Πως σας φάνηκε το 6ο επεισόδιο "There Go the Brides"?
+6
antonito91
XameR_GT
Skyranger
John-Ranger
gantonis
Green Rider
10 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Δευ Μαρ 14, 2011 3:41 am
Ψηφίστε και αιτιολογήστε την ψήφο σας. Θα παρακαλούσα να μην πετάει κανένας από εδώ και μπρος spoilers από shinkenger σε περίπτωση που βλέπει κάποια πράγματα να αντιγράφονται. Οι περισσότεροι εξάλλου δεν έχουμε δει shinkenger. Αφήστε να απολαύσουμε τη σειρά
Απ: Πως σας φάνηκε το 6ο επεισόδιο "There Go the Brides"?
Δευ Μαρ 14, 2011 3:44 am
Ψήφισα πολύ καλό. Επιτέλους καλό acting από τους ηθοποιούς, έξυπνο σενάριο και ο Μπαλκ και ο Σπάικ επίσης μέσα στο πνεύμα του επεισοδίου και επιτέλους έρχονται σε επαφή με τους rangers. Οι κακοί επιτέλους τα έσπασαν και μου προκάλεσε μεγάλη ανυπομονησία για να δω τι ρόλο βαράει ο Ντέρεκ. Σαν να φτιάχνει η σειρά σιγά σιγά
- gantonisLegendary Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 4861
Ημερομηνία εγγραφής : 22/02/2010
Δευ Μαρ 14, 2011 7:05 pm
Πολύ καλό, μου άρεσαν κάποιες πρωτορυπίες, αλλά όχι μία από αυτές που είχε να κάνει με το ότι μπήκε "άλλος" στο κουκούλι της Ντάιου...
- John-RangerΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 146
Ημερομηνία εγγραφής : 13/04/2010
Σαβ Μαρ 19, 2011 12:42 am
Παιδιά στο 7 επεισόδιο των samurai θα δείτε τον Cole τον κόκκινο ranger από τα wild force.
Αλλά καμία σχέση με τα wild force μάλλον…Θα είναι ο κακος…
- SkyrangerSuper Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 610
Ημερομηνία εγγραφής : 13/02/2011
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Σαβ Μαρ 19, 2011 4:47 am
Green Ranger έγραψε:Ψήφισα πολύ καλό. Επιτέλους καλό acting από τους ηθοποιούς, έξυπνο σενάριο και ο Μπαλκ και ο Σπάικ επίσης μέσα στο πνεύμα του επεισοδίου και επιτέλους έρχονται σε επαφή με τους rangers. Οι κακοί επιτέλους τα έσπασαν και μου προκάλεσε μεγάλη ανυπομονησία για να δω τι ρόλο βαράει ο Ντέρεκ. Σαν να φτιάχνει η σειρά σιγά σιγά
Δεν το ειδα ακομα, αλλά με αυτα που λες, πρεπει να ειναι υπεροχο !!!!!!!!!!!!! Επιτελους !!! Ή ετσι το χαν σκοπο απ την αρχη, ή ακουσαν τις απαιτησεις των φανς !
Σαβ Μαρ 19, 2011 7:20 pm
είναι ο derek . Toν έδειξε στο 6ο. Εκανε το voice acting ο Cole. Aν τον δείξει και σαν άνθρωπο θα είναι φοβερόJohn-Ranger έγραψε:Παιδιά στο 7 επεισόδιο των samurai θα δείτε τον Cole τον κόκκινο ranger από τα wild force.
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
- John-RangerΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 146
Ημερομηνία εγγραφής : 13/04/2010
Σαβ Μαρ 19, 2011 7:26 pm
Τον δειχνει δες εδω!!!!!!
Σαβ Μαρ 19, 2011 7:36 pm
Πόπο ΠΩΡΩΣΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- gantonisLegendary Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 4861
Ημερομηνία εγγραφής : 22/02/2010
Σαβ Μαρ 19, 2011 10:59 pm
[quote="Skyranger"]
Δεν το ειδα ακομα, αλλά με αυτα που λες, πρεπει να ειναι υπεροχο !!!!!!!!!!!!! Επιτελους !!! Ή ετσι το χαν σκοπο απ την αρχη, ή ακουσαν τις απαιτησεις των φανς ! [/quote
Μη χαίρεσαι άσκοπα, απλώς συνεχίζουν την ίδια τακτική: αντιγραφή, αντιγραφή και χάλια πρωτοτυπίες...
Όσο για τον Ντέρεκ και τον Κόολ, η αντιγραφή συνεχίζεται και πάλι ακάθεκτη, αν και μπορώ να πω πως μου φαίνεται «ατάλαντος» μπροστά στον Ιάπωνα ηθοποιό, καμιά σχέση, όσο και αν προσπαθούν... τι να πω... κρίμα, και πάλι κρίμα... έλεος δηλαδή...
Green Ranger έγραψε:Ψήφισα πολύ καλό. Επιτέλους καλό acting από τους ηθοποιούς, έξυπνο σενάριο και ο Μπαλκ και ο Σπάικ επίσης μέσα στο πνεύμα του επεισοδίου και επιτέλους έρχονται σε επαφή με τους rangers. Οι κακοί επιτέλους τα έσπασαν και μου προκάλεσε μεγάλη ανυπομονησία για να δω τι ρόλο βαράει ο Ντέρεκ. Σαν να φτιάχνει η σειρά σιγά σιγά
Δεν το ειδα ακομα, αλλά με αυτα που λες, πρεπει να ειναι υπεροχο !!!!!!!!!!!!! Επιτελους !!! Ή ετσι το χαν σκοπο απ την αρχη, ή ακουσαν τις απαιτησεις των φανς ! [/quote
Μη χαίρεσαι άσκοπα, απλώς συνεχίζουν την ίδια τακτική: αντιγραφή, αντιγραφή και χάλια πρωτοτυπίες...
Όσο για τον Ντέρεκ και τον Κόολ, η αντιγραφή συνεχίζεται και πάλι ακάθεκτη, αν και μπορώ να πω πως μου φαίνεται «ατάλαντος» μπροστά στον Ιάπωνα ηθοποιό, καμιά σχέση, όσο και αν προσπαθούν... τι να πω... κρίμα, και πάλι κρίμα... έλεος δηλαδή...
Σαβ Μαρ 19, 2011 11:25 pm
Πολυ ωριμος και φαινεται super cool!!!!!!!!
- antonito91Συντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 2182
Ημερομηνία εγγραφής : 16/10/2010
Τόπος : Αthens
Σαβ Μαρ 19, 2011 11:57 pm
Κάθομαι επί τόπου να το δώ με αυτά π μ λέτε και είνα και σαββατόβραδο παναθεμά με
Κυρ Μαρ 20, 2011 12:01 am
To ειδα και εγω αρκετα καλο.Και στην αρχη με τον γαμο του jaden και της Mia λεω" ωχ αλλοι Τορι και Μπλε'ι'κ εμφανιστηκαν"
- antonito91Συντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 2182
Ημερομηνία εγγραφής : 16/10/2010
Τόπος : Αthens
Κυρ Μαρ 20, 2011 12:19 pm
Πολύ καλό αλλά δεν νομίζω πως είναι ΄και το τέλειο απλά έχουμε στοιχεία π έλειπαν από τα προηγούμενα όπως ο μπάλκ και ο σπάικ π επιτέλους βλέπουν τους ρέιντζερς. Ο φρέσκος κακός για κάποιο λόγο μ φέρνει σε darkonda αλλά δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί. Η συνέχεια θα δείξει και γι αυτόν αλλά τουλάχιστον ξέφυγε το όλο story από τα ανιαρά πρώτα επισόδια
Κυρ Μαρ 20, 2011 1:15 pm
^^oti eipe o adonito
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης