Super Sentai Ranger Cross
5 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 3 • 1, 2, 3
Απ: Super Sentai Ranger Cross
Πεμ Απρ 07, 2011 10:05 am
Γι'αυτό λατρεύω το mugen γιατί εκεί έχω φτιάξει
1.Μοrtal Kombat vs Street fighter
2.Street fighter vs Fatal Fury
3.Marvel vs DC
1.Μοrtal Kombat vs Street fighter
2.Street fighter vs Fatal Fury
3.Marvel vs DC
Πεμ Απρ 07, 2011 2:05 pm
Update # 2 :
Εδώ μας λέει για το site και τα δίαφροα περί εικόνων.
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Το εν λόγω site :
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Εμ....γ********,το φτίαχνει η Namco Bandai απ’ότι φαίνεται...
Εδώ μας λέει για το site και τα δίαφροα περί εικόνων.
Το εν λόγω site :
Εμ....γ********,το φτίαχνει η Namco Bandai απ’ότι φαίνεται...
- gantonisLegendary Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 4861
Ημερομηνία εγγραφής : 22/02/2010
Τετ Απρ 20, 2011 12:27 am
Πότε θα κυκλοφορήσει; Έχει γνωστοποιηθεί; Θα μπορώ να το παίξω με emoulator; Δυστυχώς, δεν έχω wii...
Τετ Απρ 20, 2011 12:29 am
Μήπως να βγάλουμε το donation από το portal μιας και μας άκουσαν?
Τετ Απρ 20, 2011 12:41 am
Δεν ξέρω, ο Σόλωνας αποφασίζει!
Τρι Μάης 24, 2011 8:39 pm
Ακόμα να βγουν νέα για αυτό...τι δίαολο κάνει πια η Namdai;Υποτιθεται οτι θα βγεί φέτος...
Τέλος πάντων,κάτι ενδιαφέρον :
Η βάση των μοντέλων αυτού του παιχνίδιού και του Kamen Rider Climax Heroes είναι από το Card-Based Arcade RPG παιχνίδι Dice-Oh[για τους Sentai...δεν θυμάμαι για τους Rider το όνομα] και οι Goranger στο παιχνίδι έχουν ενα Μέγκαζορντ.
Τέλος πάντων,κάτι ενδιαφέρον :
Η βάση των μοντέλων αυτού του παιχνίδιού και του Kamen Rider Climax Heroes είναι από το Card-Based Arcade RPG παιχνίδι Dice-Oh[για τους Sentai...δεν θυμάμαι για τους Rider το όνομα] και οι Goranger στο παιχνίδι έχουν ενα Μέγκαζορντ.
Τρι Ιουν 14, 2011 2:01 pm
Κάτι εικόνες...όχι πολλά πράγματα.
Κάτι εικόνες...όχι πολλά πράγματα.
Τετ Ιουν 15, 2011 5:03 pm
Τελικά το παιχνίδι θα βγεί στις 8 σεπτεμβριού.ΤΕΛΕΙΑ!Δεν ξέρω γραπτά Ιαπωνικά,αλλά στο σάιτ που βρήκα τα νέα,ο μεταφραστής λέει οτι το Famitsu[το περιοδικό βιντεοπαιχνιδιών της Ιαπωνίας...σαν το Games μας] ‘χαίρετε‘ που θα ξαναρχίσουν να κυκλοφορούν παιχνίδια με Sentai και εμψυχώνει τους ‘μικρούς‘ του φίλους[τα παιδιά] να αρπάξουν την ευκαιρία να παίξουν σαν τους αγαπημένους τους ήρωες.Επίσης δίνει και κάτι για τούς νοσταλγούς και τους αφιερώνει τους Goranger.
Τελικά το παιχνίδι θα βγεί στις 8 σεπτεμβριού.ΤΕΛΕΙΑ!Δεν ξέρω γραπτά Ιαπωνικά,αλλά στο σάιτ που βρήκα τα νέα,ο μεταφραστής λέει οτι το Famitsu[το περιοδικό βιντεοπαιχνιδιών της Ιαπωνίας...σαν το Games μας] ‘χαίρετε‘ που θα ξαναρχίσουν να κυκλοφορούν παιχνίδια με Sentai και εμψυχώνει τους ‘μικρούς‘ του φίλους[τα παιδιά] να αρπάξουν την ευκαιρία να παίξουν σαν τους αγαπημένους τους ήρωες.Επίσης δίνει και κάτι για τούς νοσταλγούς και τους αφιερώνει τους Goranger.
Τετ Ιουν 15, 2011 8:10 pm
Τόσες λίγες ομάδες; Αν ήταν όλοι τους εντάξει... αλλά όχι κάτι σαν αυτό εκεί το den-o πώς λέγεται που είναι ένα μηχάνημα και βάζεις μέσα κάρτες για να παίξεις...
Τετ Ιουν 15, 2011 8:51 pm
dice-oh.Από’κει πήραν τα μοντέλα των χαρακτήρων και ένα καινούργιο ρομπότ για τους goranger.Ο Den-o είναι Rider.
Δευ Ιουλ 18, 2011 11:46 am
Και το πρώτο βίντεο...αρκετά καλό...υποθέτω οτι μπορείς να αλλάζεις με στην μάχη τους Σεντάι και οτι μπορείς να dashαρεις αντί να κάνεις άλμα.
Δευ Ιουλ 18, 2011 6:30 pm
Δεν πιστεύω να μην έχουν άλμα. Πολύ άκυρο μου ακούγεται (άσχετα τι είδαμε στο βίντεο)
Δευ Ιουλ 18, 2011 6:53 pm
Μπορεί να είναι και τελείως δευτερεύον ιδιότητα το άλμα σε αυτό το παιχνίδι.Όπως το Gundam Warriors.Πιο πολλύ το Dash είχε σημασία παρά το άλμα.Πάντως,μου φαίνεται οτι έχουν δανειστεί αρκετά στοιχεία από την σειρά warriors.Μου φαίνεται οτι ο Marvelous πριν αλλάξει με την Luka γεμίζει ενέργεια για την μπάρα ενέργειας.
Δευ Ιουλ 18, 2011 6:55 pm
Bλακεία είναι να κάνουν κάτι τέτοιο. Μια εναέρια κλωτσιά στα μούτρα του αντιπάλου επιβάλλεται
Σαβ Ιουλ 30, 2011 8:28 pm
Χμ...οι ηθοποιοί φαίνεται να είναι διαφορετικοί...ή μάλλον ακούγονται διαφορετικά όταν είναι πίσω από μικρόφωνα[εκτός των Goranger...οι τυπάδες είναι ολοκαίνουργιοι].Θα έχει αυθεντικό στόρυ και αρκετές εκπλήξεις...και μάχες πριν καλέσεις το Μέγκαζορντ με τους Σεντάι εναντίον του τεράστιου τέρατος.
Σελίδα 2 από 3 • 1, 2, 3
- ποιος απο τους power ranger, kamen rider, super sentai θα θελατε να πανε στους ολυμπιακους αγωνες
- Doubutsu Sentai Zyuohger vs. Ninninger: Message from the Future from Super Sentai
- καινουρια σεζον super sentai για το 2015 (Shuriken Sentai Ninninger)
- Kamen Rider Vs Super Sentai : Super Hero Wars/Superhero Taisen
- Net Movies: Kamen Rider x Super Sentai: Super Hero Taihen: Who Is the Culprit?!
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης