Χειρότερος Κακός
+17
gazakias1970_
jimavras
tsironick
kostas-y2k
Xrysovalantis 2@@
kostikas11
powerranger
BnsGoldRanger
PAULKAP98
MixalisSSJ
kokkorelos
plousmike
chrys97
gogeta
gantonis
Green Rider
Skyranger
21 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 3 • 1, 2, 3
Χειρότερος Κακός.
- SkyrangerSuper Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 610
Ημερομηνία εγγραφής : 13/02/2011
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Χειρότερος Κακός
Σαβ Φεβ 26, 2011 2:52 am
Ποιός ειναι ο χειρότερος κακός για σας ? Για μένα σίγουρα ο Thrax απ το ''Once a Ranger'' στο Operation Overdrive !! Oxι μονο δεν αντεχω να βλεπω την φάτσα του καθόλου, αλλά δεν κολάει κ με την ιστορία κ το timeline! Πότε στο καλό τον γέννησαν ? Κ γιατι εχει τετοια μουτρα? Η Ριτα ακομα κ αν δεν ηταν ανθρωπος, ειχε ανθρωπινα γονιδια. Κ ο Zedd παραμορφώθηκε επειτα απο ατύχημα, λένε οτι κατι εχει να κανει μετα απ την προσπαθεια του στο παρελθόν να πάρει τον κρύσταλο Zeo. K o γιος του βλεπω δεν εβαλε μυαλό... Παρόλο που ενθουσιάζομαι με τις αναφορές κ συνδέσεις με χαρακτήρες κ στοιχεία παλιότερων σεζόν, ο Τhrax επρεπε να δουλευτει καλυτερα. K αν οντως ο γιος Ζεντ κ Ριτας υπήρχε, θα επρεπε να ειναι ο Main κακός μιας ολόκληρης σεζόν κ οχι 2 επεισοδίων κ με τετοια ευκολη ήττα. Κ με θρυλική εμφάνιση κ πανοπλία, όχι με τέτοια παραμορφωμένη κ άσχημη μούρη, που μπροστα της ο Κουασιμόδος ειναι ο γόης των Αιώνων! (Κ δεν μιλάω για τον ''γλυκούλη'' στην Παναγία των Παρισίων της Ντίσνευ, αλλά γενικά! ) Ή ακόμα κ ο Εφιάλτης στη ταινία οι ''300'' , με τους Σπαρτιάτες !!!
Απ: Χειρότερος Κακός
Σαβ Φεβ 26, 2011 11:27 am
Ψηφίζω Flurious. Xαλαρά ψήφιζα και τον αδερφό του. Μου τη σπάνε και οι 2. Τους βρήκα πολύ γελοίους
- gantonisLegendary Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 4861
Ημερομηνία εγγραφής : 22/02/2010
Σαβ Φεβ 26, 2011 1:17 pm
Mόλτορ, συμφωνώ ότι αυτοί οι 2 ήταν γελοίοι.
- SkyrangerSuper Ranger
Σαβ Φεβ 26, 2011 4:04 pm
Nαι, αυτοι θα ηταν η αμεσως επομενη επιλογή μου! Κ οι fear cats. O άλλος με τη μπλε στολη κ το κράνος, που συμμάχησε με την κοπέλα, ωραιος ηταν. Ουτε τα ονοματα τους δεν θυμάμαι αυτη τη στιγμη!
Σαβ Φεβ 26, 2011 4:27 pm
Λες τον Κamdor, αυτός ναι είναι από τους αγαπημένους μου κακούς προσωπικά
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Σαβ Φεβ 26, 2011 4:28 pm
Δεν νομίζετε πως θα ήταν καλύτερα κακοί σαν και αυτόν να μπουν σε ξεχωριστή ψηφοφορία π.χ. Tenaya,Ecliptor,Goldar
- SkyrangerSuper Ranger
Σαβ Φεβ 26, 2011 4:42 pm
Ναι, όντως, μιας κ δεν ειναι οι αρχηγοι. Ναι, κ μενα ειναι απ τους αγαπημενους μου! Μακαρι καποτε να επιστρεψει. Με τετοια στολη θα μπορουσε να ειναι κ καλος. Ειναι πολυ πιο ωραιος απ τον Ninjor. Kατι μεταξυ Tekkaman Blade(Tecknoman), Ranger κ Ιππότη. Αυτός επρεπε να ειναι βασικός κακος. Απορω τι σκεφτονται! Επειδη συνήθισαν τα πιτσιρικια τα τερατα? Ο Κamdor υπηρχε κ στα Sentai?
Σαβ Φεβ 26, 2011 4:49 pm
Δεν έχω ιδέα λογικά ναι. Πάντως άνετα θα μπορούσε να είναι αρχηγός στους Samurai με την εμφάνιση που έχει
- SkyrangerSuper Ranger
Σαβ Φεβ 26, 2011 4:52 pm
!!! Ωραια ιδέα !!! Ή έστω, guest εμφάνιση !!! Ή να σκοτωσει τον Κακό κ να παρει την θέση του!
Σαβ Φεβ 26, 2011 5:50 pm
Ω ναι, θα ήταν φοβερό αυτό. Θα σόκαρε τους πάντες, ακόμα και τον Gantonis
- gantonisLegendary Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 4861
Ημερομηνία εγγραφής : 22/02/2010
Σαβ Φεβ 26, 2011 6:44 pm
Nαι, υπάρχει, λέγεται Yami no Yaiba. Όσο για το άλλο, ναι, ακόμα και εγώ θα πάθαινα σοκ αν τον έβλεπα να σκοτώνει τον Ντόκου-σαμά, ε... συγνώμη, Μάστερ Ζάντρεξ...Green Ranger έγραψε:Δεν έχω ιδέα λογικά ναι. Πάντως άνετα θα μπορούσε να είναι αρχηγός στους Samurai με την εμφάνιση που έχει
- gogetaNew Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 93
Ημερομηνία εγγραφής : 09/10/2011
Πεμ Ιαν 05, 2012 6:28 pm
flurius
- plousmikeΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 6311
Ημερομηνία εγγραφής : 29/11/2011
Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ!
Τετ Αυγ 29, 2012 9:23 pm
King Mondo. Πράγματικά ότι χειρότερο έχω δει από εχθρούς. χαλαρά έβαζα και την υπόλοιπη φαμίλια.
Τετ Αυγ 29, 2012 11:08 pm
το έκανα πολλαπλη επιλογής το θέμα. Ψηφίστε εκ νέου αν θέλετε
Σελίδα 1 από 3 • 1, 2, 3
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης