Πρόβληματα με μπαταρίες στο PSP
+2
antonito91
Green Rider
6 απαντήσεις
Σελίδα 3 από 3 • 1, 2, 3
Απ: Πρόβληματα με μπαταρίες στο PSP
Τρι Απρ 05, 2011 11:41 pm
dokimases na to litourgisis to psp mono me to fortisti sthn briza xoris omos thn bataria panw ? logo an den soy litourgi to psp tote sogoura to psp exei problima .
logo na sou thimisw to psp litourgi kai xoris bataria , an kai mono an , exei to fortisti sinexia sto refma .
dokimaseto kai pes mou .
logo na sou thimisw to psp litourgi kai xoris bataria , an kai mono an , exei to fortisti sinexia sto refma .
dokimaseto kai pes mou .
Σαβ Απρ 09, 2011 8:21 pm
Παράγγειλα official μπαταρία από το ebw, 20 ευρώ. αντέ να δούμε παναγία μου...
Σαβ Απρ 09, 2011 8:33 pm
Για ξαναπες αυτο που μου ελεγες για την μπλε μπαταρια στο τηλ. γιατι δεν πολυ καταλαβα.
Σαβ Απρ 09, 2011 8:51 pm
Mπορώ να κάνω downgrade το firmware και στο 3000. Ετσι να βάλω το 5.03 και μετά το custom firmware με το κόλπο (chicHEN)
Σαβ Απρ 09, 2011 8:57 pm
Eλπιζω τοτε να διατηρηθει το custom filmware γιατι ελεγες πως πρεπει να το εχω συνεχεια ανοιχτο
Σαβ Απρ 09, 2011 10:38 pm
Σε αναμονή έλεγα. Αν το κλείσεις απλά κάνεις κάτι για λίγα δεύτερα και ξαναμπαίνει. Το θέμα είναι ότι μπορώ να στο μοντάρω πλέον. αν θες στείλτο μου
Κυρ Απρ 10, 2011 10:39 pm
pedia apoti eida sena sait , bgike monimo custom firmware gia psp 3000 kai go . gia 6.20 oxi 5.03 . googlareteto kai kadeto . aksizi pio poli apo to 5.03 .
anaforika to 5.03 mouxe fai ti pisti mena filo , opou gia na piasi ithelegnisia ble memori . eftixos mouxe mini mia ble tou 1gb kai toutodosa . twra opote klini katalathos kanonika to psp to ksanaperna monos tou .
anaforika to 5.03 mouxe fai ti pisti mena filo , opou gia na piasi ithelegnisia ble memori . eftixos mouxe mini mia ble tou 1gb kai toutodosa . twra opote klini katalathos kanonika to psp to ksanaperna monos tou .
Δευ Απρ 11, 2011 12:21 am
Δεν μου λες το 3000 παίζει με custom firmware psx & homebrew(emulators κυρίως) ? Γιατί αν παίζει χαλαρά θα πάρω και 2ο psp
Τετ Απρ 13, 2011 4:58 pm
Παιδιά ήρθε η official και όλα καλά. Την φόρτισε μια χαρά ο φορτιστής και το psp δεν σβήνει πια. Οπότε ηθικό δίδαγμα, αν σας χαλάσει η μπαταρία, πάρτε αυθεντική, όλες οι άλλες είναι για τα σκουπίδια
Σελίδα 3 από 3 • 1, 2, 3
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης