' κινουμενα σχεδια της εποχης. Αλλά κριμα, ηταν πολυ καλυτερο. Στην Ευρωπη ομως ειναι εξισου δημοφιλες. Αρα ισως υπαρχει ακομα πιθανοτητα για μια αναβιωση, μιας κ θα βgει το video game. Μοιαζει μακρινο όνειρο, αλλά οσο ζω θα ελπίζω!
Πριν απο καιρο ειχα βρει αυτο το fan made βιντεάκι στο Youtube, που προσπαθει να δειξει πως θα ηταν αν υπηρχε ταινια Saber Rider. Ειναι οτι να ναι, χρησιμοποιει σκηνες απο πολλες ταινιες επ. φαντασιας (μεχρι κ απ τους Power Rangers In Space!) κ εβαλε κ τη μουσικη του Saber Rider για να δειξει την αισθηση. Το μονο που λειπει ειναι ο Saber κ η ομαδα του! Ομως μου ανοιξε την ορεξη, κ αποδεικνυει οτι αν γινοταν καλη ταινια, θα ηταν απ τις καλυτερες ολων των εποχων !!!!!!! Απόλαυσε το !!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
- ninetalesΣυντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 997
Ημερομηνία εγγραφής : 01/11/2010
Τόπος : αθηνα
Πεμ Μαρ 10, 2011 4:06 am
egw den xerw ti eixa pathei mou arese o fireball molis akouga thn foni tou ithopoiou asta na pane mou arese eta o coldtoso polloi meta mou arese oserifis,i aprilia kai m
Πεμ Μαρ 10, 2011 1:41 pm
Mενέλαε αφιερωμένο. Και γω πάντα έλεγα ότι το Astro Megaship έμοιαζε με το Ramrod πάντως. Ισώς γι'αυτό λατρεύω τους in space τελικά
- SkyrangerSuper Ranger
Πεμ Μαρ 10, 2011 11:00 pm
Eγω δεν ειχα σκεφτει ποτε οτι το Astro Megaship εμοιαζε με το Ramrod. Αλλά παντα μου αρεζε πολυ κ το Megaship, ειναι το αγαπημενο μου Megazord! Eτσι εξηγειται μάλλον !
- SkyrangerSuper Ranger
Παρ Μαρ 25, 2011 11:19 pm
1) To original Opening και Ending Theme σε High Quality (Eιναι για μένα το καλύτερο Opening αλλά και μουσικό κομμάτι σειράς, όχι μονο κινουμένων σχεδίων, όλων των εποχών !!!!! ) :
2) Και καταπληκτικά remix των διάφορων μουσικών της σειράς (To πρωτο ειναι το κορυφαιο για μενα !!!! Ramrod Techno Remix !!!!! Μ'αυτο θα χόρευε κ ο ιδιος ο Ramrod ! ) :
Και ενα για το πως θα ταν αν ηταν παλιο video game !!! :
2) Και καταπληκτικά remix των διάφορων μουσικών της σειράς (To πρωτο ειναι το κορυφαιο για μενα !!!! Ramrod Techno Remix !!!!! Μ'αυτο θα χόρευε κ ο ιδιος ο Ramrod ! ) :
Και ενα για το πως θα ταν αν ηταν παλιο video game !!! :
Τετ Απρ 20, 2011 12:22 am
Παρτε τα πρωτα 5 επεισοδια στα ελληνικα ,το καναλι του τυπα εχει και παρα πολλα αλλα παλια καρτουν στα ελληνικα!
Τετ Απρ 20, 2011 12:25 am
Φτου. Μέχρι το 5 τα έχω δει. Κρίμα και θα έβαζα τον youtube player στο psp αν είχε και άλλα. Τα έχω σε dvd rips στα αγγλικά όλα, αλλά λέμε...
Τετ Απρ 20, 2011 12:27 am
Ρε εχει και αλλα στο you tube.Εχει μεχρι το 11 και μετα διασπαρτα επεισοδια
Τετ Απρ 20, 2011 12:28 am
Αν είναι μεταγλωτισμένα βάλτα τότε
Τετ Απρ 20, 2011 12:29 am
Τι ωρα (i am bored you know)
Τετ Απρ 20, 2011 12:31 am
ΟΚ αύριο. Απλά κατάλαβα ότι ήταν μόνο αυτά στην αρχή
- gantonisLegendary Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 4861
Ημερομηνία εγγραφής : 22/02/2010
Τετ Απρ 20, 2011 12:37 am
Εγώ βαριέμαι να κάτσω να τα δω ολόκληρα τώρα!
Σελίδα 2 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης