Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
A Fish Out of Water
Απ: Πώς σας φάνηκε το πέμπτο επεισόδιο;
Δευ Μαρ 07, 2011 6:47 pm
Oχί εδώ κάνεις λάθος. Τους rpm τους έκανε επίτηδες έτσι για να πατώσουν σε τηλεθέαση και να ξεφορτωθεί τη σειρά, κάτι που έγινε...
Αλλά άλλο πράγμα η τηλεθέαση και άλλο το κατέβασμα από το Internet. Και είδαμε όλοι ότι ήταν η καλύτερη σεζόν. Ομως ήταν καθαρά από σπόντα. Το αρχικό πλάνο ήταν αντιγραφή των Go-onger και όχι πρόσληψη νέου συγγραφέα για σκοτεινή/σοβαρη σεζον. Απ'ότι φαίνεται δυστυχώς η saban κοιτά μόνο το παιδικό κοινό
Αλλά άλλο πράγμα η τηλεθέαση και άλλο το κατέβασμα από το Internet. Και είδαμε όλοι ότι ήταν η καλύτερη σεζόν. Ομως ήταν καθαρά από σπόντα. Το αρχικό πλάνο ήταν αντιγραφή των Go-onger και όχι πρόσληψη νέου συγγραφέα για σκοτεινή/σοβαρη σεζον. Απ'ότι φαίνεται δυστυχώς η saban κοιτά μόνο το παιδικό κοινό
Σαβ Φεβ 09, 2013 11:34 am
Μετριο.Το περιμενα πολυ καλυτερο.Πολυ γελειες οι μαχες και οι μαχες με το megazord ειναι βαρετες.Απο την αλλη ο Κεβιν να ψαρευει τελειως fail.Μου αρεσαν ο Bulk και ο Spike.Επισης εκλεψαν σκηνες απο το αντιστοιχο επεισοδιο των shinkenger
Σαβ Φεβ 09, 2013 2:58 pm
Aυτό περι κλεψιάς το είπαμε και εμείς παραπάνω
Σαβ Φεβ 09, 2013 3:26 pm
^ναι το ειδα.Ηταν ολοφανερο στο επεισοδιο οτι πηραν υλικο απο skinkenger.Μολις ειδα την Ασιατισσα το καταλαβα
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Παρ Ιουλ 07, 2017 4:44 pm
Εγώ θα πω το καλύτερο ως τώρα, ο κέβιν απόκτησε νέα δύναμη (και είναι και ο αγαπημένος μου )
- CeliaKornPower Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 218
Ημερομηνία εγγραφής : 01/10/2022
Τόπος : Ροδος
Δευ Οκτ 03, 2022 8:12 pm
Mετριο
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης