Ένα αφιέρωμα στον Kamen Rider
+2
antonito91
Red Forever
6 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
- gantonisLegendary Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 4861
Ημερομηνία εγγραφής : 22/02/2010
Απ: Ένα αφιέρωμα στον Kamen Rider
Κυρ Απρ 10, 2011 5:10 pm
Ok, άρα δεν ξέρουμε ακριβώς.
Ναι, αυτά λέω. Να σου πω, μήπως μπορείς σε ένα rar ή zip αρχείο να τα ανεβάσεις στο megaupload και να μου στείλεις το λινκ με πμ; Θα σου είμαι υπόχρεος.
Ναι, αυτά λέω. Να σου πω, μήπως μπορείς σε ένα rar ή zip αρχείο να τα ανεβάσεις στο megaupload και να μου στείλεις το λινκ με πμ; Θα σου είμαι υπόχρεος.
- gantonisLegendary Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 4861
Ημερομηνία εγγραφής : 22/02/2010
Τετ Ιουλ 20, 2011 5:46 pm
Πάντως που διαβάζω την περίληψη τώρα της πρώτης σεζόν, διαπιστώνω ότι στην ταινία έχουν αλλάξει πολλά. Γιατί αισθάνομαι ότι η σεζόν είναι πολύ καλύτερη;
Τετ Ιουλ 20, 2011 5:55 pm
Πιθανώς.Πάντως έχε υπ’όψην σου οτι σε αντίθεση με της σεζόν,στην ταινία είναι πιο ανθρώπινοι και το σκέφτονται διπλά και τριπλά πριν αρχίσουν να επιτίθονται εναντίον της Σόκερ και έχουν πολλύ χοντρά προβλήματα με τον εαυτό τους[αφού γίναν Ράιντερ].Στις σεζόν,είχαν ήδη κάποια ιδανικά και αξίες μέσα τους και πίστευαν πολλύ στην δικαιοσύνη...τώρα όμως...δύσκολο.
- power rangers mysticNew Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 60
Ημερομηνία εγγραφής : 27/12/2011
Τρι Δεκ 27, 2011 8:11 pm
το αφιερομα ειναι τελειο αλλα εχω ποροθει με τους power rangers και πολυ λιγο με τους super sentai και δεν μπορω να ποροθω και με τους riders
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
- Kamen Rider × Kamen Rider Wizard & Fourze: Movie Wars ULTIMATUM - Ολές οι πληροφορίες μέχρι τώρα
- Kamen Rider Ryuki vs Kamen Rider Dragon Knight
- Kamen Rider × Kamen Rider Drive & Gaim: Movie War Full Throttle
- Kamen Rider × Kamen Rider Ghost & Drive: Super Movie War Genesis
- Kamen Rider × Kamen Rider Wizard & Fourze: Movie War Ultimatum
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης