Tokusatsu Watch List
+14
bond tail
evagelia_sentai
chrys97
Combusto Dragon
plousmike
lapo
Skyranger
lelouch
BnsGoldRanger
Red Forever
ninetales
XameR_GT
antonito91
gantonis
18 απαντήσεις
Απ: Tokusatsu Watch List
Πεμ Αυγ 18, 2011 12:17 pm
Kαλά δεν χρειάζεται να δω το team-up με τους shinkenger για να το καταλάβω...
Πεμ Αυγ 18, 2011 12:17 pm
΄gantonis έγραψε:Αλλά αν θες τα βλέπουμε συγχρόνως και εγώ ας βλέπω και τον Κούγκα παράλληλα. Και φυσικά, θα ξεκινήσουμε με τον Kamen Rider G πριν μπούμε στα επεισόδια του Decade!
Ο G γιατί? Τι σχέση έχει?
- gantonisLegendary Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 4861
Ημερομηνία εγγραφής : 22/02/2010
Πεμ Αυγ 18, 2011 12:36 pm
Είναι ένα σπέσιαλ επεισόδιο/ταινία που παίχτηκε για να εορταστούν τα 50 χρόνια του tv asahi και να προωθήσει τον Decade, που γίνεται εκεί η πρώτη του εμφάνιση και βοηθά τον G να νικήσει μια μάχη, μαζί με όλους τους υπόλοιπους heisei, δες την υπογραφή μου.
Πεμ Αυγ 18, 2011 1:10 pm
Η έκδοση της Σόκερ του Decade είναι και συτή πολύ διαφορετική από την αυθεντική Σόκερ πάντως.Ο Fourze θα μπορεί να μεταμορφώνεται σε παλιότερους ακόμα και Showa ή απλά θα τους έχει ως guests?
Πεμ Αυγ 18, 2011 1:14 pm
Απλά θα τους έχει ως guests μου είπανRed Forever έγραψε:Η έκδοση της Σόκερ του Decade είναι και συτή πολύ διαφορετική από την αυθεντική Σόκερ πάντως.Ο Fourze θα μπορεί να μεταμορφώνεται σε παλιότερους ακόμα και Showa ή απλά θα τους έχει ως guests?
Πεμ Αυγ 18, 2011 2:06 pm
A, ξέχασα να σας το πω, η στολή τού Φόρζε είναι έτσι επειδή γιορτάζει το ότι κάποιος πήγε στο φεγγάρι, τα λέει στη Βικιπαίδεια
Πεμ Αυγ 18, 2011 2:48 pm
Ναι του ρώσου Γιούρι Γκαγκάριν που πέταξε πρώτος στο διάστημα,όχι στο φεγγάρι.Πράγματι...50 χρόνια κίολας,έ;...Άτιμη τεχνολογία,σταμάτα τα άλματα και περάπτα λίγο,δεν θα σου κάνει κακό.
Πεμ Αυγ 18, 2011 5:00 pm
Nαι το ξέρω, διπλή επέτειος όλως τυχαίωςgantonis έγραψε:A, ξέχασα να σας το πω, η στολή τού Φόρζε είναι έτσι επειδή γιορτάζει το ότι κάποιος πήγε στο φεγγάρι, τα λέει στη Βικιπαίδεια
Παρ Αυγ 19, 2011 11:33 pm
Ανανέωσα τη λίστα μου. Εφτασα το 44ο των Liveman οπότε περιμένω τα υπόλοιπα 4 επεισόδια με υπότιτλους πλέον. Ξεκιναώ Kamen Rider Decade & Voltron Force. Πρώτα θα δω Κamen Rider G
Τετ Αυγ 24, 2011 1:24 pm
Aνανέωσα τη λιστα μου με τα movies/specials γιατί δεν είχα βάλει κάποια που έχω δει
Κυρ Αυγ 28, 2011 4:13 am
Aνανέωσα τη λιστα μου με την ταινία Cho Kamen Rider Den-O & Decade Neo Generations: The Onigashima Warship
Κυρ Αυγ 28, 2011 5:21 pm
Είδα το τελευταίο επεισόδιο του Κamen Rider OOO, oπότε τη βάζω στη λίστα με τις ολοκληρωμένες σεζόν
Κυρ Αυγ 28, 2011 7:30 pm
Δεν έχεις όμως δει το HBV, τα net movies και τις ταινίες! Δε μετράει!
Κυρ Αυγ 28, 2011 9:39 pm
Τι λες μωρέ, αυτά είναι προεραιτικά. Σεζόν = επεισόδια
Κυρ Αυγ 28, 2011 9:44 pm
Mια χαρά τα λέω, γιατί να έχεις δει παραπάνω σεζόν από 'μένα;
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης