Power Rangers in Greece
Καλως ήρθες Ranger!

Το καλύτερο φόρουμ για Power Rangers στην Ελλάδα σε καλοσορίζει στην παρέα του!

Αν θέλεις και συ να γίνεις μέλος την παρέας μας κάνε εγγραφή (register).

Σε περιμένουμε!

^_^

Εγγραφείτε στο φόρουμ, είναι εύκολο και γρήγορο

Power Rangers in Greece
Καλως ήρθες Ranger!

Το καλύτερο φόρουμ για Power Rangers στην Ελλάδα σε καλοσορίζει στην παρέα του!

Αν θέλεις και συ να γίνεις μέλος την παρέας μας κάνε εγγραφή (register).

Σε περιμένουμε!

^_^
Power Rangers in Greece
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Πήγαινε κάτω
Red Forever
Boηθός Διαχειριστή
Boηθός Διαχειριστή
Αριθμός μηνυμάτων : 5102
Ημερομηνία εγγραφής : 14/06/2010
http://gaminghavenblog.wordpress.com/

Περιοδικα για videogames - Σελίδα 2 Empty Απ: Περιοδικα για videogames

Δευ Μαρ 21, 2011 2:31 am
Δεν λες τίποτα,αλλά δίαλεξες ωραίο θέμα,απορώ πως δεν είσαι και εσύ βιβλιοφάγος...το βρίσκω περίεργο ως ‘θετικος‘ επιστήμων. lol!

Πάντως για αμερικάνικη φιλό...το μόνο καλό που είχε η αμερική ήταν οι οικονομικές θεωρίες...εκτός και αν μετράνε τους γερμανούς αριστερούς και τους εβραίους που δίεφυγαν στην αμερική την περίοδο του β’παγκοσμίου,‘αμερικάνους‘ φιλοσόφους. lol!

Καλό ψάξιμο.Εγώ έχω ακόμα τα awesome στην Αθήνα...κάποια σε κούτες και κάποια έξω σε συρτάρια...αχ τι περάσαν και αυτά τα περιοδικά με τα ταξίδια που κάναν.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Red Forever στις Δευ Μαρ 21, 2011 12:54 pm, 1 φορά
Skyranger
Skyranger
Super Ranger
Super Ranger
Αριθμός μηνυμάτων : 610
Ημερομηνία εγγραφής : 13/02/2011
Τόπος : Θεσσαλονίκη

Δευ Μαρ 21, 2011 3:28 am
lol! Ε με τοσο χρονο που περνώ τωρα πια στο Ιντερνετ, δεν μου μενει ωρα κ ορεξη.... Με εχει φαει το ατιμο. Πρεπει να το περιορισω οπωσδηποτε. Δεν μενει πια ωρα ουτε για να δω σειρες, ταινιες, ανιμε κ video games!!!! Sad Sad Μονο οτι προλαβω ταυτοχρονα κ παραλληλα στο PC. Τωρα πια περνώ μια φαση που θελω να μαθαινω οσο το δυνατον περισσοτερα γι ολα αυτα, ακομα κ για την ιστορια τους, που διαβαζω ''τομους'' ολοκληρους για ολα αυτα στο Διαδυκτιο, Wikipedia, κ παντου, με επνιξε ''διαδυκτικό'' τσουνάμι κατα το σερφαρισμα! lol! Aλλά δεν εχει αξια αν δεν προλαβαινω να χαρω αυτα καθ'εαυτα τα αντικειμενα της ''μελετης'' μου! lol! Επισης εχω κ μια τρελα γενικοτερα με τις θετικες επιστημες, λογω κ της αγαπης μου για την επιστημονικη φαντασια, κ περσι εψαχνα κ διαβαζα ωρες ατελειωτες στο διαδυκτιο αλλά κ στο youtube, για αστρονομικά, το πειραμα στο Cern, θεωριες για ταξιδια στο χρονο, θεωρια των υπερχορδων κ των πολλαπων συμπαντων κτλ, κ ανακαληψα οτι ενας κορυφαιος Φυσικος της εποχης μας, ειναι ενας Ιαπωνας !!! Ο Michio Kakou, ζει κ εργαζεται στην Αμερικη. Ειδα πολλα vidakia του που παρουσιαζει βιβλια κ ερευνες του, ειναι κορυφαιος κ πολυ ευθυμος κ τα λεει κ με πολυ απλα λογια. Κ πολλά απο αυτα εχουν αμεση σχεση με την Αρχαια Ελληνικη φιλοσοφια, ειδικα η θεωρια των υπερχορδών με τις θεωριες των Πυθαγορειων !!!! Το βρισκω συναρπαστικο πως τοσα χρονια πριν βρηκαν τοσα μονο με τα μεσα που ειχαν τοτε, κ τωρα η επιστημη τους επιβεβαιωνει...

Συμφωνω με αυτα που λες για τους Αμερικανους φιλοσοφους !!! Razz Ευτυχως καναμε κ λιγα, γιατι ειναι βαρετοι...

Ως θεωριτικη που ειμαι, ειναι περιεργο που δεν με ενδιαφερουν τα του κλαδου μου, αλλά παντα ο κοσμος των επιστημων με συναρπαζει, κ οχι οι Φιλολογιες κτλ... Αν ειχα πιο πολυ κληση στα Μαθηματικα κτλ, θα πηγαινα Θετικη, γιατι μου αρεσει πολυ κ η βιολογία, αλλά το ταλεντο μου ηταν στο γραπτο λογο κ στις λογοτεχνιες, κ τα αρχαια τα μαθαινα πολυ ευκολα, αν κ δεν τα αντεχε ο οργανισμος μου....
Εξαλλου η φιλοσοφια εχει να κανει κ με την επιστημη κ τη τεχνη αμεσα, δεν πρεπει να ειναι κατι πεθαμενο οπως πιο παλιά. Επισης πιο περιεργο ειναι που δε διαβαζω βιβλια γενικοτερα, αλλά οπως ειπα κ πριν, δεν μενει χρονος κ ορεξη, και με συναρπαζει τοσο ο κοσμος της εικονας κ του ηχου, που δεν μπορω να γυρισω στα παλιά, ελπιζω καποτε να επιστρεψω... Κ το Ιντερνετ ειναι ωραια πηγη πληροφορισης κ διασκεδασης, αλλά ειναι κουραστικο...

Εισαι απο Αθηνα κ σπουδαζεις στη Πάτρα? Αν ναι τι? Θα χει πολυ ενδιαφερον σαν ''θετικος'' επιστημων που λες ! Ολα ειναι ενδιαφεροντα, φτανει να μην υπαρχει το αγχος κ η φθορα των εξετάσεων κ τα πολύωρα χωρις διαλειμα μαθήματα.... Αλλά τελικα η ζωη ειναι μια περιπετεια,σαν video game, μακαρι μονο να ειχε το ιδιο ενδιαφερον κ το ιδιο ευχαριστο τελος! Razz
Red Forever
Red Forever
Boηθός Διαχειριστή
Boηθός Διαχειριστή
Αριθμός μηνυμάτων : 5102
Ημερομηνία εγγραφής : 14/06/2010
Τόπος : Αθήνα
http://gaminghavenblog.wordpress.com/

Δευ Μαρ 21, 2011 12:50 pm
Συμφωνώ σε αυτό που λες με τα πολύωρα μαθήματα ιδίως αν ακολουθούνται από εργαστήρια...είναι αστα να πάνε.

Σπουδάζω Γεωλογία παρεπιπτόντως.Με τόσα που μου λες,πιο πολύ για ερευνητής κάνεις πάνω από ολα.Ποτέ δεν είναι αργά πάντως να μάθεις το αντικείμενο που σου αρέσει.Απλά όσο μεγαλώνεις θα έχεις περισσότερη εμπειρία.

Τρελαίνεσαι και εσύ για τα ‘διαστημικά‘ και τα ‘αρχαία‘[εννοώ γενικότερα τους αρχαίους και τον φοβερο τρόπο σκέψης τους],ε;
Skyranger
Skyranger
Super Ranger
Super Ranger

Δευ Μαρ 21, 2011 11:53 pm
Ναι cheers cheers !!!!! Κ αυτο που σπουδαζεις εσυ μου φαινεται πολυ ενδιαφερον !!!!!

Μου αρεσει πολυ κ η Φιλοσοφία, αλλά σαν επαγγελμα υπαρχει μονο το Φιλολόγος δυστυχως, κ αυτο δεν μου αρεσει. Βεβαια, αν δεν υπηρχε το Ασεπ, δεν θα υπηρχε προβλημα, αλλά δεν εχω καθολου κουραγιο,αντοχη κ ορεξη να ξαναγυρισω στο διαβασμα κ στις εξετασεις, τοσα χρονια του δωσα κ καταλαβε, καιρος για ενα διαλειμα. Περσι κ φετος. Μετα το Καλοκαιρι ειδομεν, ποιος ξερει τι επιφυλασει το μελλον, ισως ξαναμπορεσω. Τεραστια αγωνια.... αλλά οκ. Οπως λες κ συ, το μελλον θα δειξει, η ζωη ειναι ολο εκπληξεις... Rolling Eyes Ας ειμαστε καλα, κ βλεπουμε.

Α! Σημερα ειναι η τυχερη μου μερα οσον αφορα το Tatsunoko vs Capcom ! Θα σου πω στο αντιστοιχο θεμα!
XameR_GT
XameR_GT
Boηθός Διαχειριστή
Boηθός Διαχειριστή
Αριθμός μηνυμάτων : 11220
Ημερομηνία εγγραφής : 10/08/2010
Τόπος : Aθηνα.
https://www.youtube.com/user/xoulisgt?feature=mhee

Τρι Μαρ 22, 2011 12:31 am
^^Μενελαε δουλευεις καπου;
Skyranger
Skyranger
Super Ranger
Super Ranger

Τρι Μαρ 22, 2011 1:05 am
Γιατι ? lol!

Μη ξυνεις πληγες !!!!!!!!!!!!!!!! Evil or Very Mad Embarassed lol!

Μια απ τα ιδια, οπως ολοι !!!!! (ή τουλαχιστον οι περισσοτεροι!)
Δυστυχως, μονο στον υπνο μου κ τα ονειρα μου...... !!!!!! Razz

affraid Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Sad Sad Sad Sad

Σοβαρα, εψαξα για δουλεια, κανας πωλητής κτλ, αλλά δυσκολο, τιποτα, δεν βρισκεται ευκολα. Ειμαι κ Σαλονικη βλεπεις κ γινεται χαμος..... Το μονο καλο ειναι οτι δεν πληρωνω ενοικιο, κ ετσι δεν εχω εξοδα. Αφου τελειωσα την σχολη, πηγα στο Μεταπτυχιακο της Σχολης μου, αλλά τελικα δεν τραβαει, παρολες τις προσπαθειες μου, δεν μου αρεσει, παρολο που ημουν αριστος φοιτητης κ μου αρεζε κ η σχολη μου, το αφησα φετος κ ετσι ή ψαχνω άλλο μεταπτυχιακο, ή στρατό, μιας κ Ασεπ κ να θελω, δεν μπορω να δωσω αν δεν τελειωσω απο στρατό.... Ασε, το μελλον διαγραφεται δυσοίωνο... ποιος ξερει...... Υπαρχει μια περιπτωση να θελησω να συνεχισω στο μεταπτυχιακο αν ξεκουραστω, αλλά μαλλον οχι, ψαχνομαι αυτο το καιρο...... οπως ολοι. Ετσι κ αλλιως υπαρχει ανεργια στους καθηγητες, οπότε θα δω τι θα κανω.... Μακαρι να υπηρχαν δουλειες κ χωρις διαβασμα κιολας...... Αυτη ειναι η ειρωνια, ημουν πρωτος μαθητης κ φοιτητης, αλλά τωρα πια δεν μπορω να συγκεντρωθω ουτε λιγο.......(Παντα δυσκολευομουν οπως ολοι, αλλά κατι γινοταν... Αργα ή γρηγορα, για να πω την αληθεια, πολυ πολυ αργα, τελευταια στιγμη, αλλά ευτυχως εγκαιρως, Razz , συγκεντρωνομουν. Μάλλον ειχα κ ταλεντο, κληση, πολυ καλή μνημη κ αντοχές. Τωρα τιποτα, κ προσπαθησα κ πολυ... Τιποτα απολυτως. Απολυτη εμπλοκη, μπηκε ιος στο συστημα! Θελει format κ ανασυγκροτηση δισκων !!!!!! ) Ετσι κ αλλιως πρεπει να κανουμε κατι που αγαπαμε, κ εγω δεν αγαπω τη δουλεια του καθηγητη... Φυσικα αν δεν βρεθει τιποτα αλλο, θα αναγκαστω να δουλεψω σαν καθηγητης, τι να κανω?! Ας ξεκουραστω πρωτα, κ αν ηρεμισω απ τις σπουδες κ κυριως απο ολα τα υπόλοιπα προβληματα της ζωης, (μιας κ το τελευταιο χρονο εχασα τη γιαγια μου απο καρκινο κ ημουν παρα πολυ δεμενος, εκεινη με ειχε μεγαλωσει μεχρι 3 χρονων γιατι οι γονεις μου ηταν εκτος Θεσ/νικης , αλλά γενικως , οχι μονο αυτο, περσι αντιμετωπισα πολλα προβληματα...... ) ισως τοτε να μπορεσω να σπουδασω κατι άλλο ή Ασεπ. Ας εχουμε υγεια, αλλιως ετσι κ αλλιως τιποτα δεν μπορει να γινει. Η ζωη πολλες φορες σε χτυπα αλύπητα, αλλά πρεπει να μη το βαλεις κατω κ να συνεχισεις αφου μαζεψεις κ κολησεις τα κομμάτια σου.....
XameR_GT
XameR_GT
Boηθός Διαχειριστή
Boηθός Διαχειριστή

Τρι Μαρ 22, 2011 1:30 am
Eιναι πολυ περιεργο αυτο που λες.Να σπουδασες φιλοσοφικη αλλα να μην θες να γινεις καθηγητης.Λογικα θα ξερεις αυτο που θελω να σε ρωτησω.Θελω να μου στειλεις με πμ καποιες προτασεις που να τις εχεις απο ενεργητικη σε παθητικη φωνη.Ειμαι τεχνολογικη και δεν ειμαι και πολυ καλος απο γραμματικη.
Skyranger
Skyranger
Super Ranger
Super Ranger

Τρι Μαρ 22, 2011 1:48 am
Νομιζεις εγω θα ξερω ??? lol! Αν ειναι Νεα Ελληνικα, τοτε ναι, αλλά στη σχολη δεν καναμε αρχαια, (Φιλοσοφια κ οχι Φιλολογια) ετσι οτι ξερω το ξερω απ το Λυκειο, δηλαδη δεν θυμαμαι τιποτα!!! Καναμε ελαχιστα αρχαια στη σχολη, καινουρια, μονο κ μονο για να εχουμε νομικα το δικαιωμα να δωσουμε Ασεπ. Αλλά πολυ απλα πραγματα, Παθητικη φωνη κ τετοια ουτε για αστειο. Αλλά κ απ οτι καναμε δεν θυμαμαι τιποτα.... Αυτο ειναι βασικα το προβλημα που δεν θελω να γινω καθηγητης. Οκ, δεν ειναι κ απ τα αγαπημενα μου, αλλά τρωγεται μαλλον. Αλλά το να μαθω ολα αυτα τα αρχαια κ τις ιστοριες που απετουνται για το Ασεπ δεν μπορω, εχω αλλεργια σε αυτα. Αυτο μας λεγαν κ οι καθηγητες στη σχολη, τι κριμα να μην γινεστε καθηγητες φιλοσοφιας, (διοτι υπαρχει μονο 1 ενα μαθημα στη β' λυκειου) αλλά να πρεπει φιλολογοι... Το μπαχαλο του Ελληνικου κρατους. Μπορω στο σχολειο μαλλον να μη διδασκω αρχαια, να κανω λογοτεχνια κ νεα, αλλά στο Ασεπ ολα απετουνται, κ εγω δεν μπορω πια αρχαια, αν κ καποτε ημουν καλος, παντα ειχα αλλεργια, τωρα περισσοτερο απο ποτε. Τα νοηματα των αρχαιων λατρευω, οχι τη γλωσσα τους. Τωρα πια ξεχασα κ οτι ηξερα απ τη γλωσσα. Ετσι λυπαμαι, δεν μπορω να σε βοηθησω, εκτος αν ειναι Νεα Ελληνικα. Crying or Very sad Crying or Very sad
XameR_GT
XameR_GT
Boηθός Διαχειριστή
Boηθός Διαχειριστή

Τρι Μαρ 22, 2011 2:01 am
Nεα ελληνικα ειναι.Μου κανει εντυπωση αυτο που λες οτι δεν θυμασαι τπτ.Ισως θα επρεπε αμεσως οταν τελειωσες τη σχολη να δουλεψεις σε φροντιστηρια γιατι το πολυ "ξυσιμο"(με την καλη εννοια) σε εκανε μου φαινεται να ξεχασεις πραγματα σημαντικα νομιζω .Γιατι λογικα αν δεν θυμασαι χριστο και θες να δουλεψεις στο αντικειμενο σου θα ειναι δυσκολο.
Εγω τελειωσα το λυκειο το 2007 περασα σε τει που δεν μου αρεσε ,τελικα δεν πηγα και πηγα σε ενα κωλο-ιεκ της πολης μου για 2 χρονια και τωρα ξαναδινω πανελλαδικες.Σε καταλαβαινω μιας και τα μαθηματικα που κανω(στο φροντιστηριο που παω) παροτι τα ειχα μαθει στο λυκειο μου φαινονται πλεον ορισμενα παλουκια παροτι ορισμενες φορες μου αρεσει σαν μαθημα.Για αυτο φταει το γεγονος(που μπορει να παθεις και εσυ)οτι το πολυ το "ξυσιμο",η αδρανεια σε κανουν να ξεχνας λες και σου αφαιρειται η γνωση ρε παιδι μου.
Skyranger
Skyranger
Super Ranger
Super Ranger

Τρι Μαρ 22, 2011 2:15 am
Καλη επιτυχια λοιπον στις Πανελληνιες !!!!!! Σε καταλαβαινω. Μπα, δεν ειναι το ξυσιμο, μολις τελειωσα το Λυκειο αμεσως ξεχασα τα αρχαια! Οπως ξερεις δεν διδασκονται κ σωστα, οπως κ τα Μαθηματικα, τα αρχαια ακομα χειροτερα!!!! Κ τα λιγα που μπορεσαμε να μαθουμε, τα ξεχασαμε αμεσως μετα τις Πανελληνιες! Μπηκαν προφανως στο μυαλο οπως να ναι , παπαγαλια μονο για να δωσουμε εξετασεις, κ μετα κενο. Κ στο Πανεπιστημιο καναμε μονο Λεξιλογιο, κ απο γραμματικη μονο το Λύω lol! Δηλαδη τιποτα! Πρεπει για πρωτη φορα στη ζωη μου να τα μαθω ολα μονος, καλυτερα να βγαλω αλλη σχολη απ την αρχη... θα δουμε. Τελωσπαντων, δεν μπορω να θυμαμαι άλλο τα αρχαια, εποδυνες αναμνησεις....
XameR_GT
XameR_GT
Boηθός Διαχειριστή
Boηθός Διαχειριστή

Τρι Μαρ 22, 2011 2:23 am
Παντως θα ησουν cool καθηγητης,θα συζηταγες και για power rangers στα διαλειματα απλα δεν θα υπηρχες lol!
Skyranger
Skyranger
Super Ranger
Super Ranger

Τρι Μαρ 22, 2011 2:56 am
lol! lol! lol! Ναι, οπως ειχα πει σε ενα άλλο ποστ μου, ειχα εναν καθηγητη Αγγλικων στο φροντιστηριο μικρος οταν προβαλονταν οι πρωτοι Πάουερ Ρέιντζερς, κ ηταν σχετικα νεος, γυρω στα 30, κ παρα πολυ μοντερνος !!!! Κ ειχε μοναδικη πωρωση με τους Ρέιντζερς κ συζηταγε μαζι μας !!! Ειχε κατα τυχη κ αλογοουρά, κοτσιδα κ μας θυμιζε τον Τομμυ , αν κ δεν εμοιαζε στη φατσα... Τοσο πωρωμενα ημασταν κ εμεις, που λεγαμε μεσα μας οτι μας κανει μαθημα ο Τομμυ, κ αυτος ολο ρωτουσε γιατι γελατε βρε παιδια ? Τελικα του ειπαμε κ επεσε τρελο γελιο !!!! Αυτος με εκανε να λατρεψω τα Αγγλικα, αν δεν υπηρχε δεν ξερω αν θα τα ειχα αγαπησει τοσο πολυ, μπορει.

Ξεφυγαμε τελειως απ το θεμα, αλλά αξιζε το κοπο, ειχε πολυ πλακα η βουτια στις αναμνησεις ! (εκτος απ τα μαθηματα... lol! ) Μονο μη μας κυνηγησει ο Jim (Green) για την τεραστια παρενθεση μας !!! Razz Δεν πειραζει, δεν γινεται κ καθε μερα, εξαλλου ολη αυτη η κουβεντα ξεκινησε χαρη στα video games. Να σαι καλα, μου εφτιαξες το κεφι με αυτο που ειπες για μενα περι καθηγητη !!!! Razz Smile Smile Smile Δεν ακουγεται καθολου ασχημα, μονο να μην υπηρχε το ρημαδι το Ασεπ, που ακομα κ αν ξεσκιστει κανεις στο διαβασμα, μπορει να μη περασει, παιρνουν παρα μα παρα πολυ λιγους, ειναι γνωστο, καθηγητης= ανεργια, τωρα ειδικα που θα συγχωνευσουν κ θα μειωσουν τα σχολεια, ακομα χειροτερα.

Τοτε θα πει κανεις γιατι πηγες φιλοσοφια, γιατι ηταν το μονο που μου αρεζε απο Θεωρητικη. (Μου αρεζαν κ η δημοσιογραφια κ η Ακαδημια για δασκαλος, αλλά ανεβηκαν οι βασεις κ δεν τα πιανα, παρολο που παλια ημουν πρωτος μαθητης, στη γ' Λυκειου δεν μπορουσα να διαβασω οσο επρεπε... Αλλοι δεν τα πανε καλα στην αρχη κ τα δινουν ολα στη γ' , εγω το αναποδο, κλαταρα πριν την ωρα μου. Ημουν κ ερωτευμενος αλλά χωρις ανταποκριση , ας τα να πανε... που να μπορεσω να συγκεντρωθω κ με τοσο αγχος... Πάλι τελεια τα πηγα, απλως δεν εβγαλα 19 που απετούσαν αυτες οι σχολές...) Ολα τα άλλα που μου αρεζαν ηταν απο Θετικη κ Τεχνολογικη, αλλά δεν τα πηγαινα καλα στα Μαθηματικα στο Λυκειο, σε αντιθεση με το γραπτο λογο κ τα κειμενα, ετσι επρεπε να παω Θεωρητικη. Μου αρεζε πολυ η Φυσικη κ η Βιολογια, αλλά καθολου τα Μαθηματικα, οχι μονο επειδη δεν ημουν καλός, κ ετσι επρεπε να παω Θεωρητικη που ειχα ταλεντο κ μου αρεζαν ολα, εκτος απ τα αρχαια, που δεν νομιζω να υπαρχει ανθρωπος που να τα αρεσει.... Τη Γραμματικη κ το Συντακτικο... Αν κ τα προτιμουσα απ τα Μαθηματικα, μπορουσα κ να τα μαθω τοτε.

Anyway, τα παρα ειπα, ξυσαμε παλιες πληγες, γι αυτο !!!! Very Happy Ευχομαι καλη επιτυχια στις Πανελληνιες που θα δωσεις φετος, αργα ή γρηγορα ολοι βρισκουμε το δρομο μας, τωρα ηρθε η σειρα σου !!!! Μην ανησυχεις, Υπομονη κ πιστη,κ δυναμη , κ όλα θα πανε καλά !!!!! Πανω απ ολα οχι αγχος.
XameR_GT
XameR_GT
Boηθός Διαχειριστή
Boηθός Διαχειριστή

Τρι Μαρ 22, 2011 11:22 am
thanx για το κουραγιο Δασκαλε Very Happy
Green Rider
Green Rider
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Αριθμός μηνυμάτων : 30133
Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2010
Τόπος : Mirror World
http://maagr.forumgreek.com/

Τρι Μαρ 22, 2011 6:15 pm
Mπορεί να ξεφύγατε αλλά δεν πειράζει κάντε ένα θέμα να το αναλύσουμε το θέμα των σπουδων που έχει τελείωσει ο καθένας και πως βλέπει το μέλλον( το ποιο?)
(γ@%$) την ανεργία μου μέσα Evil or Very Mad
Επιστροφή στην κορυφή
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης