Power Rangers in Greece
Καλως ήρθες Ranger!

Το καλύτερο φόρουμ για Power Rangers στην Ελλάδα σε καλοσορίζει στην παρέα του!

Αν θέλεις και συ να γίνεις μέλος την παρέας μας κάνε εγγραφή (register).

Σε περιμένουμε!

^_^

Εγγραφείτε στο φόρουμ, είναι εύκολο και γρήγορο

Power Rangers in Greece
Καλως ήρθες Ranger!

Το καλύτερο φόρουμ για Power Rangers στην Ελλάδα σε καλοσορίζει στην παρέα του!

Αν θέλεις και συ να γίνεις μέλος την παρέας μας κάνε εγγραφή (register).

Σε περιμένουμε!

^_^
Power Rangers in Greece
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Πήγαινε κάτω
Red Forever
Red Forever
Boηθός Διαχειριστή
Boηθός Διαχειριστή
Αριθμός μηνυμάτων : 5102
Ημερομηνία εγγραφής : 14/06/2010
Τόπος : Αθήνα
http://gaminghavenblog.wordpress.com/

Tatsunoko vs. Capcom: Ultimate All-Stars Review Empty Tatsunoko vs. Capcom: Ultimate All-Stars Review

Σαβ Μαρ 19, 2011 1:01 am
Tatsunoko Vs Capcom : Ultimate All-Stars

Κονσόλα : Nintendo Wii

Εκδότης : Capcom

Κατασκευαστής : Eighting

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Υπόθεση : - / 10

Θα το πώ από τώρα : η ομάδα που έφτιαξε το παιχνίδι αποτελείτε από την Eighting,γνωστή για τα Bleach Heat The Soul,Kamen Rider Climax Heroes και Fate / Unlimited Codes,τον παραγωγό της Capcom,Ryota Niitsuma και τον διευθυντή παιχνιδιών της Capcom,Hidetoshi Ishizawa.Δηλαδή αυτοί οι δύο αποφασίζουν τι θα γίνει πάνω κάτω αλλά δεν σημαίνει οτι και η Eighting δεν μπορεί να πεί καμία ιδέα.Πιστεύω οτι μάλλον η Eighting έκανε την περισσότερη δουλεία στο παιχνίδι μιας και η προηγούμενη έκδοση ήταν μια φρίκη και μισή όπως και άλλα παιχνίδια που έχουν λάβει μέρος αυτοί οι δυό...όπως το Street Fighter 4.

Ως γνωστόν ότι τα περισσότερα 2D ή 2.5D παιχνίδια ξύλου επιβλέπει ή φτίαχνει η Capcom,δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο σε story mode πόσο μάλλον πληροφορίες για τον κάθε παίχτη και χαρακτήρα,παρά μόνο ένα μικρό κινηματογραφικό τέλος όταν ο παίχτης τελειώσει το arcade με έναν χαρακτήρα,άσχετα αν 95% των παιχνιδιών ξύλου βάζουν και ιστορία πια...και οι παλιοί δημοιούργοί παιχνιδιών της Capcom που έβαζαν ιστορία και έφτιαχναν καλά παιχνίδια έχουν απολυθεί όλοι και έχουν μείνει οι ηλήθιοί....για να μην αδικήσω το παιχνίδι για τις μ*****ιες της Capcom δεν θα μετρήσω την αποχή της ιστορίας.

Gameplay : 8 / 10

Ο τρόπος παιχνιδιού είναι αρκετά καλός και στέρεος πέρα από απίστευτα διασκεδαστικός.Δεν θα κάτσω να πώ τις διαφορές από την προηγούμενη έκδοση και απλά θα πώ τι γίνεται και πως παίζεται.

Ιδού και μια λίστα με τους χαρακτήρες :

Tatsunoko :

Tekkaman Blade[Uchu no Kishi Tekkaman Blade / Tekkaman Blade /Teknoman Blade]
Casshern / Casshan[Neo Human Casshern / Casshan]
Karas[KARAS]
Ken Washio / Ken The Eagle[Kagaku Ninja Tai Gatchaman / Science Ninja Team Gatchaman]
Jun / June The Swan[Kagaku Ninja Tai Gatchaman / Science Ninja Team Gatchaman]
Joe[ή Jo] Asakura / Joe The Condor[Kagaku Ninja Tai Gatchaman / Science Ninja Team Gatchaman]
Yatterman 1[Yatterman]
Yatterman 2[Yatterman]
Doronjo[Yatterman]
Polimar[Hurricane Polimar]
Ippatsuman[Gyakuten!Ippastuman]
Gold Lightan[Ougon Senshi Golden Lightan / Golden Warrior Gold Lightan]
Hakushon Daimao[The Genie Family]
Tekkaman[Uchu no Kishi Tekkaman / Space Knight Tekkaman]

Capcom :

Ryu[Street Fighter]
Chun Li[Street Fighter]
Alex[Street Fighter]
Batsu[Rival Schools]
Megaman Vollnut[Megaman Legends / Rockman DASH]
Zero[Megaman X / Rockman X]
Morrigan Aensland[Darkstalkers / Vampire Hunter]
Viewtifull Joe[Viewtifull Joe]
Roll[Megaman / Rockman]
Frank West[Dead Rising]
Saki Omokane[Quiz Nanairo Dreams]
Kaijin no Soki[Onimusha Dawn of Dreams]
PTX-40A[Lost Planet : Extreme Condition]

Γενικώς θα πω οτι οι χαρακτήρες είναι όλοι τους αρκετά διαφορετικοί μεταξύ τους και το παιχνίδια έχει αρκετά καλή ισορροπία.Υπάρχουν δυστυχώς infinites και οι δύο καινουργιοι μηχανισμοί το Mega Crush και το Baroque Cancel είναι φοβερές ιδέες αλλά λόγω της ισορροπίας μεταξύ χαρακτήρων μπορεί μια μάχη να γίνει άδικη[δείτε character tiers].Παρ’ολ’αυτά ο τρόπος παιχνιδιού είναι αρκετά διασκεδαστικός και μεστός.

To παιχνίδια είναι αρκετά απλό αλλά και βαθύ με αρκετές στρατηγικές για να εκμεταλλευτεί ο παίχτης,όπως τα περισσότερα παιχνίδια ξύλου της Eighting και της πρώην Capcom.Το παιχνίδι παίζετε με τέσσερα πλήκτρα που αντιστοιχούν σε :

Επίθεση ελαχίστης ισχύος[Light Attack],επίθεση μέσης ισχύος[Medium Attack],επίθεση μεγίστης ισχύος[Heavy Attack] και την βοήθεια του άλλου χαρακτήρα[Partner Tag].Πέραν των κινήσεων που έχει ο κάθε παίχτης και είναι μοναδικές στον καθενά από απλές κινήσεις combo μέχρι και special και Ultimate Specials, υπάρχουν και κινήσεις που έχουν όλοι οι παίχτες όπως η αλλαγή[Tag] τα Variable Air Raid,Variable Air Counter,Air Tag,Mega Crush,Baroque Cancel και άλλα πολλά που θα ανακαλύψετε.

Ήχος : 9 / 10

Πολύ καλός.Όλα ακούγονται καθαρά και ευχάριστα,μουσική και φωνές.Δεν υπάρχει πρόβλημα.

Γραφικά : 9 / 10

Τα γραφικά είναι αρκετά καλά και είναι μια ευχάριστη μίξη cell shaded graphics με το κλασσικό artwork που συναντά κανείς σε άνιμε.Ακόμα και οι εικόνες τέλους είναι φοβερά σχεδιασμένες και χρωματισμένες.Μια πολύ καλή προσπάθεια και ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του wii στο θέμα γραφικών.

Τελική βαθμολογία : 26 / 30 ~ 8.6 / 10

Τελευταία λόγια :

+Απίστευτο και ποθητό crossover
+Από τα φοβερότερα συστήματα ξύλου που έχει φτιάξει η Eighting
+Φοβερά ταχύτατο παιχνίδι και πολύ στυλάτο
+Καλοδιαλεγμένοι χαρακτήρες
+Άριστα γραφικά
+Επιλογή διαφορετικών χειρισμών για το ευρύ κοινό
-Δεν υπάρχει ιστορία ούτε για δείγμα
-Δεν υπάρχει κανονικό Versus
-Δεν γίνεται να υπάρξει μάχη 1 vs 1
-Το online πότε καλό,πότε όχι

Ένα αρκετά καλό και ευχάριστο παιχνίδι 2.5D ξύλου που οι φάν της Tatsunoko πρέπει να πάρουν αν έχουν WII γιατί αμφιβάλλω αν θα ξαναδούμε τους παιδικούς μας ήρωες σύντομα.Αλλά και όσοι δεν γνωρίζουν τους ήρωες της Tatsunoko ή ακόμα και της Capcom,προτείνω αυτό το παιχνίδι αρκεί να έχετε Wii.Μια άριστη προσπάθεια από την Eighting και τους πολλούς φαν της Tatsunoko ή ακόμα και κάποιων μόνο ηρώων της για την υποστήριξη και την πολιορκία που έκαναν στην Capcom για να φέρει αυτό το παιχνίδι στην δύση,που τελικά έγινε και καλύτερο από το αρχικό!Συγχαρητίρια φαν από την δύση και Eighting!

Μια συμβουλή μόνο : θα παίξετε καλύτερα και θα ευχαριστηθητε πιο πολύ το παιχνίδι αν παίξετε με χειριστήριο του GameCube,‘κλασσικό χειριστήριο‘ ή arcade joystic σαν και αυτό :

Και ιδού και ένα βιντεάκι για να δείτε εν δράσει τι συμβαίνει :

.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Red Forever στις Τρι Δεκ 03, 2013 6:05 pm, 3 φορές συνολικά
Skyranger
Skyranger
Super Ranger
Super Ranger
Αριθμός μηνυμάτων : 610
Ημερομηνία εγγραφής : 13/02/2011
Τόπος : Θεσσαλονίκη

Tatsunoko vs. Capcom: Ultimate All-Stars Review Empty Απ: Tatsunoko vs. Capcom: Ultimate All-Stars Review

Σαβ Μαρ 19, 2011 3:56 am
Θα το παρω μολις μπορεσω! Εχεις κ συ Wii Σολωνα ή κανα emulator (αν κ νομιζω δεν ειναι καλοι ακομα) ? Αν οχι, που τα παιζεις, σε φιλους?

Δυστυχως λιγους χαρακτηρες ξερω απο το συγκεκριμενο παιχνιδι, αλλά το χω βαλει απο καιρο στο ματι ! Φτανει που εχει τον Τεκκαμαν Μπλέυντ !!!!! Να κ ενας πολυ πολυ καλος τιτλος για το Wii, κ μαλιστα αποκλειστικος !!! Very Happy Razz Ελπιζω μονο να το βρω στα καταστηματα κ να μην καταφυγω στο Εbay παλι.... (γιατι τωρα πια θεωρειται παλιο κ δεν το εχουν, τι κακο στην Ελλάδα να μη βρισκεις αυτο που θες κ να αναγκαζεσαι να αγοραζεις κατι μολις κυκλοφορει, να ζεις με αυτο το αγχος, γιατι μετα θα εξαντληθει κ δεν θα το βρισκουν να στο φερουν.... Το συγκεκριμενο μονο σε ενα καταστημα το δα πριν ενα μηνα, τωρα αγνοειται.....)

Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Δυστυχως εχω το Red Wii, κ δεν παιζει με τιποτα η κεφαλη του αντιγραφα σε δισκακια, μονο σε usb loader, κ θελει οχι τσιπακι αλλά χακαρισμα. Ειχα κανει κ σχετικο θεμα ζητωντας βοηθεια. Κανεις δεν ξερει... Βρηκα τροπους χακινγκ σε φορουμ ξενα, αλλά μπερδεμενοι κ δεν λενε ολα τα φορουμ εντελως τα ιδια. Δεν το επιχειρω για να μην brickάρει το μηχανημα κ καταρευσει οπως λενε... Αν γνωριζει τιποτα ο οποιοσδηποτε ας με βοηθησει, δεν γινεται 30-50 ευρω για το καθε παιχνιδι.................... Εψαχνα τοσο καιρο το παλιο Wii που τσιπαρεται κ παιζει κανονικα, αλλά τιποτα, κ ετσι αναγκαστηκα να παρω τα τωρινα της αγορας, κ το κοκκινο το πιο ομορφο απ ολα, αλλά το χειροτερο σε ευκολια χακαρισματος.... Please, help, somebody !!!!!!!!!!! Αλλιως θα κανω χρονια να παρω νεο game για το Wii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Crying or Very sad pale pale pale
Green Rider
Green Rider
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Αριθμός μηνυμάτων : 30133
Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2010
Τόπος : Mirror World
http://maagr.forumgreek.com/

Tatsunoko vs. Capcom: Ultimate All-Stars Review Empty Απ: Tatsunoko vs. Capcom: Ultimate All-Stars Review

Σαβ Μαρ 19, 2011 7:31 pm
Ποπο τα σπάει το παιχνίδι cheers
Red Forever
Red Forever
Boηθός Διαχειριστή
Boηθός Διαχειριστή

Σαβ Μαρ 19, 2011 10:25 pm
Κυριολεκτίκα Τζιμ.Χαίρομαι που οι αξιολογήσεις μου τουλάχιστον σας κάνουν να θέλετε να ρίξτε μια ματιά στα παιχνίδια που διαλέγω.Τώρα που το σκέφτομαι βρίσκω και πολλά άνιμε παρόμοια των σεντάι[άσχετο αν έχουν power suits χωρίς κράνη όμως] να μεταφράσουμε όπως το Polymar,Ippatsuman και Yatterman.

Μενέλαε,εγώ δεν έχω WII αλλά έχει ο αδερφός μου και εκεί παίζω το παιχνίδι.Με το που είδα οτι είχε τον Tekkaman Blade τα παράτησα όλα και το πήρα.Τόσο πολλύ μου αρέσει ο άτιμος! cheers

Δυστυχώς χακαρίσματα και τέτοια χωρίς να κρασαρεί το οποιδήποτε wii δεν υπάρχουν.Υπάρχουν τα homebrew mods αλλά ισχύουν μόνο αν έχεις ήδη τα παιχνίδια.

Οι εποχές που ήταν εύκολο να τσιπάρεις το PS και το PS2 έχουν περάσει τώρα με το Wii και το PS3.Αν θελήσει ο κόσμος θα ξανάρθουν,αλλά για να μην κουνίεται τίποτα...

Συμβουλή μου για τα παιχνίδια είναι να κάνεις τα απειροελ’αχιστα έξοδα,ιδίως αν ζεις μόνος όπως εγώ.‘Πονάει‘ λίγο αλλά αξίζει όταν βλέπεις στο τέλος του μήνα τουλάχιστον ένα 50 ‘σωσμένο‘.
lelouch
lelouch
Power Ranger
Power Ranger
Αριθμός μηνυμάτων : 493
Ημερομηνία εγγραφής : 12/07/2010
Τόπος : athens

Σαβ Μαρ 19, 2011 11:08 pm
elikrina exoun arxisei na kanous tous pio periergous sindiasmous sta figting,Na do ton yatter man na paleyei me tn jun lee(dn simenei pos dn m aresei)
gantonis
Legendary Ranger
Legendary Ranger
Αριθμός μηνυμάτων : 4861
Ημερομηνία εγγραφής : 22/02/2010

Σαβ Μαρ 19, 2011 11:17 pm
Είδα καλά; Και Gatchaman; Shocked Τι κρίμα που δεν έχω καμιά κονσόλα για να το παίξω... Sad
Skyranger
Skyranger
Super Ranger
Super Ranger

Κυρ Μαρ 20, 2011 2:47 am
[quote="Red Forever"]Μενέλαε,εγώ δεν έχω WII αλλά έχει ο αδερφός μου και εκεί παίζω το παιχνίδι.Με το που είδα οτι είχε τον Tekkaman Blade τα παράτησα όλα και το πήρα.Τόσο πολλύ μου αρέσει ο άτιμος! cheers

quote]

cheerscheerscheers K εμένα !!! Tekkamanόπλεικτοι, ενωθείτε !!!! Θα χεις παιξει φανταζομαι κ το game του για το Snes. Εχω Snes, αλλά φυσικα το βρηκα μονο σε emulator αυτο. Απλο παιχνιδι, αλλά μονο που παιζει αυτος, φτανει κ περισσεύει !!!! Smile
Red Forever
Red Forever
Boηθός Διαχειριστή
Boηθός Διαχειριστή

Κυρ Μαρ 20, 2011 3:05 am
Και του SNES και την έκδοση του Gameboy που είναι τελείως σαν shooter...αν είναι αυτό που νομίζω...μπα αυτό θα είναι.

Την έκδοση του Snes που είναι και fighter την έχω και εγώ σε emulator.Πάντως έχεις και άλλους μαχητές και μπορείς να ξεκλειδώσεις και τα Blaster Forms.

Καληνύχτα όμως για την ώρα φίλοι μου.

TEK!SEEEEEEETTEEEEEEEEERRRRRRRR!!!!!!!!!!!!
Skyranger
Skyranger
Super Ranger
Super Ranger

Κυρ Μαρ 20, 2011 3:11 am
Οπα ! Δεν το ξερα για τους κρυφους χαρακτηρες κ για το οτι στο Game boy ειναι shooter... !!!! Πολυ ενδιαφερον!

Καληνύχτα !!!!

TEK!SEEEEEEETTEEEEEEEEERRRRRRRR!!!!!!!!!!!! Smile
Skyranger
Skyranger
Super Ranger
Super Ranger

Τρι Μαρ 22, 2011 12:32 am
Σήμερα ειναι η τυχερη μου μερα! Μολις πριν απο λιγο, το απογευμα, περασα μια βολτα απ το Public, κ τι να δω, βρηκα το Tatsunoko vs Capcom ! cheers Επιτελους !!!! Μεταχειρισμενο,αλλά σε αριστη κατασταση, κ αν κ παλια ημουν κατα, τωρα ετσι που πηγαν οι τιμες, κ με την κριση, μια χαρα!!!!!! Απ τα 50, μονο 12 Ευρω !!!! Κ ετσι κ αλλιως δεν το βρηκα πουθενα, ουτε καν ολοκαινουριο. Ποιος τρελος το βαρεθηκε κ το εδωσε?! Να ναι καλα το Public κ τα μεταχειρισμενα του! Τωρα ψαχνω το Star Wars Lego the complete saga, δυστυχως δεν υπαρχει πουθενα, θα αναγκαστω απ το εξωτερικο, κανα Ebay....

Σόλωνα χρειαζεται απαραιτητα το classic controller για να το ευχαριστηθω? Το δοκιμασες με το κανονικο του Wii? Θα παρω κ classic, αλλά αμα ειναι να περιμενω κ να μη το παιξω αμεσως με το κανονικο, για να μην απογοητευτω... Βεβαια δεν κρατιεμαι! lol! Τωρα περασε η ωρα, μαλλον θα το δοκιμασω αυριο. Το κακο ειναι οτι αμα ειναι θα χρειαστει κ 2ο classic controller, για το διπλο. Ηδη εχω 3 χειρηστηρια Wii κ 2 nunchuk, πολυ απαιτητικο το ατιμο. Κ ξοδευτηκαν τα λεφτα για κατι φιγουρες Rangers που πηρα απ το Ebay τωρα τελευταια, ας τα να πανε!
Αν εξοικονομουμε μονο για video games, μια χαρα, αλλά περσι ειχα παρει εκεινα τα ''αγαλματιδια'' - φιγουρες που σου χα πει, Super Robots κ Τέκκαμαν, παει, μας εχουν φαει οι αγαπημενες μας σειρες !!!!!

Τεκκαμαν Blade σου ρχομαι !!!!!! Το κακο ειναι οτι δεν ξερω κανεναν άλλον, περα απ τον Casshan (αν κ δεν βρηκα τη παλια σειρα του, μονο τα καινουρια, αλλά θελω να ξεκινησω πρωτα απ τα παλια, μου αρεσαν πιο πολυ) K τον παλιο Τέκκαμαν. Gatcaman δεν ετυχε να δω ποτέ, οπως κ τις άλλες σειρες, αλλά δεν αγνοω την υπαρξη κ τη μορφη τους. Μόνο το ονομα κ τα επεισοδια τους! Αλλά οσον αφορα την Capcom, ξερω μονο τους χαρακτηρες των Street Fighter... Nevermind, θα τα μάθω !!!!! Φαινεται εξαισιο game απ τις εικονες κ τα βιντεακια, μ'αρεσουν κ τα Fighting, οπότε μια χαρα!!!! Αν κ τα Fighting εχουν μικρη διαρκεια ζωης για one player, κ κατανταν κ βαρετα σύντομα, αλλά που θα παει, θα βρω καποια στιγμη κ κανεναν που να θελει να το παιξουμε παρεα !!!!!

TekkkKKK SETTTTTTEEEEEEERRRRR !!!!!!!!!!!!!! Razz
Red Forever
Red Forever
Boηθός Διαχειριστή
Boηθός Διαχειριστή

Τρι Μαρ 22, 2011 1:04 am
Καλό θα είναι κάποιο κλασσικό χειριστήριο για την όλη εμπειρία.Οι γνώστες τωνπαιχνιδιών ξυλού και ιδίως οι έμπειροι και οι master θα το καταλάβουν αμέσως.Το χειριστήριο του wii προσφέρει εναν απλοποιημένο τρόπο παιχνιδιού και με τα combo αλλά έχεις σχετικά περιορισμένο έλεγχο αυτού που σου προσφέρει το παιχνίδι.

Προσωπικά χρησιμοποιώ του GameCube.

Όσο και αν μας φάγαν Μενέλαε,η υποστήριξη τους και η ευχαρίστηση μας έρχεται πρώτη,αφου τις αγαπάμε τις άτιμες.Α ρε Τάκαγια,αλητία.

Μην ανυσυχείς για το Gatchamanσε λίγο[δες σε μια...δυο βδομάδες] θα τελειώσω την μετάφραση και αν όλα πάνε καλά θα δεις OVA Gatchaman με ελληνικούς υπότιτλους...και όλοι του φόρουμ.

Σου προτείνω για αρχικούς να δοκιμάσεις :

Tekkaman Blade
Ryu
Zero
Ken The Eagle / Ken Washio
Polymar
Batsu
Tekkaman
Casshan / Casshern
Skyranger
Skyranger
Super Ranger
Super Ranger

Τρι Μαρ 22, 2011 1:37 am
Red Forever έγραψε: Α ρε Τάκαγια,αλητία.

Τι ειναι αυτο, χαρακτηρας απ το game ? Razz

Ευχαριστω για τις συμβουλες σου! Τι καλα να χε κ κανα Sub-zero (αστειευομαι!) Αλλά πλακα πλακα, μακαρι να βγαινε κανα Street Fighter vs Mortal Kombat, ή κατι τετοιο, οι αιωνιοι τοτε αντιπαλοι... Αλλά μαλλον δεν θα γινει, για πολλους λογους που δεν χωραει να τους αναφερω εδω.... (Παντως εγω προτιμω τα Mortal Kombat, παρολο που δεν μου αρεσει το αιμα κ η υπερβολικη βια, αλλά εχει αγαπημενους χαρακτηρες, νιντζα κτλ, κ ιστορια.... Ετσι κ αλλιως μικρος ειχα παιξει Steet Fighter μονο σε ενα φιλο, δεν το βρηκα για αγορα. Μεγαλωσα με το UMK 3 στο Snes, κ MK4 n64 κ τωρα πηρα κ τα υπολοιπα. Σαφως κ το Street Fighter εχει καλυτερο gameplay, αλλά δεν μου πολυαρεσουν οι χαρακτηρες του, προτιμω των Μορταλ, ειναι μαλλον οι αγαπημενοι μου απο fighting).

Gamecube δεν ειχα ποτέ, απ το n64 κ μετα, πηδηξα κατευθειαν στο Wii οσον αφορα τη Nintento. Aλλά ετσι κ αλλιως μου χρειαζεται ενα κλασσικ κοντρόλλερ, κ για παιχνιδια που θα ηθελα να κατεβασω απ το νιντεντο channel, virtual console. Δεν εχω wi fi, αρα πρεπει να παρω το ειδικο καλωδιο-ανταπτορα της νιντεντο για να συνδεθει στο μόντεμ. Κ εχει τελειωσει απ τα μαγαζια... Ε ρε αυτη η Ελλάδα... Κ εγω τωρα θυμηθηκα να παρω Wii !!!! Δεν πειραζει, καπου θα βρεθει, το πολυ πολυ υπαρχουν κ τα ονλάιν μαγαζια....

Ναι εχεις δικιο για τα ενδιαφεροντα μας, ας ειναι καλα κ εμεις κ αυτα, κ χαλάλι !!!! Very Happy
Red Forever
Red Forever
Boηθός Διαχειριστή
Boηθός Διαχειριστή

Τρι Μαρ 22, 2011 2:28 am
Στην Αθήνα,υπάρχουν δυο τρία μαγαζάκια που μπορούν να σου λύσουν το πρόβλημα από ότι γνωρίζω...αλλά θα πρέπει να κατέβεις.Το ένα από αυτά είναι το console club,όπότε αν έχει παράρτημα στην Θεσσαλονικη r;vta toyw an mporo;yn na f;eroyn ap;o to kat;asthma thw au;hnaw ;h k;ati t;etoio.

Ο Τάκαγια;Ο Τάκαγια Άιμπα[Aiba Takaya] ο γνωστός μας Tekkaman Blade.Πιο γνωστός είναι ως D-Boy είναι η αλήθεια,αλλά το κανονικό του όνομα είναι πείσης αρκετά καλό.
Skyranger
Skyranger
Super Ranger
Super Ranger

Τρι Μαρ 22, 2011 3:25 am
Δεν πρεπει να χει εδω, αλλά δεν πειραζει...

Α! Το ξερω οτι ετσι λενε τον D-boy (το ονομα D-boy δεν μ'αρεζε ποτέ, προτιμουσα που τον φωναζαν απλως Blade στο Αμερικανικο. Aλλά φυσικά το Τάκαγια ειναι πολυ καλυτερο απ το Nick Carter!) Aλλά δεν το κατάλαβα που το γραψες στα Ελληνικα, δεν πηγε το μυαλο μου, ισως επειδη θυμομουν θολά οτι προφερεται ''Τακά ι α'' κ οχι Τάκαγια... Ε ναι, ο ''αλητάκος'' τι μας κανει ! Very Happy

Κ μια εκπληξη !!!! Τωρα που εψαχνα τις κασετες μου για τα Mighty Morphin στα Ελληνικά κ τα μετατρεπω σε dvd, βρηκα ενα επεισοδιο απο Τεκκαμαν Μπλέιντ , το μοναδικο που εχω στα Ελληνικα απο τοτε, μικροι που ημασταν. Ειναι το τελευταιο της πρωτης σεζον, αυτο που γινεται περιληπτικη συνοψη ολων των γεγονοτων !!!!! Τι κριμα που τοτε δεν ειχα μυαλο να τα γραψω ολα... Αυτο το χα μονο επειδη ελειπα κ θα το εβλεπα οταν γυρνουσα.

Τους rangers δεν ξερω αν θα τα ανεβασω εγω οταν τελειωσω, δεν ξερω convert σε avi ουτε upload, μπορει να τα κανει κανας άλλος, ή εγω αν εχω χρονο κ αν μπορεσω επειτα απο τιε οδηγιες σας. Ας τελειωσω τις μετατροπες σε dvd, κ βλεπουμε. Να ανεβει κ αυτο !!!!! Τι κριμα που το Σταρ δεν ειχε δειξει κ άλλα τοτε (στο αντιστοιχο θεμα που χες κανει, ενα παιδι ελεγε οτι αργοτερα δειξαν κ τα υπολοιπα, εγω δυστυχως δεν τα ανακαλυψα). Δεν ξερω βεβαια αν οι υπολοιποι στο φορουμ κανει να δουν αυτο το επεισοδιο που εχω, μιας κ ειναι spoiler, αν δεν ειδαν ηδη τα προηγουμενα. Anyway, εσυ θα το χαρεις σιγουρα, φερνει αναμνησεις, το πολυ πολυ να το στειλω μονο σε σενα !!! Κ by the way, παντα μ'αρεζε πολυ πιο πολυ η μουσικη κ κυριως το main theme στο Αμερικανικο. Κ του Ιαπωνικου ηταν μια χαρα, αλλά κριμα που δεν υπηρχε κ του Αμερικανικου κατα τις ηρωικες μαχες κ τα Opening, μακαρι να γινοταν μια μειξη !!!! Ειδα κ τις 2 εκδοσεις περσι κ ολα αυτα που ειχαμε χασει μικροι, κ ετσι πηρα τα καλα κ απ τις 2 εκδοσεις.
Skyranger
Skyranger
Super Ranger
Super Ranger

Παρ Μαρ 25, 2011 12:11 pm
Είναι ένα απ τα καλύτετα video games όλων των εποχών !!!!!!!!!!!!!!!!!

Μεταξύ τοσων άλλων τελειων στοιχειων, εχει κ καταπληκτικο soundtrack !!!! Να ενα κομμάτι...

Και μια ωραία κ πολύ πρωτότυπη τηλεοπτική διαφήμιση του που βρήκα :

Επιστροφή στην κορυφή
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης