Gransazer
- gantonisLegendary Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 4861
Ημερομηνία εγγραφής : 22/02/2010
Αγαπημένος/οι Gransazer
Τετ Μαρ 23, 2011 10:22 pm
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Σε γενικές γραμμές, μου άρεσαν όλοι τους. Έβαλα και τον Μποσκίτο στην ψηφοφορία, μιας και από αυτόν προέρχονταν οι δυνάμεις των Gransazer, ασχέτως αν ο ίδιος δεν ήταν ένας από αυτούς (πολύ στενοχωρέθηκα όταν είδα πως δεν ήταν ο 13ος από αυτούς ).
Μου άρεσαν όλες οι γυναίκες, ο Μακότο και ο Κεν. Τον Τένμα δεν τον ψηφίζω γιατί δεν είπε στη Μίκα πως την αγαπούσε, όπως όλα έδειχναν ότι θα έκανε, και τελικά έκοψε τη φράση του στη μέση. Ο βλάκας... καλά να πάθει τώρα που θα μείνει αψήφιστος!
Σε γενικές γραμμές, μου άρεσαν όλοι τους. Έβαλα και τον Μποσκίτο στην ψηφοφορία, μιας και από αυτόν προέρχονταν οι δυνάμεις των Gransazer, ασχέτως αν ο ίδιος δεν ήταν ένας από αυτούς (πολύ στενοχωρέθηκα όταν είδα πως δεν ήταν ο 13ος από αυτούς ).
Μου άρεσαν όλες οι γυναίκες, ο Μακότο και ο Κεν. Τον Τένμα δεν τον ψηφίζω γιατί δεν είπε στη Μίκα πως την αγαπούσε, όπως όλα έδειχναν ότι θα έκανε, και τελικά έκοψε τη φράση του στη μέση. Ο βλάκας... καλά να πάθει τώρα που θα μείνει αψήφιστος!
Απ: Αγαπημένος/οι Gransazer
Παρ Μαρ 25, 2011 4:50 pm
Χα, χα! Ναι! Τον Μποσκίτο τον βγάζω μιας και δεν είναι «κανονικός» Gransazer, άσχετα από το ότι οι δυνάμεις των υπολοίπων προέρχονται από αυτόν.
Παρ Ιουν 10, 2011 4:21 pm
Α καλά, αν σου φαίνονται αυτοί πολλοί, πού να δεις τι γίνεται με τους κακούς! Η Αυτοκρατορία Ζάνγκιακ δεν είναι τίποτα μπροστά τους!Green Ranger έγραψε:Ολοι αυτοί είναι καλοί?
Παρ Ιουν 10, 2011 5:38 pm
Αλλά ωραίες!
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης