Ranger of the day - Adam Park
+11
chrys97
angelos13
redranger
chrys
tomy.is
tasos5488
redgoldjason
XameR_GT
Skyranger
antonito91
Green Rider
15 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
- redrangerPower Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 335
Ημερομηνία εγγραφής : 03/01/2012
Απ: Ranger of the day - Adam Park
Δευ Οκτ 28, 2013 8:46 pm
Συμφωνώ οτι στους ΖΙΟ ηταν πολυ καλυτερος, οοι ηταν καλυτεροι εκει.
Δευ Οκτ 28, 2013 11:38 pm
Στους Τούρμπο για μένα ήταν ο μόνος που προσπαθούσε από τους παλιούς. Αλλά η άποψη μου δεν αλλάζει. Στους Zeo έλαμψε όντως ο κορυφαίος για μένα. Και αυτός και ο Ρόκυ εκεί απαλλάχθηκαν από το βάρος των mmpr στολών και είχαμε επιτέλους ανάπτυξη χαρακτήρα και για τους δύο. Ισώς να φταίει πως και γω έπαψα να κάνω σύγκριση με Ζακ, Τζέισον σε αυτή τη σειρά
- redrangerPower Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 335
Ημερομηνία εγγραφής : 03/01/2012
Κυρ Δεκ 21, 2014 1:56 am
Σωστο,. στους ζιο αλλαξαν τα σκηνικα και τα δεδομενα οποτε δεν καναμε την συγκριση του παρελθοντος. Θυμαμαι που στην δευτερη ζαιζον αναπολουσα τους παλιους κι ελεγα γιατι εφυγαν, βεβαια ενταξει μου αρεσαν και οι κανουριοι αλα ηταν κατιι διαφορετικο. ο Ανταμ ηταν πολυ καλος στος ζιο απο τος αγαπημενους μου. Στα τουρμπο κατι αλλαξε γενικα δεν ηταν το ιδιο ρε σεις. Δεν εχω λογια να το περιγραψω ακριβως. το ελεπα βεβαια φανατικα οπως ολα, αλλα κατι μεσα μου μου ελειπε. ποιος συμφωνει μαζι μου;
- Deadman BrandSuper Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 601
Ημερομηνία εγγραφής : 30/03/2016
Κυρ Ιουλ 10, 2016 7:33 pm
Αρχικά ήταν σχετικά ντροπαλός σαν χαρακτήρας και όμως άξιζε να ασχοληθείς μαζί του.Παρότι είχε δυναμική δυστυχώς δεν τον ανέπτυξαν όσο θα έπρεπε στους mighty morphin.
- geopao1995Power Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 129
Ημερομηνία εγγραφής : 02/03/2017
Παρ Μαρ 03, 2017 2:50 pm
καλος τυπας αν και λιγο φοβισμενος
- Jim88Power Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 205
Ημερομηνία εγγραφής : 14/10/2020
Πεμ Οκτ 15, 2020 2:28 am
Ήταν ο αγαπημένος μου Ranger όταν ήμουν μικρός. Γενικά ποτέ δεν κατάλαβα το μίσος για τη νέα τριάδα μιας και ο μόνος χάλιας του γκρουπ ήταν ο Ρόκυ. Ειδικά ο Adam ήταν πολύ καλός στο κομμάτι των πολεμικών τεχνών και η εξέλιξή του από ήσυχος και συνεσταλμένος σε σίγουρο κι αποτελεσματικό ήταν από τα αγαπημένα μου κομμάτια των πρώτων σεζόν.
- GeodudePower Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 251
Ημερομηνία εγγραφής : 06/10/2020
Πεμ Οκτ 22, 2020 12:09 am
Τρομερή η εξέλιξη της προσωπικότητάς του, ειδικά μετά την ταινία και προς το τέλος της 3ης σεζόν.
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης