Tokusatsu Watch List
+14
bond tail
evagelia_sentai
chrys97
Combusto Dragon
plousmike
lapo
Skyranger
lelouch
BnsGoldRanger
Red Forever
ninetales
XameR_GT
antonito91
gantonis
18 απαντήσεις
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Απ: Tokusatsu Watch List
Σαβ Οκτ 05, 2013 6:54 pm
Τα επεισόδια στο yoθtube τα είδες?
Κυρ Οκτ 06, 2013 3:07 pm
ναι ξερω οτι μιλας για τα επεισοδια του garo αλλα δεν εννοουσα αυτο.Γιατι τον ρωτας αν ειδε τα επεισοδια στο youtube?Αφου σου λεει οτι τελειωσε τη σειρα.Tα επεισοδια του youtube εχουν κατι το διαφορετικο?Eιναι special episodes?
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Κυρ Οκτ 06, 2013 5:39 pm
Όχι απλά θέλω να τα δω και τον ρωτάω που τα είδε
Κυρ Οκτ 06, 2013 7:34 pm
από το tv-nihon τα είχα κατεβάσει. Την 1η σεζόν μόνο αυτή την έκαναν με υπότιτλους. Τις άλλες 2 τις έχει κάνει και το over-time. Πιθανόν να υπάρχουν τα επεισόδια και στο youtube να τα δει κάποιος. Δεν ξέρω
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Κυρ Οκτ 06, 2013 7:48 pm
ok απλός ρώτησα γιατί τα επεισόδια kamen rider και super sentai τα βλέπω από youtube ή dailymotion και γιαυτό ρώτησα επειδή στο youtube βρήκα κάποια επεισόδια garo μόνο με ισπανικούς υπότιτλους
Κυρ Οκτ 06, 2013 8:13 pm
απο οτι ξερω στο youtube τα διαγραφουν γιατι ειχε βρει για gaoranger και μετα απο 4 βδομαδες τα εσβησαν
Δευ Οκτ 07, 2013 12:37 am
Δες τις σημαντικές ανακοινώνεις που έχουν αναρτήσει για τα νέα επεισόδια για kamen rider, super sentai, garo. Λέω στο πρώτο post κάθε θέματος από αυτά που θα κατεβάσετε τα επεισόδιαredlegend έγραψε:ok απλός ρώτησα γιατί τα επεισόδια kamen rider και super sentai τα βλέπω από youtube ή dailymotion και γιαυτό ρώτησα επειδή στο youtube βρήκα κάποια επεισόδια garo μόνο με ισπανικούς υπότιτλους
Κυρ Οκτ 13, 2013 6:04 pm
ενημέρωσα τη λίστα μου με τα πάντα από τη πρώτη σεζόν του Garo και που βρίσκομαι τώρα σε ότι βλέπω
Παρ Οκτ 18, 2013 7:38 pm
Eίδα την ταινία Ninpuu Sentai Hurricanger: 10 Years After και την πρόσθεσα στη λίστα μου
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης